giannisvas28 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αγόρασα κάτι απο τις Αγγέλιες του ινσομνια το οποίο δεν ηταν μέσα στο δέμα που ήρθε.Το λάθος μου ηταν που δε ζήτησα έλεγχο κατα την παραδώση.Πως μπορώ να μιλήσω με τον διαχείρισης ; θέλω να μάθω το μαιλ του απατεώνα
Andreasgarb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Και άντε ότι έμαθες το μειλ του απατεώνα. Και; Μπορεί το μειλ να φτιάχτηκε σε ιντερνετ καφε, οπουδήποτε. Τώρα είναι αργά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι - δυστυχώς. 1
polteris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αγόρασα κάτι απο τις Αγγέλιες του ινσομνια το οποίο δεν ηταν μέσα στο δέμα που ήρθε.Το λάθος μου ηταν που δε ζήτησα έλεγχο κατα την παραδώση.Πως μπορώ να μιλήσω με τον διαχείρισης ; θέλω να μάθω το μαιλ του απατεώνα Τα στοιχεία του δεν τα έχεις? Πως παρέλαβες το δέμα?
Andreasgarb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τα στοιχεία του δεν τα έχεις? Πως παρέλαβες το δέμα? Και έτσι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μου έχει τύχει και εμένα παρόμοια κατάσταση. Παρέλαβα το δέμα, το λαπτοπ μέσα (αφού υπήρχε κάτι μέσα πάλι καλά), ήταν σπασμένο. Τι να αποδείξω μετά στα ελτα; ότι δεν το έσπασα εγώ ή ότι μου το έστειλε έτσι; Προφανώς και ο δικός μου ήταν απατεώνας μιας και μετά εξαφανίστηκε (κλειστό κινητό κλπ)
aekoupoli Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δεν βγαζεις ακρη απο ενα email μπορει να το εφτιαξε χθες πχ με ψευτικα ονοματα κτλ.Επισης αυτος μπορει να πει οτι στο εστειλε και λες εσυ ψεμματα απο την στιγμη που δεν εκανες ελεγχο στην παραλαβη.Kαλυτερα πες το username του να μην την πατησει και κανενας αλλος,Θετικες αξιολογησεις ειχε?
washcloud Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το λάθος μου ηταν που δε ζήτησα έλεγχο κατα την παραδώση. ....αν ο κούριερ που στο παρέδωσε είχε τα μυαλά του πάνω στο κεφάλι του, απλά δεν θα σου παρέδιδε αν του ζητούσες "έλεγχο". Κι αν επρόκειτο για παραλαβή ΕΛΤΑ, τα ίδια και χειρότερα. Το όποιο λάθος σου, ξεκινάει από το ότι δεν έχεις καταλάβει πως όταν αγοράζεις κάτι από ιδιώτη από απόσταση ενέχει ρίσκο το οποίο πρέπει να αποδεχτείς εκ των προτέρων, κι όχι να γκρινιάζεις εκ των υστέρων. Όσο για το "μαιλ" του που αναζητάς,,,,να το κάνεις τί; Να τον βρίσεις; Ή μήπως να βάλεις κοτζάμ διωξάρα ηλεκτρονικού εγκλήματος να ασχοληθεί για εσένα και το ποιό ποσό; Αν ήταν λίιιγο πιο πονηρός δε από εσένα, το έφτιαξε υπό τρέχα-γύρευε ΙΡ, δίνοντας ασταναπάν στοιχεία...Μ' άλλα λόγια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τον εντοπίσεις - αλλά είναι πιθανώς εξαιρετικά απίθανο. Ο πιο σύντομος δρόμος να το διαχειριστείς αυτό που έπαθες, είναι να αποδεχτείς την γκάφα και να μην την επαναλάβεις. .....απροπό, μια δίοδος όταν παραγγέλνεις από απόσταση, είναι να ζητάς να γίνει η διαδικασία μέσω κούριερ που εσύ θα επιλέξεις, εσύ θα τους τηλεφωνήσεις, κι εσύ θα συνεννοηθείς μαζί τους να πάει ο πωλητής στο γραφείο τους, και να δώσει να συσκευάσουν ή να είναι μάρτυρες ότι όντως συσκεύασε παρουσία τους αυτό που ζήτησες (και αν μιλάμε για συσκευή, να τους ζητήσεις να ελέγξουν αν δουλεύει, αφού έχετε συνεννοηθεί με τον πωλητή για αυτό). Κι όποιος δεν γουστάρει την συγκεκριμένη διαδικασία, μην ψωνίζεις από δαύτον. Έτσι απλά. 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Όπως έχει ειπωθεί από πολλούς σε παρόμοιες συζητήσεις στο παρελθόν, έλεγχος περιεχομένου σε δέματα φακέλους κτλ δεν γίνεται από κανέναν ταχυδρομικό φορέα. 2
driverpit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αγόρασα κάτι απο τις Αγγέλιες του ινσομνια το οποίο δεν ηταν μέσα στο δέμα που ήρθε.Το λάθος μου ηταν που δε ζήτησα έλεγχο κατα την παραδώση.Πως μπορώ να μιλήσω με τον διαχείρισης ; θέλω να μάθω το μαιλ του απατεώνα Διάβασε εδώ περίπου ιδια περίπτωση με την δικιά σου http://www.insomnia.gr/topic/599128-εξαπατηση-απο-μελος/?p=54629542 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αγόρασα κάτι απο τις Αγγέλιες του ινσομνια το οποίο δεν ηταν μέσα στο δέμα που ήρθε.Το λάθος μου ηταν που δε ζήτησα έλεγχο κατα την παραδώση.Πως μπορώ να μιλήσω με τον διαχείρισης ; θέλω να μάθω το μαιλ του απατεώνα Στις περιπτώσεις αυτές η αντιμετώπιση είναι συγκεκριμένη: 1. Δημοσίευση αρνητικής αξιολόγησης στην αγγελία στην οποία συναλλαχθήκατε. 2. Αναφορά στη διαχείριση του forum μέσω του συστήματος αναφορών στις αγγελίες. 3. Καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τυχόν στοιχεία που έχουν καταγραφεί στην ιστοσελίδα δεν δίνονται σε μέλη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις