alextrela172 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μου κάνει εντύπωση που το Thinkpad 8 έχει usb 2.0 card reader, τη στιγμή που διαθέτει usb 3.0 port.. ΥΓ: Έχεις ακόμη LG G4 κινητό; Αν ναι, μήπως έχεις δοκιμάσει την Pro με το Α1SD Benchmark? Δίνει 80άρια read/ write και εκεί; Με το Flex 2 αρχες καλοκαιρι την δοκιμασα. Εδω τα αποτελέσματα. Φαντάζομαι και στο G4 παρομοια θα εχει. 1
Balrog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τις Sandisk εξάλλου δεν της εχω εμπιστοσύνη. Αν θέλετε το πιστεύετε! Μου χάλασε η Sandisk Extreme που είχα στο κινητό! Στην αρχή έκανε αποσυνδέσεις για καμιά ώρα και πλέον δεν αναγνωρίζεται καν. Αγορασμένη Οκτ '14 από pc1.gr Υποτίθεται έχουν εγγύηση lifetime αυτές;
Stefanos83b Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν θέλετε το πιστεύετε! Μου χάλασε η Sandisk Extreme που είχα στο κινητό! Στην αρχή έκανε αποσυνδέσεις για καμιά ώρα και πλέον δεν αναγνωρίζεται καν. Αγορασμένη Οκτ '14 από pc1.gr Υποτίθεται έχουν εγγύηση lifetime αυτές; Και μια διετια εγγυηση να ειχε , και πάλι μεσα δεν είσαι ? Κι εγω μια sandisk ultra 32αρα έχω και δεν έχει κανένα πρόβλημα , αλλα με τρώει να την αλλάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα