Dracon.74 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλό μεσημέρι σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα έναν νέο λογαριασμό e-mail. Μου είπαν για την εφαρμοφή Flock (για secure sync σε ημερολόγιο και επαφές). Εν τούτοις, το εν λόγω πρόγραμμα δεν αναπτύσσεται πλέον. Μήπως ξέρει κάποιος/α αν υπάρχει κάποιος αντικαταστάτης του πού είναι open source και να έχει security features. Η κεντρική ιδέα είναι να παρακάμψω "ει δυνατόν" τον google account στο smartphone που έχω (κυρίως όσον αφορά τις επαφές). Ευχαριστώ εκ προοιμίου.
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 tawk.to Zopim Live Chat(Alpha) Pure Chat-Customer Live Chat Work Chat Καποιο απο αυτα μπορει να κανει....
Dracon.74 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 tawk.to Zopim Live Chat(Alpha) Pure Chat-Customer Live Chat Work Chat Καποιο απο αυτα μπορει να κανει.... Ευχαριστώ, αλλά αυτά αφορούν chat... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να περάσω τις επαφές μου, από τον Google λογαριασμό στο τηλέφωνο, έτσι ώστε να έχουν σχέση αυτά τα 2 μεταξύ τους.
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν εχεις κανει συγχρονισμό μετα γινεται αυτοματα. http://www.techinsider.gr/android/pos-na-kanis-backup-tis-epafes-se-ena-android-tilefono/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα