Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δεδομενα αυτα τα στοιχεια στις φωτο, και βλεποντας σε αρθρα σχετικα θεματα, νομιζω πως δεν δικαιολογουνται οι τοοοσο αργες ταχυτητες.. (δειτε τις φωτο) Εχω forthnet εως 24 Mbps αλλα ουτε που πλησιαζουν οι ταχυτητες μου.. :( Τι μπορω να κανω? Μηπως θα πρεπε να επικοινωνησω με την forthnet? η καποια αλλη ρυθμιση που μπορω να κανω μονος? ειμαι θεσσαλονικη καλαμαρια κοντα στο γηπεδο του απολλωνα, μηπως το κοντινοτερο DSLAM ειναι αρκετα μακρια ωστε να δικαιολογει τοσο τεραστια μειωση ταχυτητας? 

ρωτηστε για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια η φωτο..

post-321394-0-98706100-1456780357_thumb.jpg

post-321394-0-83024200-1456780368_thumb.jpg

Δημοσ.

Γυρο στα 10-11mbps έπρεπε να πιάνεις, ξεκίνησε να ελέγξεις την καλωδιοση στο σπίτι βάλε το μόντεμ στην πρώτη μπριζα που έρχεται από τον ΟΤΕ χωρίς σπλιτερ, αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα δώσε βλάβη

Δημοσ.

τι να πουμε εμεις που κλειδωνουμε στα 17000 και εχουμε ακριβως την ιδια ταχυτητα με εσενα στο speed test( κεντρικη μπριζα,δεν εχω φιλτρο,ειμαι σε αποσταση λιγοτερη των 1000 μετρων απο το dslam).

....Πεταμενη forthnet

Δημοσ.

Το speedtest ποτέ δεν το έλαβα υπόψιν και εγώ κλειδώνω 16000 στο speedtest μου δείχνει 10000 αλλά εγώ κατεβάζω με 1.6mbps στο Max της γραμμής μου δλδ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...