Προς το περιεχόμενο

Kick admin

dimosfoti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια..θα ηθελα την βοηθεια σας.Κανω φορμα στα windows 7,8.1. και 10.Περναω τους drivers και καποιες εφαρμογες οπως μtorrent..google chrome με κατεβασμενη την μπαρα του uac κ ειτε ανεβασμενη μου βγαζει προβλημα corrapted files ενω δουλευαν οι εφαρμογες πριν την επανακινηση.Οι εφαρμογες ομως τρεχουν με εκτελεση ως διαχειριστη.Τα χαρακτηρηστικα απο το μηχανημα ειναι: CPU i7 6700k...mobo MSI m5 gaming και καρτα γραφικων MSI r9 390.

Δημοσ.

Για αρχή πάτα WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο και δώσε

control userpasswords2

Δες αν ο χρήστης σου είναι στο group των Administrator.

λέει dimos  Τοπικός λογαργιασμος Administrator

και τωρα πάω να ανοίξω ένα exe και μου λέει πως θέλετε να ανοιξει το exe

Δημοσ.

Φίλε, κάποιο πρόβλημα έχεις, ίσως ιός ή hardware. Δεν είναι λογικό να σε ρωτάει πως να θέλεις να ανοίξεις ένα exe.

Έχεις κάποιο antivirus να κάνεις έλεγχο;

Δοκίμασε να ξεκινήσεις σε ασφαλή λειτουργία να δεις αν στο κάνει και εκεί ή αν πας πάλι σε φορμάτ (που το βλέπω πολύ πιθανό), βάλε μόνο drivers για αρχή και έναν browser και δες πως πάει για λίγες ώρες. Μετά βάζε ένα-ένα τα προγράμματα και παρακολούθησε το. Μπορεί κάποιο (αχεμμμμ) fix από πρόγραμμα ή παιχνίδι να είναι μολυσμένο.

Δημοσ.

σε καθε εγκατασταση windows  μου το κανει αυτο και εχω περασμενους τους drivers και τα utilities και το windows defender μου βλεπει τα exe τους σαν ιους. και περα απο αυτο σε καποια games μου βγαζει ενα dll error isdone.dll και κολλαει ολο το συστημα αλλα μετα απο την πρωτη προσπαθεια εγκαταστασης το τρεχω ξανα το exe του game και το κανει χωρις error

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή αυτό μου μοιάζει με hardware θέμα, κατέβασε hirens boot cd (ή boot dvd restored edition)από torrent και μοπυτάρισε με αυτό. Για αρχή τρέψε ένα memtest από τα αρχικά utility και άστο να ολοκληρώσει 2 ή 3 κύκλους. Αν δε βγάλει σφάλματα (θα τα πετάξει με κόκκινα γράμματα στο κάτω μέρος) κάνεις επανεκκίνηση πάλι στο hirens και φορτώνεις live xp (άσε τα 7άρια γιατί είναι προβληματικά).

Εκεί τρέξε το hdtune και δες τι δείχνει το smart του δίσκου. Κάνε και ένα benchmark και αν δε βαριέσαι τρέξε και error scan.

Μετά, αν όλα πάνε καλά, τρέξε ένα live antivirus scan. Μπορείς αν θέλεις να κατεβάσεις κάποιο rescue cd από εδώ (έχει και το λινκ για το hirens). Μπούταρε από το cd του antivirus και σκάναρε τον δίσκο.

Δημοσ.

δεν νομιζο να ειναι hardware γιατι  το πηρα απο το πλασιο εχο αλλαξει 2 msi g45 1 gigabyte m5 και τωρα εχω 1 msi m5 gaming αλλαξα  και cpu και ραμ απο teamgroup πηγα σε corsair εχω αλλαξει 5 ssd

Δημοσ.

Τότε το μόνο που μένει είναι να είναι θέμα από ιό.

Τα win είναι αυθεντικά ή από από το "θείο";

Κάνε καθαρή εγκατάσταση και μην ενεργοποιείς τα win αμέσως. Έχεις εξάλλου 1 μήνα προθεσμία.

Μετά βάλε κάποια βασικά προγράμματα κατεβασμένα από τα επίσημα sites και μην χρησιμοποιείς τίποτε που έχεις ήδη κατεβασμένο. Ακόμα και τους drivers κατέβασε τους από την msi gia τη mobo και από nvidia την κάρτα γραφικών. Άσε για αρχή το utorrent ή βάλε qbittorent που είναι καθαρό.

Άστο έτσι και κάνε τις ενημερώσεις κανονικά.

Επαναλαμβάνω, ΜΗΝ "ενεργοποιείς" (you know) ακόμα τα windows.

Δημοσ.

ιος ειναι, αν κανεις δεξι κλικ>ανοιγμα με>και τσεκαρεις το admin απο κατω θα ανοιξει το προγραμμα. Κατι βαζεις και τον πινεις να ξερεις.

Δημοσ.

Δεν βαζω τιποτα αδερφε μονο τα utility απο το cd και κανο update τους drivers με το msi updtae να φανταστης βαζωω το mtorrent με εκτελεση ως διαχειριστης και με τα ουτε το chrome δεν γινεται εγκατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...