Deathpool Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου εδώ και λίγο καιρό. Όταν το ανοίγω, μετά από μερικά δευτερόλεπτα κλείνει. Ύστερα ξαναπατάω να ανοίξει για δεύτερη φορά και λειτουργεί κανονικά. Αυτό γίνεται κάθε φορά. Μήπως ξέρει κάποιος τι πρόβλημα είναι αυτό και πως λύνεται;
corsair04 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου εδώ και λίγο καιρό. Όταν το ανοίγω, μετά από μερικά δευτερόλεπτα κλείνει. Ύστερα ξαναπατάω να ανοίξει για δεύτερη φορά και λειτουργεί κανονικά. Αυτό γίνεται κάθε φορά. Μήπως ξέρει κάποιος τι πρόβλημα είναι αυτό και πως λύνεται; μήπως είναι πρόβλημα θερμοκρασίας έχει καθαριστεί τελευταία, έχεις αλλάξει πάστα και thermalpad ?
Deathpool Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 μοντέλο? Είναι HP μοντέλο 15-d014sv. μήπως είναι πρόβλημα θερμοκρασίας έχει καθαριστεί τελευταία, έχεις αλλάξει πάστα και thermalpad ? Το καθάρισα εχθές. Πάστα και thermalpad δεν έχω αλλάξει. Ανέβασα και μία φωτογραφία με τις θερμοκρασίες του υπολογιστή, αλλά γενικά δεν έχω αισθανθεί ποτέ να ανεβάζει θερμοκρασία, του έχω και ανεμιστήρα από κάτω.
sil_unique Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Η μπαταρία του bios τι λέει; Κρατάει την ημερομηνία/ ώρα;
Deathpool Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Η μπαταρία του bios τι λέει; Κρατάει την ημερομηνία/ ώρα; Ναι κανονικά, μόλις το έλεγξα.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το ίδιο μου κάνει και μένα ένα Lenovo z50-70 που έχω απο τη μέρα που το αγόρασα. Δεν μου έχει παρουσιάσει άλλο πρόβλημα και δεν του έδωσα άλλη σημασία.
Deathpool Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Και εγώ δεν θα έδινα κάποια σημασία, αλλά κάποια στιγμή είχα διαβάσει αυτήν την σελίδα: www.pcsteps.gr/18220-διάρκεια-ζωής-σκληρού-δίσκου/ Αν διαβάσεις εκεί που λέει "Διάρκεια ζωής σκληρού δίσκου" θα δεις ότι εξαρτάται από τους κύκλους (άνοιξε-κλείσε τον υπολογιστή). Με αυτό το πρόβλημα η διάρκεια ζωής του σκληρού δίσκου πέφτει στο μισό.
arrows Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Aν στο κάνει και random εκεί που εργάζεσαι στο ξαφνικό ή σε καποιοα εφαρμογή μπορεί να έχει κάποιο θέμα το τροφοδοτικό, (μην το μετρήσεις απλά με ενα πολύμετρο, γιατι η τάση μπορεί να είναι σωστή αλλά απο ρεύμα δεν), αν στο κάνει σταθερά μόνο όταν πάς να τον ανοίξεις, καλό θα ήταν πρίν κοιτάξεις κάτι άλλο να δοκίμαζες ενα bios update μηπως και αλλάξει κατι, αν πάλι ούτε μετά μπλέκει θέλει άνοιγμα και ψάξιμο
Kris_Lyn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η μπαταρία του λάπτοπ είναι σε καλή κατάσταση; Αν δηλαδή το βγάλεις απ' τη μπρίζα δουλεύει μόνο με τη μπαταρία;
Deathpool Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Aν στο κάνει και random εκεί που εργάζεσαι στο ξαφνικό ή σε καποιοα εφαρμογή μπορεί να έχει κάποιο θέμα το τροφοδοτικό, (μην το μετρήσεις απλά με ενα πολύμετρο, γιατι η τάση μπορεί να είναι σωστή αλλά απο ρεύμα δεν), αν στο κάνει σταθερά μόνο όταν πάς να τον ανοίξεις, καλό θα ήταν πρίν κοιτάξεις κάτι άλλο να δοκίμαζες ενα bios update μηπως και αλλάξει κατι, αν πάλι ούτε μετά μπλέκει θέλει άνοιγμα και ψάξιμο Μου το κάνει σταθερά μόνο στην πρώτη απόπειρα που πάω να ανοίξω τον υπολογιστή. Δεν μου το έχει κάνει ποτέ ενώ είμαι ήδη στα Windows. Στο official site της HP δεν έχει επιλογή "BIOS" στο μοντέλο μου, για να κάνω αναβάθμιση. Βρήκα μια πιο καινούρια έκδοση από την δικιά μου σε μια άλλη ιστοσελίδα, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι αξιόπιστη. Η μπαταρία του λάπτοπ είναι σε καλή κατάσταση; Αν δηλαδή το βγάλεις απ' τη μπρίζα δουλεύει μόνο με τη μπαταρία; Η μπαταρία είναι μια χαρά, αν και την είχα βγάλει την μπαταρία για να δω μήπως και το πρόβλημα ξεκινάει από εκείνη.
Deathpool Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εδω υπάρχει το bios για το μοντέλο σου. Ή εγώ δεν το βλέπω, ή δεν το βγάζει συγκεκριμένα σε μένα . Παρακάτω ανέβασα μία φωτογραφία με τις επιλογές που μου δίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα