vgzouz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα σε ολους Προσφατα εφτιαξα ενα pc με την παραπανω μητρικη,αρχικα ολα ηταν μια χαρα αλλα στην συνεχεια αρχισε να μου κολλαει στο gaming. Για να γινω πιο συγκεκριμενος ενω παιζω κολλαει(freeze) και μενει ετσι ακομα κ μετα απο αρκετα δευτερολεπτα,η μια λυση ειναι να κανω ctrl-alt-del και να κλεισω το game,κατι που λυνει το προβλημα για λιγα λεπτα μιας και αν ξαναμπω κανει το ιδιο πραγμα μετα απο λιγο!Η αλλη λυση force restat κατι που δουλευει καλυτερα! Την ωρα που ειναι σε αυτη την κατασταση βλεπω στο debug τον κωδικο 63 ο οποιος συμφωνα με το manual ειναι late cpu initialization. (cpu intel i5-4590 stock settings) Υπαρχει καποιος που να εχει αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο?Οι θερμοκρασιες εκεινη τη στιγμη παιζουν απο 50-60(οχι κατι τρελο νομιζω) Eκτος gaming η κατασταση του υπολογιστη ειναι η παρακατω και ποτε δεν εχει κολλησει ακομα και μετα απο 2-3 μερες συνεχεια ανοιχτος. http://imgur.com/7DgkNtV
neof1z Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Φίλε μου έχω την ίδια μητρική και δεν μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα (Σχεδόν 1 χρόνο). Έχεις κάνει καμιά αναβάθμιση στο bios; 1
vgzouz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Οχι δεν εχω κανει,θα το κοιταξω ομω;!Αλλα το συγκεκριμενο code αναφερεται στον επεξεργαστη και με λιγο ψαξιμο καποιοι λενε πως παιζει και να εχει θεμα ο επερξαστης..
neof1z Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Για κανε μια αναβάθμιση και τα ξαναλέμε. https://www.msi.com/product/motherboard/support/Z97-GAMING-5.html#down-bios Με την ευκαιρία το κάνω κι εγώ μιας και είχα το 1C!!!!!!!!!!!!!
vgzouz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 το εκανα απο το msi live update,εγω ειχα το το 1.Β νομιζω!θα λιωσω λιγο στο game σημερα και βλεπουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα