Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι για τις προτασεις σας σε ακουστικα 5.1 η 7.1...

Προοριζονται για ταινιες και Gaming..

Ποσο μεχρι 200 ευρω.

Συνδεση σε PC φυσικα.

Εχω ψαξει αυτο το διαστημα καποια μοντελα και σας δειχνω μερικα...

1 -Turtle Beach Ear Force Z60

2- ASUS GAMING HEADSET STRIX 7.1

3- Headset Razer Kraken 7.1 Chroma USB

4- LOGITECH G933 Artemis Spectrum 7.1

post-155036-0-34643300-1456778784_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου , 

τα 1,2,4 δεν τα έχω δει από κοντά οπότε δεν μπορώ να σου πω την γνώμη μου, 

Εγώ έχω τα Kraken 7,1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από θέμα έντασης-μπάσου αλλά και από το 7,1 τόσο σε παιχνίδια όσο και σε ταινίες.

• Like 1
Δημοσ.

Eυχαριστω για την ενημερωση περι KRAKEN 7.1..

Ερωτησεις...

1-Υπαρχει διαφορα αν συνδεθουν στην μητρικη σε σχεση με αγορα μιας νεας καρτας ηχου για να παιξει σουπερ το 7.1..??

2- Υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα του ηχου αν ειναι συνδεμενα με USB η με υποδοχη 3,5 (καρφι)..???

Δημοσ.

Λεω HyperX Cloud II !! Σε Razer δεν θα πηγαινα λογω ηχου, και λογω ποιοτητας(πχ σπαει το πλαστικο στο ρυθμιστικο για να ρυθμιζεις το υψος) και γενικως ειναι υπερεκτιμημενη σε θεμα τιμης!!

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνησω μαζι σου γιατι πολλα παραπονα διαβαζω σε revies για τα RAZER...

Γενικοτερα χαμηλη ποιοτητα σε πλαστικα και πονους στο κεφαλι απο πολυωρη χρηση...

• Like 1
Δημοσ.

Eυχαριστω για την ενημερωση περι KRAKEN 7.1..

Ερωτησεις...

1-Υπαρχει διαφορα αν συνδεθουν στην μητρικη σε σχεση με αγορα μιας νεας καρτας ηχου για να παιξει σουπερ το 7.1..??

2- Υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα του ηχου αν ειναι συνδεμενα με USB η με υποδοχη 3,5 (καρφι)..???

Και από μένα όχι στα Kraken. Τα είχα ένα διάστημα και πήγα στα cloud τα οποία είναι πολύ ανώτερα για all-around χρήση.

Διαφορά υπάρχει. Αν τα συνδέσεις με usb δεν έχει καμία σημασία τι κάρτα ήχου έχεις.

Αν έχεις καλή κάρτα ήχου είναι σοφότερο να πάρεις ακουστικά με καρφί για να την αναδείξεις.

Γενικά πάντως ρίξε μια ματιά και εδώ για να δεις τι λέγεται περί 7.1.

http://www.insomnia.gr/topic/595533-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-gaming-headset/page-2?hl=headset

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικοτερα επειδη το ψαχνω πολυ το θεμα αν εξαιρεσουμε την αγορα ενος τιμιου 5.1 surround ακουστικων,η αγορα μιας καρτας ηχου δεν ανεβαζει τον πηχη οπως νομιζουμε....

Κοιτοντας τα manuals και sites η Οnboard καρτα ηχου μου ειναι η Realtek ALC898...σε γενικες γραμμες την θεωρω αριστη και με συνδιασμο με τα CLOUD δεν χρειαζομαι την Soundblaster Z που κοιτουσα....

Μερικα χαρακτηριστηκα...:

Realtek ALC898S codec

Channels :  7.1+2

Input Resolution: 24-bit

Output Resolution: 24-bit

Input Max. Sampling Rate: 192 kHz

Output Max. Sampling Rate: 192 kHz

Input SNR: 104 dB

Output SNR: 110 dB

Ολα τα χαρακτηρηστικα εδω....

http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=325

http://www.hardwaresecrets.com/audio-codec-comparison-table/2/

Επεξ/σία από kalidor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...