Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα. Εχω αυτην εδω τη μητρικη: Source.png Πηγή: Gigabyte, εχει διπλη καρτα δικτυο και εχω συνδεση δυο διαφορετικα καλωδια δικτυου που το καθενα εχει ξεχωριστο ιντερνετ. Γινεται να ενωσω τις ταχυτητες και απο τις δυο συνδεσεις; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για το Network manager, πάτα στο Link αριστερά στο Knowledge Base για πληροφορίες.

Γιατί δεν κάνει το Speedify;

Υπόψιν ότι πραγματική πρόσθεση (Bonding) 2 ή περισσότερων DSL συνδέσεων γίνεται μόνον μέσω MLPPP και στον ίδιο πάροχο, εφόσον διαθέτει τέτοια υπηρεσία.

Διαφορετικά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι Load Balancing, που υπό προϋποθέσεις δουλεύει και ως "Bonding".

Δημοσ.

Όταν λες 2 καλώδια εννοείς 2 διαφορετικές συνδέσεις DSL (πχ??).

Το load balancing απλά μοιράζει τις συνδέσει, πχ τορρεντ στο 1 http στο 2.

Όταν τρέχεις speedtest χρησιμοποιείς μόνο τη μια γραμμή.

Για σωστό bonding τα λεφτά είναι πολλά!!!!!

Δημοσ.

Εκανα το Load Balancing αλλα στο speedtest δεν ειδα καμια διαφορα

Φυσικά το on-line test θα σου δείξει την ταχύτητα της μιας σύνδεσης.

Υπάρχουν εφαρμογές που ανοίγουν πολλαπλά connection (π.χ. Ρ2Ρ, download managers κλπ). Όμως οι περισσότερες (π.χ. κατέβασμα από τον browser ή πλοήγηση κλπ) ανοίγουν μόνο ένα.

Το Load balancing μοιράζει τον φόρτο του δικτύου μεταξύ των 2 συνδέσεων. Ξεκινάς π.χ. να κατεβάζεις ένα αρχείο και αυτό γίνεται από την 1η σύνδεση. Αν ζητήσεις και 2ο, τότε το κατέβασμα θα γίνει από την άλλη γραμμή.

Αν όμως κάνεις το ίδιο με Torrents ή με κάποιον download manager, η ταχύτητα κατεβάσματος θα είναι η συνολική των 2 συνδέσεων.

Δημοσ.

Εχω 2 καλωδια και το καθενα ειναι σε ξεχωριστη συνδεση dsl. Εγω εκει που θελω την ταχυτητα και απο τις 2 συνδεσεις ειναι οταν καταβαζω. Χρεισιμοποιο το vuse πρεπει να του κανω καποια ειδικη ρυθμιση για να χρεισιμοποιω και τις 2 συνδεσεις. Επισης vuse ή μtorrent;

Δημοσ.

Με οποιονδήποτε Torrent client θα έχει όφελος, χρησιμοποιώντας το σύνολο σχεδόν και των 2 συνδέσεων.

Στο Speedyfi δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση, ενώ στο Network Manager ακολούθησε τις οδηγίες

Δημοσ.

Σε Ρ2Ρ εφαρμογές μπορεί να έχει την συνολική ταχύτητα όλων των συνδέσεων, αφού ανοίγουν πολλαπλά sockets για το ίδιο κατέβασμα.

Βέβαια Load balancing γίνεται, καθώς κάθε socket το βγάζει από διαφορετική σύνδεση, αλλά το κατέβασμα ουσιαστικά ολοκληρώνεται σχεδόν στον ίδιο χρόνο σαν να είχε bonding. Γι' αυτό έγραψα προηγούμενα ότι υπό προϋποθέσεις δουλεύει και ως "Bonding" (σε εισαγωγικά).

Δημοσ.

Σε Ρ2Ρ εφαρμογές μπορεί να έχει την συνολική ταχύτητα όλων των συνδέσεων, αφού ανοίγουν πολλαπλά sockets για το ίδιο κατέβασμα.

Βέβαια Load balancing γίνεται, καθώς κάθε socket το βγάζει από διαφορετική σύνδεση, αλλά το κατέβασμα ουσιαστικά ολοκληρώνεται σχεδόν στον ίδιο χρόνο σαν να είχε bonding. Γι' αυτό έγραψα προηγούμενα ότι υπό προϋποθέσεις δουλεύει και ως "Bonding" (σε εισαγωγικά).

ναι το γνωριζω μιας και το εχουμε συζητησει εμεις. Στο φιλο που ρωταει απανταγα επειδη ειπε για speedtest κ.λ.π. Στα p2p το παιρνει ολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...