graphist83 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τα bose για το μεγεθος τους παιζουν απλα καλα. Την τιμη τους οχι δεν την δικαιολογουν. Με τα μισα λεφτα μπορω να στησω κατι τρεις φορες καλυτερο. Παλι με σχετικα μικρα ηχεια.
chios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 συμφωνώ μαζί σου , είναι ωραία έχουν ντιζαιν σίγουρα φοράνε ποιοτικά υλικά αλλά μέχρι να πω 600€ οκ τα δίνεις . τώρα είδα την εικόνα προφίλ σου με το Bowers & Wilkins Nautilus μην μου πεις ότι τα έχεις αυτά τα ηχεία θα τραβήξω τις πλεξούδες μου μόνο στα όνειρα μου θα τα έπαιρνα. αυτό το σετάκι το πρότεινα σε κάποιο φίλο που έψαχνε κάτι οικονομικό και το αγόρασε μαζί με κάποιον ενισχυτή pionner ήμουν λίγο επιφυλακτικός για το πως θα παίξει το τελικό αποτέλεσμα με δικαίωσε , αν και ελληνική εταιρία τα ηχεία είναι απίστευτα με γεμάτο και σωστό ήχο. http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/BPT-Home-Theater-5_dot_1-Speaker-System.aspx
graphist83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 συμφωνώ μαζί σου , είναι ωραία έχουν ντιζαιν σίγουρα φοράνε ποιοτικά υλικά αλλά μέχρι να πω 600€ οκ τα δίνεις . τώρα είδα την εικόνα προφίλ σου με το Bowers & Wilkins Nautilus μην μου πεις ότι τα έχεις αυτά τα ηχεία θα τραβήξω τις πλεξούδες μου μόνο στα όνειρα μου θα τα έπαιρνα. αυτό το σετάκι το πρότεινα σε κάποιο φίλο που έψαχνε κάτι οικονομικό και το αγόρασε μαζί με κάποιον ενισχυτή pionner ήμουν λίγο επιφυλακτικός για το πως θα παίξει το τελικό αποτέλεσμα με δικαίωσε , αν και ελληνική εταιρία τα ηχεία είναι απίστευτα με γεμάτο και σωστό ήχο. http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/BPT-Home-Theater-5_dot_1-Speaker-System.aspx Χαχα οχι δεν έχω τους Nautilus. Έχω τα ξαδερφακια τους τα B&W 803 D για εμπρός, δυο δίπολα για πίσω B&W DS6 S2 και το κεντρικό B&W HTM 2 D. Πρόσφατα πήρα σε καλή τιμή και ενα ζευγάρι για side B&W 805D για να το στήσω σαν 7,2. Τα Nautilus τα είχαμε demo στο μαγαζί από το 2004 από το Σαραβελλο. Όταν μας τα πήραν το κενό δεν αναπληρώθηκε πότε..... . Για κάποιον που θέλει λεπτές κώλωνες τύπου all in one τα Crystal είναι από τα πιο τίμια σετ. Γενικός όμως παροτρύνω τους υποψήφιους αγοραστές να προτιμούν full size μονάδες.
chios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 τυχερός που άκουσες τους nautilus εγώ δεν έχει τύχει τις 60,000€ που έχουν τις αξίζουν ;; από ήχο τι λένε ;
graphist83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εχουν απιστευτο ηχο, βεβαια στα λεφτα αυτα υπαρχουν και καλυτερα, αλλα σε κερδιζει και το desighn. Εργα τεχνης!!! Αλλα σημειωτέων ειναι πολυ αδηφάγα.., θελουν τρομερα ρευματα. Εμεις τα παιζαμε με 6 τελικους krell για να παρουμε τα με μεγιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα