Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.ξερει κανεις που μπορω να βρω το εν λογω επεξεργαστη???ειναι απο ps3 cech2004A motherboard DYN-001 1880-55-21 ihs CXD2992AGB

Δημοσ.

Να ρωτησω τι ακριβως θες να κανεις;;;

Θα υποθεσω οτι εχεις ylod... Οποτε δεν θες επεξεργαστη, γιατι αυτος καθ'αυτος δεν εχει κατι, αλλα reballing. Δλδ αποκολληση του επεξεργαστη, καθαρισμα και ξανακολληση χοντρικα. Εκτος και παιζει κατι αλλο

• Like 2
Δημοσ.

Ηθελα να ξεκολισω τα ihs δηλαδη της ψυκτρες και εφαγα τους αγωγους και μαλιστα σε πολυ δυσκολα σημεια με αποτελεσμα να χρειαζομαι αλλο επεξεργαστη εχω και ylod.

Αν δεν καταφερω να το βρω απο κανενα καταστημα που δεν θα το βρω.τοτες θα θα παραγγηλω απτο αλι.

Δημοσ.

Μαλλον ειδες τα βιντεο στο youtube που αλλαζουν και τις μεσα παστες,αφου αφαιρεσουν το καπακι... Κοιτα στις αγγελιες μην βρεις κανενα απο ylod

• Like 1
Δημοσ.

ναι γιατι στην αρχη μου εβγαζε green screen η αλλιως matrix.ξεκινησα για να αλλαξω παστες  και ετσι ξεκινησε το ολο θεμα.εφαγα τους αγωγους και  παει λεγοντας...απο τι βρηκα στο σκρουτς ειναι σε 5 αδα αλλα ειναι απο κινα θα μου τα στειλουν ειναι καλα??συμφερει απο κει εως εδω??θα το  ψαξω.απο αγγελιες ειναι ολοκληρες μητρικες και ειναι πανακριβα..αλλα το αλι δεν μου γραφει τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...