Προς το περιεχόμενο

αγορα home cinema

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν τον θες για ταινίες θες σίγουρα sub για να ακούς το μπάσο, για στέρεο ήχο μια χαρά είναι.

καλησπερα φιλε μου!!!δηλαδη δεν θα εχει καθολου μπασο ο ηχος στις ταινιες?ο ηχος dolby θα ειναι απολαυστικος?

Δημοσ.

Κοίτα στο Dolby digital, dts που έχουν οι ταινίες οι κάθε πληροφορία (ηχητικά εφέ) που στέλνει ο ενισχυτής στα ηχεία είναι διαφορετική τις χαμηλές συχνότητες τις στέλνει στο sub οπότε αν δεν έχεις τι θα ακούσεις;;

Έχω δοκιμάσει και εγώ να κλείσω το sub σε ταινία και είναι πολύ ξενερωμα, γενικά home theater χωρίς sub δεν λέει.

Για μένα κόψε καλύτερα από τα μπροστά ηχεία πάρε μικρά και οπωσδήποτε woofer.

Δημοσ.

Κοίτα στο Dolby digital, dts που έχουν οι ταινίες οι κάθε πληροφορία (ηχητικά εφέ) που στέλνει ο ενισχυτής στα ηχεία είναι διαφορετική τις χαμηλές συχνότητες τις στέλνει στο sub οπότε αν δεν έχεις τι θα ακούσεις;;

Έχω δοκιμάσει και εγώ να κλείσω το sub σε ταινία και είναι πολύ ξενερωμα, γενικά home theater χωρίς sub δεν λέει.

Για μένα κόψε καλύτερα από τα μπροστά ηχεία πάρε μικρά και οπωσδήποτε woofer.

εχεις πχ να προτεινεις κατι αντοιστιχο με τα ηχεια που εχω επιλεξει?

Δημοσ.

Καλό είναι αλλά 280 βρήκα το σετ δεν μπορω να δώσω 230 μόνο για sub.εάν εχεις να προτεινεις ένα σετακι με 300 βαριά θα ειμαι κομπλε

Δημοσ.

Δες και τα Jamo - S 426 HCS 3 με τον ενισχυτή που διάλεξες η τον Pioneer VSX-830 αν θες περισσότερα ρεύματα και πιο εντυπωσιακό ήχο στο cinema.

Τα Taga αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει. Δεν φαίνονται κακά για τα λεφτά τους. Είχα παει κάποτε να ρυθμίσω ενα σύστημα σε πελάτη και είχε ένα sub taga 10αρι το οποίο έπαιζε συμπαθητικά.

Τα Jamo τα οποία έχω δουλέψει εχουν τσαγανό και σώμα αλλα συνάμα και αρκετά καθαρό ήχο. Μάζες πολύ μέτριες άλλα σε τέτοια κατηγορία δύσκολο να πετύχεις κατι καλύτερο. Περι αληθοφάνειας κτλ δεν αναλύω. Σινεμαδικα ηχεία είναι καθαρά, όποτε ανούσιο.

Subwoofer λυπάμαι αλλα ναι θα χρειαστείς. Οι μονάδες μεσοχαμηλων και στα δυο σετ ειναι 5,25'' που ειναι λιγο για να παραδώσει αξιοπρεπές χαμηλο. Οπως και να το κανουμε στις ταινιες χαμηλό απο 30 κυκλους και κατω ειναι το πιο εντυπωσιακό. Μπορεις βεβαια να το αγορασεις υστερα σε δευτερη φαση αν δεν υπάρχουν τα χρήματα.  

Μια μικρη ενσταση εχω και για τους ενισχυτές. Απο ρευματα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Δεν λεω τα ηχεια αυτα απο απαιτήσεις δεν θελουν και πολλα αλλα δεν τα λες και ευαίσθητα, με 89db. Στον ενισχυτη  το παν ειναι τα ρευματα.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα άρα αποτι κατάλαβα στα χρήματα που διαθετω δεν υπαρχει κάποιο σετ ηχείων με sub το οποίο να είναι αξιόπιστο πρέπει να το αγοράσω αργότερα... Όσο αφορά τον ενισχυτή τον Yamaha είναι κατώτερος από τον pionner που μου προτεινες?

Δημοσ.

Ο Yamaha είναι μικρή σειρά. Κανόνικα κάνει για πιο μικρά ηχεια. Ο pioneer είναι λίγο πιο δυνατός και πιο εντυπωσιακός στο σινεμά ειδικά στο διαχωρισμό των εφέ. Έχει πιο πολλές επιλογές και στο dsp.

Δημοσ.

Ο Yamaha είναι μικρή σειρά. Κανόνικα κάνει για πιο μικρά ηχεια. Ο pioneer είναι λίγο πιο δυνατός και πιο εντυπωσιακός στο σινεμά ειδικά στο διαχωρισμό των εφέ. Έχει πιο πολλές επιλογές και στο dsp.

δλδ υπαρχει περιπτωση να καψω καποια εξοδο απο τον ενισχυτη μου?εχει η yamaha καποια σετ ηχειων για home cinema λες να κοιταξω προς εκει ?θα βρω κατι αντιστοιχο?

Δημοσ.

Έχει κανείς άποψη για τα Yamaha που προτείνει ο Chios?επίσεις εάν αντικαταστησω τα ηχεία κολώνες με ηχεια bookself θα χάσω πολύ από ποιότητα?

Δημοσ.

Έχει κανείς άποψη για τα Yamaha που προτείνει ο Chios?επίσεις εάν αντικαταστησω τα ηχεία κολώνες με ηχεια bookself θα χάσω πολύ από ποιότητα?

Σε σχεση με τα jamo η εστω τα Taga ειναι σαφως υποδεεστερα. Φορανε μοναδες παρομοιες με τα ψευτικα των all in one απλα σε πιο ωραιο desighn.

Οσο με τα bookself, ναι σαφως και θα χασεις, οχι τοσο σε ποιοτητα οσο σε μαζα η χαμηλο. Η καμπινα οσο πιο μικρη, τοσο χειτερευει ο ηχος.

δλδ υπαρχει περιπτωση να καψω καποια εξοδο απο τον ενισχυτη μου?εχει η yamaha καποια σετ ηχειων για home cinema λες να κοιταξω προς εκει ?θα βρω κατι αντιστοιχο?

Οχι ο ενισχυτης δεν καιγεται. Τα ηχεια μπορει. Αλλα αυτο θα γινοταν αν επαιζες στα ορια χωρις συνεση. Αν θες καλο αποτελεσμα, μην πεσεις πιο χαμηλα σε ηχεια.

Δημοσ.

Ωραία νομίζω πως ξεκαθάρισε το τοπίο!! Κάτι τελευταίo..το σετακι αυτό προορίζεται πρώτα για ταινίες και μετά για μουσική. Τελικά ποια εταιρεία να προτιμισω την jamo ή την taga?

Δημοσ.

Εγώ θα ψηφίσω jamo.

Μια ερώτηση τα Bose είναι τόσο καλά που να δικαιολογήσει την τιμή τους;

Όταν πριν 12 χρόνια που έστησε το δικό μου home theater τα είχα κάπου ακούσει και να πω την αλήθεια έπαθα κοκομπλοκο απο τον ήχο τους, αλλά πολύ ακριβά.

https://www.bose.com/en_us/products/speakers/home_theater/acoustimass-10-speaker-system.html#v=am10_v_black

http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/hifi/632433-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-surround-audioline/

Φίλε μου στις αγγελίες κοιταξες για ηχεία και sub , μπορεί να βρεις διαμάντια σε καλές τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...