Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το παραπάνω Lap top πριν κανένα μήνα από eshop.gr με windows 10 home.

Κατά περιόδους μου έκανε αναβαθμίσεις αυτόματα και με ενημέρωνε για επανεκκινήσεις οπότε όλα καλά. 
πριν λίγες μέρες με ενημέρωσε για την ανάγκη επανεκκίνησης οπότε έφτασα στην συγκεκριμένη οθόνη που παραπέμπω παρακάτω. 

Στην αρχή βέβαια με άφησε να επιλέξω την ώρα της επανεκκίνησης αλλά προτίμησα να την κάνω την ίδια στιγμή για να ξεμπερδεύω. η επανεκκίνηση έγινε και συνέχισα κανονικά τη δουλειά μου.

Πριν λίγες ώρες μου πέταξε άλλη μία ενημέρωση για το ίδιο update οπότε λέω κάτι δεν έγινε καλα πριν και την έκανα πάλι άμεσα. Το pc άνοιξε και συνέχισα να παίζω fallout 4:P 

η επόμενη ειδοποίηση ήρθε καθώς έπαιζα. την αγνόησα και συνέχισα το παιχνίδι. Μετά από άλλες 2 ειδοποιήσεις το pc έκανε επανεκκίνηση μόνο του. 

Ε λέω οκ. τώρα στρώσαμε.. αλλα αυτό ακριβώς επαναλήφθηκε άλλη μία φορα με ειδοποιήσεις και ξαφνική επανεκκίνηση.

οπότε μπαίνοντας πάλι στην σελίδα των ενημερώσεων είδα οτι ειχε επιλεχθεί η

ώρα 11:45 (αν και οι ειδοποιήσεις ξεκίνησα νωρίτερα) και δεν μπορούσα να κάνω τπτ για να αλλάξω την ώρα. 

θεωρώντας ότί είχα να κάνω με bad update χρησιμοποίησα το wushowhide.diagcab της microsoft για να την κρύψω αλλα τπτ.

μόλις ειδα το print screen παρατήρησα πως έχει αλλάξει η ώρα μιας και είχε περάσει η 11:45 μμ.

έχει κανείς καμια ιδέα για το πως να κινηθώ απο δω και πέρα? σκεφτηκα να κατεβάσω offline installer αλλα δεν ξλέρω αν θα μου ζητήσει κλειδί για τα windows μιας και το λειτουργικό ήταν pre-installed και δνε βρίσκω πουθενά κωδικούς. έψαξα και στην msi πληροφορίες μπας και το lap top δν ειναι συμβατό με την έκδοση αλλα δεν βρίκα τπτ και το θεωρω λίγο απίθανο αυτό το σενάριο.. 

Συμπληρωματικά: 

στο ιστορικό ενημερώσεων οι μόνες ενημερώσεις που απετυχαν ήταν του office και αυτή "Rivet Networks driver update for Killer E2400 Gigabit Ethernet Controller"

post-62916-0-96350500-1456783845_thumb.png

Δημοσ.

Αν πατήσεις στο "Λεπτομέρειες" κάτω από την ειδοποίηση για την αναβάθμιση τι σου βγάζει;

Δοκίμασες να πατήσεις στη σημαία και Ενέργεια->Επανεκκίνηση;

Δημοσ.

έκανα επανεκκινήσεις χωρίς να προχωράει σε εγκατάσταση. η τελευταία επανεκκίνηση που ειχε προγραμματίσει ήταν ξημερώματα οπότε κ το άφησα ανοιχτό όταν έπεσα κρεβάτι. το πρωί που το κοίταξα μου είχε βγάλει μήνυμα να επιλέξω ώρα κ άλλης επανεκκίνησης (ένώ έκανε κάποια στιγμή μόνο του το οποίο το είδα από εφαρμογές που έτρεχαν στο systray ενώ τις είχα κλείσει το βράδυ άρα έπαιξε boot) επέλεξα άμεση επανεκκίνηση και προχώρησε σε αναβάθμιση κανονικά. 

Η αλήθεια είναι πως τα win 10 μου φαίνονται ακόμα "ξένα" κ υποθέτω ότι πρέπει το pc να είναι σε idle φάση για κάποιες αναβαθμίσεις. 

όλα προχώρησαν καλώς αν κ η μόνη διαφορά που βλέπω μέχρι τωρα με την αναβάθμιση είναι ότι έχει πιάσει παραπάνω χώρο στον ssd. 

ευχαριστώ πάντως :) 

Δημοσ.

Έχει πιάσει παραπάνω χώρο στον ssd γιατί κρατάει ακόμα τα προηγούμενα windows.

Θα μείνουν εκεί για ένα μήνα μήπως και θελήσεις να γυρίσεις πίσω ή μέχρι να κάνεις καθαρισμό στον δίσκο και να επιλέξεις να διαγραφούν τα αρχεία από τις προηγούμενες εκδόσεις των windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...