maniaac Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω αυτή την τηλεόραση http://www.e-shop.gr/tv-philips-43put4900-12-43-led-4k-ultra-hd-p-PER.157802 ποια είναι η γνώμη σας είναι καλή σχέση τιμής απόδοσης και σαν μάρκα είναι οκ γιατί έχω ακούσει διάφορα!!
maniaac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Απλή χρήση σαν media center και θα έχω και το wii συνδεμένο. Η απόσταση είναι περιπου 3 μέτρα.
Age4Greeks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 3 μέτρα για 43'' 4Κ φίλε, είναι ΠΟΛΥ μακριά...ούτε καν για 720p δεν ενδείκνυται. 1
maniaac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μάλιστα δηλαδή είναι προτιμότερο περισσότερες ίντσες; Διότι ο χώρος που διαθέτω δεν έχει περιθώρια για μεγαλύτερη. Και κάτι ακόμα ισχύει ότι οι philips βγάζουν προβλήματα και κακή ποιότητα;
Age4Greeks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Η ιδανική απόσταση σχετίζεται ανάλογα με το τι υλικό θα βλέπεις. Εάν είναι να κάθεσαι πάντως στα 3 μέτρα και δεν σε παίρνει για πιο κοντά τότε για Full HD υλικό θες 50-60''. Αν πάλι είναι να βλέπεις μόνο κανάλια DIGEA τότε μια 46-48'' θα είναι μια χαρά. Τέλος για τις Philips, απλώς δεν έχουν την ίδια ποιότητα που είχαν πριν κάποια χρόνια:πιο μέτρια χρώματα και έξτρα, πιο πολλά προβλήματα κτλ. Δες το σχεδιάγραμμα.
maniaac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ πάρα πολύ ήσουν κατατοπιστικότατος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα