Προς το περιεχόμενο

Motorola moto G 3rd gen vs Samsung Galaxy J5

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο τηλέφωνα για τον πατέρα μου. Δεν έχω σχεδόν καθόλου γνώσεις από άλλα τηλέφωνα πλην iPhone, οπότε να με συγχωρέσετε αν φανούν χαζές οι ερωτήσεις μου.

Τα κριτήριά μου είναι τα εξής (με την εξής σειρά):

1. Ευκολία της χρήση (δεν ξέρω αν κάποιο έχει κάποια πιο "απλή" έκδοση λειτουργικού)

2. Ανθεκτικότητα (το Motorola ειναι αδιάβροχο)

3. Αξιοπιστία γενικά (δλδ να του κρατήσει κάποια χρόνια)

4. Διάρκεια μπαταρίας

5. Κάμερα

Σας παρακαλώ, μπορείτε να με  βοηθήσετε να καταλήξω σε κάποιο από αυτά ή σε κάποιο άλλο έως 140 ευρώ;

Ευχαριστώ!

1. το μότο έχει πολλά κολπάκια για πιο εύκολη χρήση πχ με μια κίνησή ανάβει ο φακός, μόλις το πάρεις από το τραπέζι στα χέρια σου δείχνει την ώρα και δίνει την δυνατότητά να το ξεκλειδώσεις κ.α τέτοια
2 το πες και μονός είναι αδιάβροχο + έχει λαστιχένια πλάτη πίσω και είναι πανεύκολο στο κράτημα  δεν σ γλιστράει από τα χέρια με τίποτα
3. δεν έχουν ακουστεί πολλά άλλα για να κρατήσει μια συσκευή πρέπει να παίρνει και αναβαθμίσεις το μότο είναι με την Μ (android 6) και το πιο πιθανόν θα πάρει την Ν (android 7) ενώ το j5 θα πεθάνει με τo android 5
4. αν δεν το χρησιμοποιεί πολύ μπορεί να του κρατήσει από 8 έως 10 μέρες άνετα
5. διάβασε πιο πάνω η πίσω είναι καλύτερή στο μότο ενώ η κάμερα για σελφι στο j5
Δημοσ.

UPDATE

Απ οτι φένεται τελικά το J5 (2015) θα πάρει την marshmallow έκδοση του android...

Πηγή: http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-j5-marshmallow-update-5436/

Το είχα γράψει στην προηγούμενη σελίδα. Το είχε επιβεβαιώσει η Samsung πριν λίγους μήνες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...