kirileman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ό,τι πιο άχρηστο ο app-drawer. Όσες εφαρμογές χρειάζεσαι, τις έχεις στη homescreen. Τις υπόλοιπες τις βρίσκεις από το google search πληκτρολογώντας τα πρώτα γράμματα. Αν δεν θυμάσαι πώς ονομάζεται, τότε δεν τη χρειάζεσαι πραγματικά. Οπότε, σε έναν launcher χωρίς app-drawer, απλώς χρησιμοποιείς μια δευτεροτρίτη οθόνη της home screen για να έχεις τις δευτερεύουσες εφαρμογές σου είτε μέσα σε φάκελο, είτε εκτός. Ακόμα και έτσι, πιο γρήγορα τις εντοπίζεις σε σχέση με τον app-drawer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinko Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 δεν εχω καταλαβει ακριβως τι πραγματικο κερδος εχεις αν αφαιρεσεις το apps drawer αλλα κατι μου λεει οτι δεν θελω να μαθω κιολας για να είναι πιο iphone-friendly. έχεις δει app drawer στο iOS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τουλάχιστον στα Huawei εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι όπως Huawei Wear, Καθρέφτη, Πυξίδα κλπ μπορείς να τις κρύψεις μέσα στο μενού με τις κρυφές εφαρμογές. Πες μου λίγο πως μπαίνεις στις κρυφές εφαρμογές, μια φορά νομίζω το έκανα καταλάθος και μετά δεν το ξαναβρήκα ( huawei power/love ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos47ki7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 τον τελευταίο ένα χρόνο έχω στην κατοχή μου μόνο huawei κινητά και μπορώ να πω ότι ναι μελλοντικά θα κρίνω το app drawer όπως και να το λέει,γιατί το βρίσκω άχρηστο απο την οθόνη κλειδώματος να πηγαίνω στο φόντο και μετά σε έξτρα μενού το οποίο δεν μπορώ να το διαμορφώσω όπως θέλω, με φακέλους σε όποια σημεία θέλω όπου θέλω , χωρις να κατηγοροποιούνται σε downloads, menu.με αποτέλεσμα να έχεις ενα μενού ξέρω γω με άχρηστες εφαρμογές της γκοογλε στην αρχή και να φτάνεις στη πέμπτη σελίδα για να βρίσκεις onedrive ανάμεσα σε παιχνίδια .Και όπως αναφέρθηκε μπορείς να έχεις τις 5 πιο συχνές εφαρμογές κάτω και όχι 4/3 συν το μενού. Δεν μπορείς να φτιάξεις φακέλους στο app drawer στα Huawei? Σε όσα κινητά είχα,το πρώτο που έκανα πάντα αφού κατέβαιναν οιεφαρμογές από το Google play, ήταν να φτιάχνω φακέλους (games, social, tools, Internet, κλπ) με αποτέλεσμα να μην έχω ποτέ περισσότερες από μία σελίδα στο drawer. Θα συμφωνήσω βέβαια ότι είναι περιττό, αφού αυτούς τους φακέλους στη συνέχεια τους βάζω στην αρχική οθόνη, οπότε δεν μπαίνω στο drawer σχεδόν ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δεν μπορείς να φτιάξεις φακέλους στο app drawer στα Huawei? Σε όσα κινητά είχα,το πρώτο που έκανα πάντα αφού κατέβαιναν οιεφαρμογές από το Google play, ήταν να φτιάχνω φακέλους (games, social, tools, Internet, κλπ) με αποτέλεσμα να μην έχω ποτέ περισσότερες από μία σελίδα στο drawer. Θα συμφωνήσω βέβαια ότι είναι περιττό, αφού αυτούς τους φακέλους στη συνέχεια τους βάζω στην αρχική οθόνη, οπότε δεν μπαίνω στο drawer σχεδόν ποτε ??? σε p6,p7,p8 lite,p8 δεν υπάρχει το app drawer!!! άλλες συσκευές δεν ξέρω γιατι δεν τις είχα ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ploumouris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Έχει "πήξει" στην πρωτοτυπία η Google! Εδώ και 2 χρόνια, οι μόνες προσθήκες της είναι μικρές διορθώσεις σταθερότητας και περισσότερη ενσωμάτωση των κλειστών Google services στο Android! Έχει μείνει πολύ πίσω, σε σημείο που την "ξεπέρασε" ακόμα και η Apple με το Multi Window. Off topic Like γιά το avatar που έβαλες. Τεράστιο funboy των Dachshunds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μία από τις βασικές διαφορές μεταξύ των iOS και Android, είναι ότι χειρίζονται διαφορετικά την συλλογή των εφαρμογών σας Μία από τις βασικές διαφορές μεταξύ των iOS και Android, είναι ότι τρεχουν διαφορετικο kernel και το ενα ειναι Open Source. Ολα τα αλλα δεν ειναι βασικες διαφορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros2332 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Nova και ξενοιασες! Η πρωτη εφαρμογη που εγκαθιστω σε καθε νεο τηλεφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πες μου λίγο πως μπαίνεις στις κρυφές εφαρμογές, μια φορά νομίζω το έκανα καταλάθος και μετά δεν το ξαναβρήκα ( huawei power/love ) απλά στην κεντρική οθόνη κάνε την κίνηση του Zoom out με δύο δάχτυλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 απλά στην κεντρική οθόνη κάνε την κίνηση του Zoom out με δύο δάχτυλα. με ξεπέρασε η απάντηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Search bar αρκεί ( αντε και το app swap) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leo360 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εγώ το βρίσκω θετικό... Στην τελική απευθύνεται σε out of the box εμπειρία και σε χρήστες που δεν ξέρουν. Οπότε ναι, είτε ο iOS χρήστης είτε ο first time user θα χαθεί σε 5 αρχικές ΚΑΙ app drawer (όπως η κοπέλα μου σε Galaxy A5, μετά από χρόνια χρήσης iOS). Όσοι θέλουν app drawer μπορούν είτε να βάλουν άλλον launcher είτε να δημιουργησουν συντόμευση στο home screen. Πάντως, πιστεύω ότι απλά δε θα υπάρχει η συντόμευση στην αρχική και by default όλες οι εφαμοργες θα δημιουργούν συντόμευση στηνα αρχική, με την επιλογή για απενεργοποιηση να είναι σχεδόν βέβαιη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Για όλους εσάς που "μπερδεύεστε" από το App Drawer Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2016 από nickelodeon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα