arant Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω το meizu m2 από ηλεκτρονικό κατάστημα, και μ'ενδιαφέρει μια λεπτομέρεια (λόγω πρεσβυωπίας ) , αν δηλαδή μπορώ στην οθόνη αφής με τα δάκτυλα (δεν ξέρω πως λέγεται αυτή η κίνηση), να μεγενθύνω τα γράμματα. Το έχω δει να γίνεται σε κάποια κινητά, πχ το LG bello, και σε άλλα όχι, ενω φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι θέμα λειτουργικού συστήματος. Ευχαριστώ
Peiraias28 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 βαλε γυαλια Ελα πλάκα κάνεις ετσι?δεν θα το είχε σκεφτεί ο άνθρωπος πριν κάνει την ερώτηση? Αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις αν γίνεται και αν μπορεί να γίνει καλύτερα είναι να μην απανταμε μπορεί να απαντήσει κάποιος άλλος που θα ξερει
arant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 βαλε γυαλια γυαλιά χρησιμοποιώ , είσαι τυχερός που ως νέος δεν γνωρίζεις ότι τα γυαλιά πρεσβυωπίας δεν φοριούνται συνεχώς. άλλο λοιπόν είναι το βάλε γυαλιά και άλλο το βάζε γυαλιά κάθε φορά που θέλεις να δεις τη λίστα , και που είναι αυτό που θέλω να αποφύγω. Άλλος..
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλημερα. Δες το KK Easy Launcher στην Prime έκδοση κανει και αυτο που θες και πολλα αλλα. 1
arant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ευχαριστώ, πράγματι κάνει και πολλά άλλα που τα χρειάζομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα