Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.

θα ηθελα να μάθω αν αυτες οι συσκευές κάνουν οντος δουλειά..

τι παίζει?εχει κάποιος χρησιμοποιήσει τέτοια συσκευή? 

Δημοσ.

Το θέμα είναι γιατί ένα μηχάνημα αλεξανδρίτη να κάνει τόσα λεφτα αν αυτές οι συσκευές με 150 ευρώ κάνουν δουλειά?

Δημοσ.

κοιλιά στήθος αρχικά.. για τα ''οργανα'' μου είμαι λίγο επιφυλακτικός να βάλω τετοια πράματα εκει.. 

Το θέμα είναι γιατί ένα μηχάνημα αλεξανδρίτη να κάνει τόσα λεφτα αν αυτές οι συσκευές με 150 ευρώ κάνουν δουλειά?

Το σίγουρο είναι οτι πρέπει να κονομήσει και αυτός...

το επόμενο ισος είναι οτι αυτες οι συσκευες δέν είναι για πάντα εχουν ενα όριο που μπορούν να αποτριχώσουν εχει πχ μια που ειδα τυχαία 5000 παλμους οποτε δέν μπορώ να την πάρω εγώ και να αποτριχώσω ολο το σόι.. 

ισος γιαυτο είναι ''φτινές''.

πόσο χρεώνει δηλαδή? 

Δημοσ.

Τα μηχανήματα που έχουν οι δερματολόγοι ή κάποια κέντρα αισθητικής κάνουν κάπου 10.000 ευρώ, ίσως και περισσότερο. Ενδεικτικά μια τιμή πακέτου 6 συνεδριών κοστίζει 500 ευρώ για όλο το πόδι. Αν γινόταν να πάρεις μια τέτοια συσκευή με 150 ευρώ και να έχεις τα ίδια αποτελέσματα, απορώ πως δεν έχει κυκλοφορήσει το νέο. Ειδικά όταν με 30-40 ευρώ παίρνεις ανταλλακτικό για άλλους τόσους παλμούς και υποτίθεται κάνεις όλο το σόι αν θες.

• Like 2
Δημοσ.

ναι οκ. μιλάμε  υποθετικά τώρα. καλό θα ήταν να μας πεί κάποιος που το έχει δοκιμάσει..

στο amazone που διαβασα κάποιες κριτικές για μια συσκευή τυχαία εχει καλά εχει και κακά σχόλια περισσότερα καλά..

δεν ξέρω πρεπει να βρώ κάποιον που εχει πάρει να μου πει.

+φωνω μαζί σου idomeneas7 αλά εφόσον υπάρχουν κέντρα αισθητικής που κάνουν αυτήν τη δουλεια με ενα ανάλογο κόστος δέν θα ήθελαν να ''διαρρεύσει'' οτι μια συσκευη με 200 ευρο κάνει την ιδια δουλεια με οτι συνεπαγετε αυτο (αρνιτικά σχόλια σε reviews κτλ)

Μπορεί οντος να μην κάνει και τίποτα αλλα άν δέν κάνει τίποτα δέν θα έγραφε κανένας οτι πχ ναι ειναι καλή συσκευή κτλ κτλ.

Δημοσ.

Ισα ίσα που αν μια συσκευή των 200 ευρώ έκανε τα ίδια, θα έπαιρναν αυτές και τα κέντρα αισθητικής και θα χρέωναν λιγότερο τη συνεδρία, οπότε θα πήγαινε πολύς κόσμος και θα χεζόντουσαν στα λεφτά.

Δημοσ.

Ισα ίσα που αν μια συσκευή των 200 ευρώ έκανε τα ίδια, θα έπαιρναν αυτές και τα κέντρα αισθητικής και θα χρέωναν λιγότερο τη συνεδρία, οπότε θα πήγαινε πολύς κόσμος και θα χεζόντουσαν στα λεφτά.

ή μπορεί τα κέντρα αισθητικής να παίρνουν τέτοιες συσκευές γιατι φαίνονται μεγάλες και άρα δαπανηρές δήθεν για να δικαιολογούν την υπερτιμολόγηση που κάνουν στα κορόιδα που τα επισκέπτονται... παίζει και αυτό :)

Εγώ προτείνω όσες έχετε μηχάνημα να σηκώσετε φωτογραφίες με τα αποτελέσματα για να κρίνουμε πιο έκανε την καλύτερη δουλειά :)

Δημοσ.

Γνωστός μου πάντως που πήγε για ώμους-πλάτη(δε θυμάμαι μέθοδο) σε ένα στη Θεσσαλονίκη, από 2+ χιλιάρικα που ξεκίνησαν το μπλα μπλα κατέληξαν στα 900€ μετρητοίς

Φανταστείτε λοιπόν τι περιθώρια κέρδους έχουν

Δημοσ.

ή μπορεί τα κέντρα αισθητικής να παίρνουν τέτοιες συσκευές γιατι φαίνονται μεγάλες και άρα δαπανηρές δήθεν για να δικαιολογούν την υπερτιμολόγηση που κάνουν στα κορόιδα που τα επισκέπτονται... παίζει και αυτό :)

Εγώ προτείνω όσες έχετε μηχάνημα να σηκώσετε φωτογραφίες με τα αποτελέσματα για να κρίνουμε πιο έκανε την καλύτερη δουλειά :)

Μπορεί να συμβαίνει αυτό σε τίποτα κέντρα αισθητικής της πλάκας, να παίρνουν μαϊμου από Κίνα (και πάλι πολλά χιλιάρικα) και να το πουλάνε για οριτζιναλ. Μπορεί να συγκριθεί όμως η ισχύς που έχει το τέρας με αυτή που έχει το σκατουλάκι χειρός?

Γνωστός μου πάντως που πήγε για ώμους-πλάτη(δε θυμάμαι μέθοδο) σε ένα στη Θεσσαλονίκη, από 2+ χιλιάρικα που ξεκίνησαν το μπλα μπλα κατέληξαν στα 900€ μετρητοίς

Φανταστείτε λοιπόν τι περιθώρια κέρδους έχουν

Αν πήγε σε New Day, Πρινου και λοιπούς κλώνους είναι λογικό. Εκεί έτσι λειτουργούν. Σαν την πιτσα φαν που κάνει 50% έκπτωση ένα πράμα.

Δημοσ.

Πολυ απλα δεν κανουν τιποτα.η χρηση τους ειναι πρωτον ξυριζεις το σημειο που θες και μετα χτυπας με την κεφαλη ,υπαρχουν με 1000,φλας με 5 000 φλας.ειναι πεταμενα εντλως λεφτα.λειζερ η φωτολυση τιποτα αλλο.αν η φωτολυση εχει 100 δυναμη το λειζερ 70 και αυτες οι συσκευες ουτε 1 τοις εκατο.αν δε καποιος κανει ολο το σωμα θελει 1000 ευρω για κεφαλες οποτε πεταμενα λεφτα

Δημοσ.

Μπορεί κάποια απο εσάς να κάνει το εξής:

Να αγοράσει ένα τέτοιο μηχάνημα

Να πάει σε μια απο τις εταιρίες που κάνουν αποτρίχωση και να τους πεί αγόρασα το τάδε μηχάνημα και θα δημοσιεύσω τα αποτελέσματα του στο youtube

Ενδιαφέρεστε να μου κάνετε μια θεραπεία (πχ στο άλλο πόδι) για να συγκρίνω στο βίντεο μου την διαφορά και να σας αναφέρω ως κατάστημα...

και έτσι με τα λεφτά που θα βγάλεις απο τα views έβγαλες το κόστος της συσκευής και θα κερδίσεις και μια δωρεάν θεραπεία αν όχι και λεφτά (μιας και διαφήμιση θα τους κάνεις) απο το κέντρο αισθητικής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...