Χαράλαμπος m. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 .Εχω μια μητρικη Gigabye z97 gaming 5 και οταν μπηκα στο bios μου βγηκε ενα menu της GIGABYTE το οποιο ειχε 3 επιλογες για το boot και εγω το εβαλα στο fast boot.Μετα απο αυτο ανοιγε πιο γρηγορα αλλα δεν μου εδειχνε τα κουμπα για το bios και οταν τα πατουσα δεν πηγαινε.Μπορειτε να μου δωσετε καποια λυση?
Sheogorath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Κάνε CMOS με το jumperάκι ή βγάζοντας την μπαταρία.
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω για τον χρονο σου και την απαντηση που μου εδωσες.Ας παμε στο 2ο θεμα τωρα,την μπαταρια ξερω πως θα την βγαλω το cmos με το jumperaki δεν εχω ιδεα τι ειναι
Sheogorath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το λέει το manual. Αλλά λογικά αρκεί να βγάλεις την μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα, όταν το pc είναι εκτός ρεύματος.
nikos903 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Λογικά θα δίνει και ο κατασκευαστής της μητρικής σου το σχετικό utility που θα σε βάζει στο bios στην επόμενη εκκίνηση ή θα βγάζει το fastboot. Βέβαια πιο γρήγορο είναι το ClearCMOS... Ότι σε βολεύει. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Λογικά θα δίνει και ο κατασκευαστής της μητρικής σου το σχετικό utility που θα σε βάζει στο bios στην επόμενη εκκίνηση ή θα βγάζει το fastboot. Βέβαια πιο γρήγορο είναι το ClearCMOS... Ότι σε βολεύει. Το αυτό. Αν έχεις κάνεις αρκετές ρυθμίσεις στο BIOS για να μην τις κάνεις πάλι από την αρχή το utility βολεύει.
conkal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ενα αλλο χαζο που μπορεις να κανεις ειναι να πατας σαν μανιακος το del απο πριν βγει απο τα windows στο restart . καποιες φορες πιανει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα