Προς το περιεχόμενο

Φήμες ότι στο Android N, η Google θα αφαιρέσει το App Drawer

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει ήδη official video της Google σχετικά με ένα feature των Google Maps και φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην N έκδοση δεν υπάρχει app drawer. Εξάλλου και η φωτό του άρθρου από το συγκεκιρμένο βίντεο είναι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει "πήξει" στην πρωτοτυπία η Google! Εδώ και 2 χρόνια, οι μόνες προσθήκες της είναι μικρές διορθώσεις σταθερότητας και περισσότερη ενσωμάτωση των κλειστών Google services στο Android! Έχει μείνει πολύ πίσω, σε σημείο που την "ξεπέρασε" ακόμα και η Apple με το Multi Window.

• Like 2

τον τελευταίο ένα χρόνο έχω στην κατοχή μου μόνο huawei κινητά και μπορώ να πω ότι ναι μελλοντικά θα κρίνω το app drawer όπως και να το λέει,γιατί το βρίσκω άχρηστο απο την οθόνη κλειδώματος να πηγαίνω στο φόντο και μετά σε έξτρα μενού το οποίο δεν μπορώ να το διαμορφώσω όπως θέλω, με φακέλους σε όποια σημεία θέλω όπου θέλω , χωρις να κατηγοροποιούνται σε downloads, menu.με αποτέλεσμα να έχεις ενα μενού ξέρω γω με άχρηστες εφαρμογές της γκοογλε στην αρχή και να φτάνεις στη πέμπτη σελίδα για να βρίσκεις onedrive ανάμεσα σε παιχνίδια :D.Και όπως αναφέρθηκε μπορείς να έχεις τις 5 πιο συχνές εφαρμογές κάτω και όχι 4/3 συν το μενού.

• Like 1

τον τελευταίο ένα χρόνο έχω στην κατοχή μου μόνο huawei κινητά και μπορώ να πω ότι ναι μελλοντικά θα κρίνω το app drawer όπως και να το λέει,γιατί το βρίσκω άχρηστο απο την οθόνη κλειδώματος να πηγαίνω στο φόντο και μετά σε έξτρα μενού το οποίο δεν μπορώ να το διαμορφώσω όπως θέλω, με φακέλους σε όποια σημεία θέλω όπου θέλω , χωρις να κατηγοροποιούνται σε downloads, menu.με αποτέλεσμα να έχεις ενα μενού ξέρω γω με άχρηστες εφαρμογές της γκοογλε στην αρχή και να φτάνεις στη πέμπτη σελίδα για να βρίσκεις onedrive ανάμεσα σε παιχνίδια :D.Και όπως αναφέρθηκε μπορείς να έχεις τις 5 πιο συχνές εφαρμογές κάτω και όχι 4/3 συν το μενού.

Τουλάχιστον στα Huawei εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι όπως Huawei Wear, Καθρέφτη, Πυξίδα κλπ μπορείς να τις κρύψεις μέσα στο μενού με τις κρυφές εφαρμογές. 

Πάντως και η MS "κατάργησε" το start στα 8 (κάνοντάς το πλακάκια) και αυτό επανήλθε μετά δόξης στα 10άρια.. 

Είναι λάθος (για το γούστο μου) αν το καταργήσει το συρτάρι εφαρμογών γιατί έτσι αυξάνει τις αρχικές οθόνες άδικα. Όπως είπα θα φτιάξουμε  ένα φάκελο και θα τα ρίξουμε όλα μέσα. Λύσεις υπάρχουν αλλα γιατί να φτάσουμε εκεί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...