calenter2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μηπως, λεω μηπως, στο αντικατεστησαν γιατι ειχε φουσκωσει η μπαταρια;; Αυτη η λεπτομερια εχει σημασια γιατι μια μπαταρια ελατωματικη μπορει να σηκωσει την οθονη και επιπτει στους ορους της εγγυησης εφοσον δεν επιδρασε εξωτερικος παραγοντας (δλδ εσυ). Ωστοσο μια swollen battery δεν λυγιζει το κελυφος :S Οποτε προσοχη γιατι εαν σε εσενα εκαναν μια αντικατασταση δεν σημαινει αυτοματα οτι ο ιδιος λογος συντρεχει για ολους, και ετσι παραπληροφορουμε τους συμφορουμητες. Επισης δεν πηρες καινουργιο, factory refurbished πηρες Ξέρω να ξεχωρίζω το καινούριο από το μεταχειρισμένο.Για ποιο λόγο το αντικατέστησαν δεν έχει σημασία. Φυσικά έπαιξε ρόλο το ότι φούσκωσε η μπαταρία και άνοιξε την οθόνη. Και πάλι αν ήθελαν ήταν εκτός εγγύησης και μπορούσαν να μην το αντικαταστήσουν. Αντικατάσταση έχει γίνει πάλι σε 5άρι και σε έναν φίλο μου προ έτους περίπου. Το ότι ο φίλος που αναφέρει το πρόβλημα άργησε και αρνήθηκαν να το αντικαταστήσουν είναι άλλο θέμα και δεν σημαίνει ότι αυτό που λέω εγώ δεν συνέβη.
Bubs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ξέρω να ξεχωρίζω το καινούριο από το μεταχειρισμένο.Για ποιο λόγο το αντικατέστησαν δεν έχει σημασία. Φυσικά έπαιξε ρόλο το ότι φούσκωσε η μπαταρία και άνοιξε την οθόνη. Και πάλι αν ήθελαν ήταν εκτός εγγύησης και μπορούσαν να μην το αντικαταστήσουν. Αντικατάσταση έχει γίνει πάλι σε 5άρι και σε έναν φίλο μου προ έτους περίπου. Το ότι ο φίλος που αναφέρει το πρόβλημα άργησε και αρνήθηκαν να το αντικαταστήσουν είναι άλλο θέμα και δεν σημαίνει ότι αυτό που λέω εγώ δεν συνέβη. Φυσικα και εχει σημασια! Δεν ειναι απαρετητο καποιος να εχει πτυχιο νομικης για να καταλαβει οτι δεν ειναι το ιδιο ενα τηλεφωνο να λυγισει χωρις να εχει εσωτερικο προβλημα και ενα τηλεφωνο να ανασηκωθει η οθονη γιατι την πιεζει εσωτερικα η μπαταρια. Λες να ερχονται ξωτικα το βραδυ να λυγιζουν τα τηλεφωνα χωρις λογο; Επισης επειδη μαλλον εχεις μπερδεψει τους ορους καινουργιο, μεταχειρισμενο και ανακατασκευασμενο, για πες μας σου παρεδωσαν συσκευη στο αρχικο μαυρο κουτι με φορτιστη και καλωδιο, στην ιδια ακριβως κατασταση οπως θα το αγοραζες απο εγκεκριμενο καταστημα (και με εκ νεου εγγυηση οσο οριζουν οι οροι για νεα συσκευη); I rest my case!
ts13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καταρχην ποιος σου ειπε οτι το κινητο λυγισε μονο του ενα βραδυ? Κατα δευτερον τα refurbished δεν εχουν καμια διαφορα απο τα καινουρια καθως εχουν καινουριο housing, οθονη και μπαταρια.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καταρχην ποιος σου ειπε οτι το κινητο λυγισε μονο του ενα βραδυ? Κατα δευτερον τα refurbished δεν εχουν καμια διαφορα απο τα καινουρια καθως εχουν καινουριο housing, οθονη και μπαταρια. Δεν βλεπεις οτι ο συμφορουμιτης απανταει στον αλλο συμφορουμιτη που λεει για το iphone 5 του??? Εσενα τελικα σου εγινε η αλλαγη ή οχι?
calenter2003 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αυτό είναι οδηγία της Apple και επειδή τη περασμένη εβδομάδα μίλησα με το support εξωτερικό μου το είπαν και στο τηλέφωνο πως για οποιαδήποτε ζημιά η Apple δεν επισκευάζει τα τηλέφωνα της παρά μόνο τα κάνει αντικατάσταση με καινούρια συσκευή αν το πρόβλημα καλύπτεται μέσα στην εγγύηση. Είναι πολιτική της εταιρείας τους αυτό. Site: Apple support Επίσης παραθέτω ένα link για παν ενδεχόμενο με τους νόμιμους αντιπρόσωπους στην Ελλάδα που μου δώσανε. Aυτό ακριβώς ξέρω κι εγώ. Το θέμα είναι να πρόκειται για ζημία που δεν μπορούν να επισκευάσουν, οπότε σου δίνου άλλη συσκευή. Σε άλλη περίπτωση λ.χ. που είχα πρόβλημα με το ακουστικό σε iphone 6, μου το διόρθωσαν και επέστρεψαν τη συσκευή διορθωμένη. Και στις δύο περιπτώσεις επρόκειτο για κινητό δύο και ενός έτους αντίστοιχα. Φυσικα και εχει σημασια! Δεν ειναι απαρετητο καποιος να εχει πτυχιο νομικης για να καταλαβει οτι δεν ειναι το ιδιο ενα τηλεφωνο να λυγισει χωρις να εχει εσωτερικο προβλημα και ενα τηλεφωνο να ανασηκωθει η οθονη γιατι την πιεζει εσωτερικα η μπαταρια. Λες να ερχονται ξωτικα το βραδυ να λυγιζουν τα τηλεφωνα χωρις λογο; Επισης επειδη μαλλον εχεις μπερδεψει τους ορους καινουργιο, μεταχειρισμενο και ανακατασκευασμενο, για πες μας σου παρεδωσαν συσκευη στο αρχικο μαυρο κουτι με φορτιστη και καλωδιο, στην ιδια ακριβως κατασταση οπως θα το αγοραζες απο εγκεκριμενο καταστημα (και με εκ νεου εγγυηση οσο οριζουν οι οροι για νεα συσκευη); I rest my case! Είτε είναι καινούριο είτε refurbished η Apple δίνει εγγύηση ενός έτους
ts13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Fulgore τελικα το δεχτηκαν,αλλα για αλλο λογο.Τελικη απαντηση βεβαια για το αν θα το αντικαταστησουν θα παρω αυριο. 1
ts13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ενημερωνω οτι σημερα με πηραν και οχι μονο το δεχτηκαν για αντικατασταση αλλα μου ειπαν να παω και να το παραλαβω σημερα κιολας 1
nikolas_kriti Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 iPhone 6plus φίλου μετα απο 1 χρόνο κι 3 μήνες έβγαλε πρόβλημα η κάμερα ! Η Vodafone δεν μ τ φτιάχνει !!!! Αυτό για τα δυο χρόνια εγγύησης ισχύει;; Τι πρέπει να κανω ;;;
billycob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αν είναι αγορασμένο στην Ελλάδα με απόδειξη αγοράς στην αντιπροσωπεία.
ts13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Είχα πάει σε COSMOTE , iPhone 5 1 χρόνου και 1 μήνα και μου το είχαν αλλάξει,σε ενα προηγούμενο θέμα που είχα ανοίξει υπάρχει αναλυτικά οτιδήποτε ισχύει περί 2ετης εγγύηση στην ΕΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα