Προς το περιεχόμενο

iPhone 6 replacement denied

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Λοιπον,ειχα αγορασει ενα iPhone 6 64gb space gray αρχες οκτωμβριου και οταν το ειχα ανοιξει για πρωτη φορα η οθονη του κινητου δεν ηταν καλα κουμπωμενη και απλα την πιεσα,εκανε ενα σπλατς,και μπηκε στην θεση της.Μετα απο 4-5 μηνες παρατηρησα ομως οτι ακομα και το αριστερο μερος της οθονης δεν εφαπτεται ακριβως με το σασι του κινητου και αφηνει ενα μικρο περιθωριο.Το πηγα λοιπον στην apple καθως το κινητο ηταν bent (λυγισμενο) -και αυτος ηταν και ο λογος που η οθονη του δεν εφαρμοζε τελεια- και  σημερα μου απαντησαν οτι επειδη το θεμα ειναι καθαρα αισθητικο, οτι δεν καλυπτεται απο την εγγυηση του κινητου,πραγμα που δεν θεωρω καθολου σωστο.Δηλαδη κατσε ρε φιλε,αν αγορασεις ενα ακριβο ρολοι και το κρυσταλο δεν εφαρμοζει καλα και αφηνει κενο,εσυ θα το δεχοσουν??

Εχει κανεις καμια ιδεα πως θα τους πεισω-αναγκασω να το αντικαταστησουν γιατι δεν ειναι τσιχλες ρε παιδια,κινητο 600ων + ευρω ειναι.

Ευχαριστω!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως στο 6 plus που εχω εγω στην αριστερή πάνω μεριά της οθόνης όταν το πιέζεις κάνει τακ τακ τακ και απ όσο εχω δει το παθαίνουν αρκετά 6ρια και plus σε αλλους το έχουν αλλάξει κιόλας αλλα μιλάμε για εξωτερικό

Δημοσ.

το κινητο σου ειναι μεσα στην εγγυηση?γιατι δεν προσπαθεις αν στο αντικαταστησουν?

Δημοσ.

Γεια σας!

Λοιπον,ειχα αγορασει ενα iPhone 6 64gb space gray αρχες οκτωμβριου και οταν το ειχα ανοιξει για πρωτη φορα η οθονη του κινητου δεν ηταν καλα κουμπωμενη και απλα την πιεσα,εκανε ενα σπλατς,και μπηκε στην θεση της.Μετα απο 4-5 μηνες παρατηρησα ομως οτι ακομα και το αριστερο μερος της οθονης δεν εφαπτεται ακριβως με το σασι του κινητου και αφηνει ενα μικρο περιθωριο.Το πηγα λοιπον στην apple καθως το κινητο ηταν bent (λυγισμενο) -και αυτος ηταν και ο λογος που η οθονη του δεν εφαρμοζε τελεια- και  σημερα μου απαντησαν οτι επειδη το θεμα ειναι καθαρα αισθητικο, οτι δεν καλυπτεται απο την εγγυηση του κινητου,πραγμα που δεν θεωρω καθολου σωστο.Δηλαδη κατσε ρε φιλε,αν αγορασεις ενα ακριβο ρολοι και το κρυσταλο δεν εφαρμοζει καλα και αφηνει κενο,εσυ θα το δεχοσουν??

Εχει κανεις καμια ιδεα πως θα τους πεισω-αναγκασω να το αντικαταστησουν γιατι δεν ειναι τσιχλες ρε παιδια,κινητο 600ων + ευρω ειναι.

Ευχαριστω!

Το ίδιο δευτερόλεπτο έπρεπε να το πας πίσω.

• Like 3
Δημοσ.

αφου με ενα κλικ η οθονη ξαναμπηκε και ολα ηταν οκ,μετα απο 5 μηνες καταλαβα οτι ειχε προβλημα

Δημοσ.

Φίλε μου όταν παίρνεις κάτι καινούριο στο κουτί του 600+ ευρώ..δεν έχει ούτε κλικ ούτε τίποτα..δεν το αγγίζεις κ το πας πίσω όπως είναι..Εγώ έτσι θα έκανα τουλάχιστον και το έχω κάνει αρκετές φορές σε προϊόντα τεχνολογίας για ψύλου πήδημα πίσω κυριολεκτικά..γιατί το πλήρωσα κ το πλήρωσα και αδρά και θέλω να είναι άψογο.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω φιλε,απλα απο ολες τις αλλες αποψεις ηταν αψογο το τηλεφωνο σε σημειο που ξεχνουσες αυτο το 'μικρο' προβλημα ,αλλα το θεμα ειναι τι κανω τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου όταν παίρνεις κάτι καινούριο στο κουτί του 600+ ευρώ..δεν έχει ούτε κλικ ούτε τίποτα..δεν το αγγίζεις κ το πας πίσω όπως είναι..Εγώ έτσι θα έκανα τουλάχιστον και το έχω κάνει αρκετές φορές σε προϊόντα τεχνολογίας για ψύλου πήδημα πίσω κυριολεκτικά..γιατί το πλήρωσα κ το πλήρωσα και αδρά και θέλω να είναι άψογο.

Επίσης δεν είναι Apple Store είναι ένας μεταπωλητής που κάνει service iPhone. Εκτός το ότι το γυρίζεις πίσω με το που δεις ότι έχει το θέμα, ασφαλίζεις επίσης μία 600+ € συσκευή για να είσαι καλυμμένος. Όταν αγόραζα iPhone πάντα τα ασφάλιζα για να μην έχω τέτοια προβλήματα γιατί χρειάστηκε δύο φορές να μου δώσει η ασφάλεια καινούργια συσκευή.

Δημοσ.

που το ασφαλισες ?

Στο εξωτερικό μένω, αλλά απο ότι μου είχε πει ένα φίλος, στον γερμανό έχει ασφάλεια κινητού.

Δημοσ.

Πήγαινε και αλλού, π.χ. istorm,infoquest και πίεσε τους, εγώ 2 φορές που χρειάστηκα εγγύηση από την apple(1η πρόβλημα με την κεραία,2η πρόβλημα με την κάμερα) παρόλο που οι συσκευές είχαν εμφανή χτυπήματα τους πίεσα και μου έδωσαν refurbished.

Τώρα ότι και να γίνει χαμένος θα βγεις, έπρεπε από την πρώτη στιγμή να το πήγαινες και να έπαιρνες νέο με D.O.A.

Δημοσ.

Για καινούριο δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση, οπότε βγάλτο από το μυαλό σου. Τώρα, αν είσαι τυχερός και τους πείσεις ότι αυτό υπήρχε από την αρχή θα σου δώσουν refurbished, και πάλι όμως έχεις ελάχιστες πιθανότητες. Το bend δεν αναγνωρίζεται από retailers. Αλλά άμα πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι, και όταν σου λένε είναι αισθητικό το πρόβλημα λες ευχαριστώ τότε δεν έχεις καμία πιθανότητα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, πήγαινε και πίεσε τους. Βέβαια λάθος σου ήταν που δεν το πήγες όταν το είδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...