Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποια απο εσάς να κάνει το εξής:

Να αγοράσει ένα τέτοιο μηχάνημα

Να πάει σε μια απο τις εταιρίες που κάνουν αποτρίχωση και να τους πεί αγόρασα το τάδε μηχάνημα και θα δημοσιεύσω τα αποτελέσματα του στο youtube

Ενδιαφέρεστε να μου κάνετε μια θεραπεία (πχ στο άλλο πόδι) για να συγκρίνω στο βίντεο μου την διαφορά και να σας αναφέρω ως κατάστημα...

και έτσι με τα λεφτά που θα βγάλεις απο τα views έβγαλες το κόστος της συσκευής και θα κερδίσεις και μια δωρεάν θεραπεία αν όχι και λεφτά (μιας και διαφήμιση θα τους κάνεις) απο το κέντρο αισθητικής.

αχαχαχα....

δέν κάνουμε ετσι δουλεια..πρέπει να εμφανιστει κάποιος που το έχει κάνει η κάποια κυρια να κάνει την καλοσύνη να μου στειλει σε πμ φωτογραφιες πριν και μετα οπος προαναφερθηκε... :-D :-D :-D

Πάντος αν δέν βγάλοθμε ακρη εδώ και το πάρω εγω θα ανεβάσω φώτο πρίν και μετα

Δημοσ.

Πάντως για αλεξανδρίτη επιβεβαιώνω πως έχει αποτέλεσμα. Απλά είναι διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον ένα χρόνο γιατί κάνεις συνεδρίες κάθε 40 μέρες περίπου και όχι σε μαυρισμένο δέρμα. Θέλεις κάπου 6-10 και μετά πας μια φορά το χρόνο για συντήρηση αν θες ή τις λίγες που έχουν μείνει τις βγάζεις με άλλο τρόπο.

Δημοσ.

Μονιμο αποτελεσμα εχει μονο σε γυναικες οι ανδρες μπορει να απαλλαγουν για λιγο αλλα θα πρεπει να πηγαινουν ανα τακτα διαστηματα βεβαια οι τριχες θα βγαινουν αραιωμενες αλλα παντα θα βγαινουν.Η μονιμη λυση ηταν μονο με βελονα που εκαιγε την τριχα με ρευμα(φοβερος πονος αλλα μονιμο αποτελεσμα).Αυτα που δουλευουν τον κοσμο οτι με 20 - 30 συνεδριες θα φυγουν οι τριχες σας δουλευουν πιο παλια εδειναν και εγγυηση ταχα αποτελεσματος και μετα αφου ξαναεβγαιναν σου ελεγαν ελα για καποιες συνεδριες ακομα δωρεαν κ.τ.λ.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι θα φύγουν τελείως όλες οι τρίχες. Ανεξαρτήτως φύλου θα πρέπει να κάνεις κάποια συντήρηση για πάντα. Είτε θα πηγαίνεις μια φορά το χρόνο για laser ή θα τις βγάζεις σπίτι με άλλο τρόπο μιας και θα είναι λίγες. Και πάλι αξίζει.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι θα φύγουν τελείως όλες οι τρίχες. Ανεξαρτήτως φύλου θα πρέπει να κάνεις κάποια συντήρηση για πάντα. Είτε θα πηγαίνεις μια φορά το χρόνο για laser ή θα τις βγάζεις σπίτι με άλλο τρόπο μιας και θα είναι λίγες. Και πάλι αξίζει.

Σαφως αξιζει αναλογα τα χρηματα που ζητανε αλλα ειναι μεγαλο παραμυθι το μονιμο αποτελεσμα να λενε αληθειες.Επισης στο στηθος αν ασπρισουν οι τριχες δεν τις πιανει το λειζερ σιγουρα θα βγει στο μελλον κατι να τις πιανει αλλα τωρα τις ασπρες δεν τις πιανει.Επισης για να εχεις καποιο καλο αποτελεσμα πρεπει να ειναι δυνατη η ενταση που χτυπαει την τριχα πραγμα το οποιο δεν το κανουν γιατι μερικοι εχουν παθει εγκαυματα μικρα και εχουν κανει μηνυσεις.

Πιο πολυ το λεω γιατι πιστευω οτι αυτες τις συσκευες που πουλανε για οικιακη χρηση πρεπει να μην αξιζουν καθολου εδω και σε καποιο κεντρο να πας θα πρεπει να ξερεις τι παιζει πριν υπογραψεις οι περισσοτεροι δουλευουν τον κοσμο(δεκαδες περιστατικα που εβγαιναν παλια στην φορα τωρα δεν ασχολουνται και τοσο).

Δημοσ.

τελικά δέν κατάλαβα ακόμα...να το πάρω το μαραφέτι η οχι...

εχω αρκετά ασπρο δέρμα και οι τρίχες μου στι στίθος είναι σκουρες προς το μαυρο...με μηχανή της πέρνω αλλα πάλι φαινετε άσχημο οι μαυρες ρίζες..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λέω να αγοράσω την συσκευή που έχει ο Κοτσόβολος την Silk'n Infinity 400.000 Pulses είναι λίγο ακριβή αλλά απ οτι είδα κάνει δουλειά. 

Το λειζερ σε κέντρα αποτρίχωσης κοστίζει η κάθε συνεδρία αρκετά ευρω. 

Εμένα δεν με συμφέρει γιατί ο γιος μου έχει απίστευτη τριχοφυΐα στην πλάτη του !! 

Δημοσ.

Οι συσκευές για "μόνιμη" αποτρίχωση στο σπίτι είναι μούφα. Πάρε μια απλή αποτριχωτική (braun και philips προτείνω) να βρεις την υγειά σου. 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/3/2016 στις 10:32 ΠΜ, garen είπε

Καλησπέρα παιδια.

θα ηθελα να μάθω αν αυτες οι συσκευές κάνουν οντος δουλειά..

τι παίζει?εχει κάποιος χρησιμοποιήσει τέτοια συσκευή? 

Καλησπέρα , εγώ έχω δοκιμάσει κέντρα ,  ινστιτούτα και έχω δώσει ένα κάρο λεφτά , και ποτέ δυστυχώς δεν είχα τα επιθυμητά αποτελέσματα, και γενικότερα έχω θέμα τριχοφυΐας οπότε είναι ενα θέμα που με απασχολεί.

Ξυράφι δεν βάζω στα πόδια μου ποτέ , έχω αγοράσει ένα μηχάνημα λέιζερ , φωτόλυση home  pulse light εδώ στην Ελλάδα  το είχα βρει σε προσφορά στα 90 ευρώ από τα 150 που είχε τότε αν θυμάμαι καλά , γενικότερα είμαι αρκετά ευχαριστημενη ,  

δεν είναι ότι θα δεις άμεσα αποτελέσματα , αλλα με συχνή εφαρμογή όντως βλέπεις διαφορά...  κυκλοφορουν πολλά εκεί έξω πιστευω να βρεις κάποιο που να ταιριάζει στην περίπτωση σου !    

Επεξ/σία από Ioanna Katsaraki
λαθος στην συνταξη
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρομοια περιπτωση ισως να βασανιζει πολλους απο εμας:

καποια στιγμη ειχα πεσει σε αυτο:

SmoothSkin Gold 200 IPL Hair Removal System https://www.amazon.co.uk/dp/B01CT6APZ2/ref=cm_sw_r_cp_api_4SPOAbV6N1TP0

https://www.smoothskin.com/products/smoothskin-gold-200/

Καλο θα ειναι οποιος πραγματικα εχει δοκιμασει κατι κ ειδε αποτελεσματα , να μας δωσει τα φωτα 😇😇

Επεξ/σία από kostakiss
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/3/2016 στις 10:32 ΠΜ, garen είπε

Καλησπέρα παιδια.

θα ηθελα να μάθω αν αυτες οι συσκευές κάνουν οντος δουλειά..

τι παίζει?εχει κάποιος χρησιμοποιήσει τέτοια συσκευή? 

Για σου το έχω πάρει εγώ και το έχω είδη 4 μήνες το κάνω και δεν έχει καμία διαφορά το μόνο που σου προκαλεί είναι πόνος και η τρίχα γίνεται πολλά σκληρή και πριν να κάνεις το λαζερ πρέπει να ξυρισεις με ξεραφακι και μετά να κάνεις αλιος δεν λιωνει η τρίχα οπός το κανονικό λαζερ είναι βελκια δεν κάνει καμία δουλειά μην πάρετε 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ που έχω τρίχες στην πλάτη και τους ώμους θα δω αποτελέσματα; Είχα κάνει στα 20 φωτόλυση αλλα είδα ελάχιστα αποτελέσματα (και έχω άσπρο δέρμα με μαύρη τρίχα). Είπα να δοκιμάσω αλεξανδρίτη αλλά φοβάμαι μην ούτε αυτό έχει αποτέλεσμα. Θα θέλα να κάνω μια δυο συνεδρίες τώρα για να δω πως θα μαι χωρίς τρίχες, να ιδρώνω και λιγότερο στο γυμναστήριο, για παραλία κτλ.

• 6 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...