Billaros26 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Χαιρετίζω όλους τους φίλους του φόρουμ. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία που είχα απο το service Procordia εδώ και λίγες μέρες όταν τους πήγα το G2 μου για αντικατάσταση οθόνης λόγω κίτρινων λεκέδων. Οταν παρέλαβα το κινητό με την καινούργια πλέον οθόνη, αντιλήφθηκα ότι σε φώς ηλίου και εξωτερικούς χώρους η οθόνη παρουσίαζε κάποιες έντονες κάθετες γραμμές (όπως θα δείτε και στις φωτός) πιθανότατα απο το digitizer . Μετά απο παράπονα που τους έκανα στην Procordia μου είπαν ότι: ''κάθε φορά όλοι οι πελάτες τους παραπονιούνται για το ίδιο πρόβλημα και ότι οφείλεται στην παρτίδα που τους φέρνουν με κάθε παραγγελία και ότι δέν γνωρίζουν κάποιο κωδικό για να παραγγείλουν την εργοστασιακή οθόνη χωρίς τις γραμμές''.. Με έκαναν να αναρωτηθώ τί θα γινόταν αν είχα πάρει κανα G4 και μετά έκλαιγα τα λεφτά μου... Θα ήθελα να ρωτήσω άν κάποιος απο εσας είχε το ίδιο πρόβλημα και άν κατάφερε να βρεί έστω κάποια λύση (να του αλλάξουν την οθόνη ή κάτι τέτοιο...) διότι στη δική μου τουλάχιστον περίπτωση το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο ακόμα και με φωτεινή οθόνη όπως φαίνεται στις φωτό. Σε εξωτερικούς χώρους η οθόνη είναι πραγματικά δυσανάγνωστη για κινητό 300 ευρώ.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, περιμένω τις απόψεις σας.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Για τα περι 300ευρω δεν ισχυουν που γραφεις καθως 300ευρω κοστιζει τωρα το G4 Αν μιλαμε για προβλημα που δεν μπορουν να το φτιαξουν καλως ή κακως τοτε ας μιλησουν με το καταστημα να σου κοπει πιστωτικο.
tsortis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Φίλε πήγαινε το κινητό πάλι να το δουν από κοντά ότι είναι τόσο έντονο και βάλε της φωνές δεν είναι δυνατόν να σου κάνουν αυτήν την πατάτα και να λένε ότι είναι η παρτίδα. Αν δεν μπορούν να στο φτιάξουν ζητά αντικατάσταση (όχι ότι θα στο αλλάξουν) απλά να τους πιέσεις λιγο
Giwrgos George Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Φίλε έτσι είναι η οθόνη του G2 στον ήλιο,και καινούριο όταν το αγόρασα και όταν έγινε αντικατάσταση οθόνης οι γραμμές υπήρχαν κάτω από το φως του ήλιου, 1
Billaros26 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Για τα περι 300ευρω δεν ισχυουν που γραφεις καθως 300ευρω κοστιζει τωρα το G4 Αν μιλαμε για προβλημα που δεν μπορουν να το φτιαξουν καλως ή κακως τοτε ας μιλησουν με το καταστημα να σου κοπει πιστωτικο. Εννοούσα 300 ευρώ όταν το αγόρασα πρίν 1 χρόνο..Ευχαριστώ για την επισήμανση.
Billaros26 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Φίλε πήγαινε το κινητό πάλι να το δουν από κοντά ότι είναι τόσο έντονο και βάλε της φωνές δεν είναι δυνατόν να σου κάνουν αυτήν την πατάτα και να λένε ότι είναι η παρτίδα. Αν δεν μπορούν να στο φτιάξουν ζητά αντικατάσταση (όχι ότι θα στο αλλάξουν) απλά να τους πιέσεις λιγο Φίλε μου μολονότι τους το πήγα και τους το έδειξα, πλήν της κοπέλας η οποία προφανώς δέν έδειξε κατανόηση, και ο τεχνικός εκεί μου είπε ότι όλες οι οθόνες που αλλάζουν έχουν το ίδιο πρόβλημα (και μου έδειξε αλλα 3-4), και ότι έτσι τους τα στέλνει η LG. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι προφανώς υπάρχουν 2 διαφορετικά πάνελ που βάζει η LG και στην Procordia δέν θέλουν να το αναγνωρίσουν ώς πρόβλημα. Μακριά απο LG στο μέλλον..Ούτε το cubot της μάνας μου δέν έχει τέτοια οθόνη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα