Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω 1 λαπτοπ Τoshiba http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/qosmio-x770-128/ σχεδόν 3 χρόνια τώρα.Ton 1ο χρόνο ξεκίνησε το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών GTX-560M η οποία εξαφανίστηκε απλά μια μέρα απ’το σύστημα.Φυσικά πήρα τηλέφωνο είχα 3 χρόνια εγγύηση και μου είπαν να το στείλω στα Public.Μετά από 3 μήνες :X ..αφού το πήρα πίσω τελικά άλλαξαν το ανεμιστηράκι δεν βρήκαν προφανώς πρόβλημα στην κάρτα γραφικών!Προχτές είπα να δοκιμάσω να κάνω disable την gpu της intel μήπως διαβάσει την Nvidia για να αλλάξει στα settings για το Pro Evolution.Μόλις την κάνω disable μαυρίζει η οθόνη και μετά από κανα 5λεπτο το κλείνω απ’το button γιατί είχε κολλήσει πιθανόν.Ξεκινάει μπαίνει windows κανονικά και ξαφνικά πουθενά nvidia στα devices σαν να μην υπάρχει και παραμένει το ίδιο πρόβλημα μέχρι σήμερα! Παρακαλώ τα φώτα σας..

Δημοσ.

Diasble την έκανες απο την διαχείριση συσκευών την ιντέλ;

Στο Bios έχει καμια επιλογή αυτό το λάπτοπ για κάρτα γραφικών;

Δοκίμασες να πετάξεις τους Drivers και να περάσεις ξανά αυτούς που δίνει η toshiba? Πρώτα της intel και μετά της Nvidia.

Τώρα σαν κάρτα γραφικών τι βλέπει; Τι HardwareID έχει η συσκευή που είναι κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Την έκανα disable απ΄το device manager που λέει display adapters.Στο bios δεν έχει τίποτα για κάρτα γραφικών!Δοκίμασα μόνο της Nvidia αλλά δεν βλέπει τη gpu οπότε τίποτα.Θα δοκιμάσω reinstall όπως προτείνεις απ΄την αρχή και βλέπουμε! HardwareID δεν έχω ξέρω τι με ρωτάς.. :-D

Δημοσ.

Για να απενεργοποιήσεις την κάρτα γραφικών την intel πρέπει να το υποστηρίζει το bios, απο εκεί την βγάζεις off, μέσα απο το λειτουργικό δεν νομίζω να γίνεται. Αυτό με την μαύρη οθόνη στο κάνει δηλαδή γιατί κλείνεις την κάρτα ενώ λειτουργεί, δεν είναι σωστό αυτό. Αν θες βγάλε φωτογραφίες τις καρτέλες του bios (γιατί δεν τις βρίσκω στα manual) να δούμε αν έχει κάτι εκεί.

Για να δει την κάρτα την Nvidia ο driver που έχει στο site η toshiba πρέπει να περάσεις πρώτα αυτόν που έχει για την intel (όχι άλλο, αυτόν που δίνει πέρνα).

Το hardware ID το βρίσκεις πατώντας διπλό κλίκ στον προσαρμογέα οθόνης που σου έχει (ή δυο) και στην καρτέλα λεπτομέρειες έχει το hardware ID.

Στην διαχείριση συσκευών δεν σου έχει καμιά με κίτρινα θαυμαστικά κτλπ ε;

Δημοσ.

Πέρασα drivers από την αρχή όπως μου είπες αλλά η nvidia τίποτα πάλι.

Το hardware id της Intel ® HD Graphics family είναι τα παρακάτω:

PCI\VEN_8086&DEV_0116&SUBSYS_FC011179&REV_09
PCI\VEN_8086&DEV_0116&SUBSYS_FC011179
PCI\VEN_8086&DEV_0116&CC_030000
PCI\VEN_8086&DEV_0116&CC_0300

Στο other devices μου έχει μόνο μια unknown device με κίτρινο θαυμαστικό.
Στο BIOS έχει τα εξής:

20160302_214459.jpg

20160302_214550.jpg

20160302_214627.jpg

20160302_214849.jpg
Δημοσ.

Η συσκευή με το θαυμαστικό τι hardware id έχει; Αν πατήσεις ενημέρωση δεν την ενημερώνει;

Στο bios όντως δεν πρέπει να έχει κάτι.

Πέρνα πρώτα για την intel αυτό: link και μετά απο επανεκκίνηση αυτό για την Nvidia: link

Δημοσ.

Δεν κάνει τίποτα το έχω κάνει uninstall κάμποσες φορές μήπως βρει τίποτα μετά το reboot αλλά παραμένει άγνωστο..

Ηardware id:

ACPI\TOS6205
*TOS6205
Δημοσ.

Το ΒΤ λέει είναι αυτό, βάλε αυτούς τους drivers για να φύγει το θαυμαστικό:

link1

link2

Τους Drivers απο παραπάνω για την intel και μετά την Nvidia τους πέρασες;

Δημοσ.

Windows 7 x64 έχεις σωστά;

Βάλε και καλού κακού την διαχείριση ενέργειας στο "υψηλές επιδόσεις" αν δεν είναι ήδη εκεί. Και απο το πρόγραμμα της intel HD στον πίνακα ελέγχου δες αν σου δίνει τίποτα να πειράξεις.

Εγγύηση έχει ακόμα το λάπτοπ ή μπα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...