Προς το περιεχόμενο

samsung s5 neo vs samsung a5 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα κ βοήθησαν πολύ όλα! καταλήξαμε τελικά στο s6 και ο θεός βοηθός. διάβασα ότι θα ήθελαν καλύτερη μπαταρία αλλά κατα τ άλλα είναι εκπληκτικό ειδικά για την αδερφή μου που θα του κάνει ήπια χρήση ξέρετε λίγο ίντερνετ φβ ινστα candy crush mail! 

Το έχω αγοράσει στην αδερφή μου ως δώρο και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Εύχομαι να μην υπάρξει και τώρα, σε περίπτωση που υπάρξει δεν έχει να κάνει με το που το αγόρασες. Σφραγισμένες συσκευές απο το εργοστάσιο είναι που απλά αντί να προορίζονται για Ελλάδα, προορίζονται για την αγορά άλλης χώρας της ΕΕ. Καλορίζικο.

Δημοσ.

ναι το γνωρίζω ότι υπάρχουν πολύ δυνατά κινητά σε αυτή την τιμή αλλά δεν θέλει να πάει σε κάτι άλλο πέρα από samsung! επίσης φίλε γνωρίζεις πως μπορεί να μεταφέρει επαφές και μηνύματα από το παλιό κινητό στο καινούριο όταν θα το πάρει? (επειδή θα αλλάξει την sim σε nano sim) 

Δημοσ.

Δεν χρειαζετε να αλλαξει την sim.Απλα ζητα να στην κοψουν απο εκει που θα το παρεις.

Εναλλακτικα μπορεις να την κοψεις και μονος σου με ψαλιδι αρκει να εχεις μια αλλη μικρη για να δεις τι ακριβως θα πρεπει να κοψεις.

Δημοσ.

Δεν χρειαζετε να αλλαξει την sim.Απλα ζητα να στην κοψουν απο εκει που θα το παρεις.

Εναλλακτικα μπορεις να την κοψεις και μονος σου με ψαλιδι αρκει να εχεις μια αλλη μικρη για να δεις τι ακριβως θα πρεπει να κοψεις.

Πλέον δεν της κόβουν πια. Πήγα kosmote Vodafone wind και από όλους είχα την απάντηση ότι δεν κόβουν πια αριθμούς αλλά βγάζουν μόνο καινούριους με 5 ευρο (απατεώνες για τα λευτα)

Ε και πήρα από έναν φίλο μου μια νανο με ένα ψαλίδι 20 δευτέρα και ήταν κομπλέ

• Like 2
Δημοσ.

Πλέον δεν της κόβουν πια. Πήγα kosmote Vodafone wind και από όλους είχα την απάντηση ότι δεν κόβουν πια αριθμούς αλλά βγάζουν μόνο καινούριους με 5 ευρο (απατεώνες για τα λευτα)

γιατι να σου κοψουν την καρτα και να αναλαβουν την ευθηνη

Δημοσ.

γιατι να σου κοψουν την καρτα και να αναλαβουν την ευθηνη

Πια ευθηνη? Μου έχουν κόψει πριν 1 χρόνο. Δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο ένα μηχάνημα είναι με στάνταρ διαστάσεις της sim

Δημοσ.

Περα απο το 5ευρω ειναι μανουρα και με τους αριθμους εαν τους εχεις αποθηκευμενους στην sim,ειδικα εαν πηγαινεις android-win και αναποδα.

Δημοσ.

Πια ευθηνη? Μου έχουν κόψει πριν 1 χρόνο. Δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο ένα μηχάνημα είναι με στάνταρ διαστάσεις της sim

Πες ότι μια στις 1000 δεν θα λειτουργεί η κάρτα μετά από κόψιμο δεν θα απαιτήσεις να σου βγάλουν μια αλλη χωρίς χρεωση γιατί έχουν κάνει την μλκια;; Και αν χαθούν οι επαφές των σημαντικών συνεργατών σου ποιος τους εγγυάται ότι δεν θα τους κανείς μήνυση;;;

Δημοσ.

Δίνετε 200-300-400euro και κολλάτε στα 5euro της sim.....

Όσο για τις επαφές τις συγχρονίζει με το gmail ή με outlook και είναι κομπλέ. Αν θέλει τις κατεβάζει και σε csv και πάλι τις φορτώνει μετά στη νεα συσκευή.

Τα μηνύματα δεν έχουν να κάνουν με την sim πάντως, δεν πα να βάλει και την ιδια sim σε άλλη συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...