Προς το περιεχόμενο

samsung s5 neo vs samsung a5 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Η αδερφή μου θέλει να πάρει καινούριο κινητό και επειδή το προηγούμενο κινητό της (xperia j) της έβγαλε την πίστη και επειδή εγώ έχω το note 3 που εδώ και δύο χρόνια είναι τέλειο χωρίς κανένα πρόβλημα, θέλει οπωσδήποτε samsung και κάποιο να έχει πολύ καλή μπαταρία και να μην κολλάει σε καθημερινές εφαρμογές όπως instagram facebook internet και σε παιχνίδια τύπου angry birds candy crush clash of clans. Επίσης να έχει πάρα πολυ κάμερα και να κυμαίνεται στα 350-400 ευρώ. Έχω καταλήξει λοιπόν στο samsung s5 neo kai sto a5 tou 2016 και κλείνω περισσότερο στο πρώτο λόγω πολλών κριτικών που έχω διαβάσει. εσείς τι λέτε?

Δημοσ.

Λοιπον... καταρχας το s5 neo μακρια του :P

Το α5 2016 δεν ειναι κακο, και σιγουρα θα καλυψει τις απαιτησεις της αδερφης σου, αλλα ειναι υπερκοστολογημενο και δεν αξιζει καθολου

Οποτε κανενα απο τα 2

Τωρα, αν θελει οποσδηποτε αυτα και δεν της αλλαζεις γνωμη ας παει στο α5

Αν και καλυτερα να μην εχει τη samsung στο μυαλο της, καθως της περιοριζει τις επιλογες κατα πολυ, ενω υπαρχουν πολλες εταιριες με πολυ καλυτερα και αξιοπιστα τηλεφωνα απο αυτα που λες, και φτηνοτερα ;)

• Like 2
Δημοσ.

To Α5 οπως ειπε ο φιλος δεν αξιζει για τα λεφτα του,υπαρχουν καλυτερα κινητα σε αυτα τα χρηματα..

Αφου θελει σονι κ ντε samsung κ διαθετει μεχρι 400 γιατι δεν παιρνει το S6 ;;;

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά για πιο λόγο μακριά από s5 neo? παντού σε όλες τις κριτικές που έχω διαβάσει λένε οτι συνολικά είναι πάνω από 85% ενώ το α5 έχουν πάρα πολλά παράπονα σε perfomance!όσον αφορά την samsung επειδή έχω το note 3 πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά κινητά που μπορούν να το χτυπήσουν ακόμα και σήμερα. sony είναι για πέταμα πιστεύω γτ είχα δύο και ήταν άχρηστα και επίσης κινητά όπως το nexus 5 το χει ο κολλητός μου και τον βλέπω ότι έχει δεινοπαθήσει και το lg g3 το χει ο αδερφός μου και το φορτίζει 3 φορές την μέρα οπότε δεν νομίζω να φύγω από samsung.

επειδή θέλει να το αγοράσει από κωτσόβολο για να έχει και προστασία απο σπάσιμο

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά για πιο λόγο μακριά από s5 neo? παντού σε όλες τις κριτικές που έχω διαβάσει λένε οτι συνολικά είναι πάνω από 85% ενώ το α5 έχουν πάρα πολλά παράπονα σε perfomance!όσον αφορά την samsung επειδή έχω το note 3 πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά κινητά που μπορούν να το χτυπήσουν ακόμα και σήμερα. sony είναι για πέταμα πιστεύω γτ είχα δύο και ήταν άχρηστα και επίσης κινητά όπως το nexus 5 το χει ο κολλητός μου και τον βλέπω ότι έχει δεινοπαθήσει και το lg g3 το χει ο αδερφός μου και το φορτίζει 3 φορές την μέρα οπότε δεν νομίζω να φύγω από samsung.

επειδή θέλει να το αγοράσει από κωτσόβολο για να έχει και προστασία απο σπάσιμο

Δεν ξερω γιατι οι φιλοι σου τα παθαινουν ολα αυτα, παντω το nexus 5x ειανι πολυ καλο

Τα σονυ δεν ειναι καθολου για πεταμα, το z5 ειναι πολυ καλο τηλεφωνο κι ακομη και το z3 παραμαινει αξιοπρεπες σημερα

Το g3 ειναι αληθεια οτι εβγαλε προβληματα σε πολλους, αλλα το flex 2 ειναι πολυ καλο, οπως και το g4

Mακρια απο s5 neo γιατι καταρχας ολα τα neo της σαμμυ ειναι πατατες, κολημα παει συννεφο με το αθλιοτατο παλιο touchwiz και ειναι και ακριβο, με 250 παιρνεις moto x 2, flex 2 κλπ

Τι ενοεις προστασια απο σπασιμο; Αμα το σπασει της το αλλαζουν;

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον... καταρχας το s5 neo μακρια του :P

Το α5 2016 δεν ειναι κακο, και σιγουρα θα καλυψει τις απαιτησεις της αδερφης σου, αλλα ειναι υπερκοστολογημενο και δεν αξιζει καθολου

Οποτε κανενα απο τα 2

Τωρα, αν θελει οποσδηποτε αυτα και δεν της αλλαζεις γνωμη ας παει στο α5

Αν και καλυτερα να μην εχει τη samsung στο μυαλο της, καθως της περιοριζει τις επιλογες κατα πολυ, ενω υπαρχουν πολλες εταιριες με πολυ καλυτερα και αξιοπιστα τηλεφωνα απο αυτα που λες, και φτηνοτερα ;)

+1 και γενικα μακρια απο σαμσουνγκ 

Δεν ξερω γιατι οι φιλοι σου τα παθαινουν ολα αυτα, παντω το nexus 5x ειανι πολυ καλο

Τα σονυ δεν ειναι καθολου για πεταμα, το z5 ειναι πολυ καλο τηλεφωνο κι ακομη και το z3 παραμαινει αξιοπρεπες σημερα

Το g3 ειναι αληθεια οτι εβγαλε προβληματα σε πολλους, αλλα το flex 2 ειναι πολυ καλο, οπως και το g4

Mακρια απο s5 neo γιατι καταρχας ολα τα neo της σαμμυ ειναι πατατες, κολημα παει συννεφο με το αθλιοτατο παλιο touchwiz και ειναι και ακριβο, με 250 παιρνεις moto x 2, flex 2 κλπ

και εδω δεν μπορω να μην συμφωνήσω

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω δινεις 50 επιπλεον κ αν παθει κατι στο αλλαζουν

Μην λες για πεταμα την sony επειδη δεν σε καλυψε το xperia j του 2012,πιασε στα χερια σ το Ζ2/Ζ3/Ζ5 να δεις τι κινηταρες ειναι..Για εμενα φιλε δεν αξιζει να παρει ενα κινητο απο μεγαλο καταστημα γιατι θα δωσει πολλα λεφτα για το τιποτα κ αν φοβαται μηπως σπασει ας του βαλει μια θηκουλα κ ειναι οκ..Απο σκρουτζ στα 350-400 μπορουμε να σου πουμε καμια δεκαρια καλυτερα κινητα απο αυτα που κοιτας..

+ 1 κ απο εμενα μακρια απο samsung 

Δημοσ.

ναι θα πληρώσει ένα 80αρι παραπάνω και σε σπάσιμο παίρνει ολοκαίνουριο. και οσον αφορά το για πέταμα η sony  δεν αναφέρομαι εννοείται στα flagships αλλά στα της τιμής 200-400. εγώ για το s5 ότι έχω ακούσει είναι καλό και πάνω σε αυτό βασίζομαι κ σε κριτικές που διαβάζω όπως αυτές http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-S5-Neo-Smartphone-Review.155663.0.html

http://in2mobile.gr/2015/09/06/samsung-galaxy-s5-neo-review/

τα φοβάται τα συγκεκριμένα καταστήματα μην της κάνουν καμιά μ.... σε περίπτωση που πάθει κάτι ή μην της φέρουν κανένα προβληματικό γτ και το nexus 5χ που έχει ο κολλητός μου το πήρε από τέτοιο μαγαζί και γι αυτό μπορεί να του βγήκε τόσο προβληματικό.

Δημοσ.

80 ευρω φιλε ειναι πολλαααα λεφτα..Εγω επιμενω να παρει μια κινηταρα απο το σκρουτζ κ να του βαλει μια θηκη αφου φοβαται τοσο μηπως παθει κατι..

Και εγω εχω παρει κινητο απο μεγαλο καταστημα κ ηταν μουφα απο δικο τους λαθος(μεγαλη ιστορια) ποτε κ απο πουθενα δεν εισαι σιγουρος..

Τεσπα εγω σου ειπα την γνωμη μ ¨)..καλες αγορες!!!

Δημοσ.

Παντως αντιστοιχη "ασφαλεια" δινει και το kaizershop για 25 ευρω.επιπλεων σιγουρα εχει καλυτερες τιμες

απο kotsovolo.

Τελος και εγω λεω να μην περιοριστουν οι επιλογες σου σε samsung.

Δημοσ.

Πες στο φίλο σου να βάλει είτε custom rom. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνετε στα nexus και κολλάνε.

Τώρα για την αδερφή σου όπως είπαν και σε κάποια σχόλια εφόσον θέλει sasumg ας πάει στην σειρά S (όχι τα mini).

Πάντως και εγώ λέω να κοιτάξει και σε άλλες μάρκες. Το Lg G4 όπου πολλοί προτείνουν (γενικά στο site) ξεκινάει στα 307€

στο σκρουτζ και είναι μια αξιόλογη επιλογή (δυστυχώς δεν το έχω δουλέψει).

Από τα Sony έχω δει από κοντά το z5 compact το οποίο έχει ένας φίλος μου και αρκετά ωραίο.

Δημοσ.

Με 10-15 ευρο του βαζεις εξτρα τζαμακι στην οθονη (tempered glass) και ειναι η καλύτερη ασφάλεια που θα εχεις ποτε.

Απο δικια μου εμπιρια μακρια απο κοτσοβουλο. Το μονο που ξερουνε ειναι να σε κανουν να υπογραφεις κολο συμβόλαια.

Δώσε θα λεφτα σου καλυτερα για ενα σ6

Δημοσ.

ναι θα πληρώσει ένα 80αρι παραπάνω και σε σπάσιμο παίρνει ολοκαίνουριο. και οσον αφορά το για πέταμα η sony  δεν αναφέρομαι εννοείται στα flagships αλλά στα της τιμής 200-400. εγώ για το s5 ότι έχω ακούσει είναι καλό και πάνω σε αυτό βασίζομαι κ σε κριτικές που διαβάζω όπως αυτές http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-S5-Neo-Smartphone-Review.155663.0.html

http://in2mobile.gr/2015/09/06/samsung-galaxy-s5-neo-review/

τα φοβάται τα συγκεκριμένα καταστήματα μην της κάνουν καμιά μ.... σε περίπτωση που πάθει κάτι ή μην της φέρουν κανένα προβληματικό γτ και το nexus 5χ που έχει ο κολλητός μου το πήρε από τέτοιο μαγαζί και γι αυτό μπορεί να του βγήκε τόσο προβληματικό.

Ωπα ένα ένα... Εφόσον δίνει μέχρι 400 ευρώ και θέλει Samsung παίρνει το S6. Αν το Nexus 5x έχει θέμα hardware, να το πάει στο service ο φίλος σου. ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΡΒΙΣ. Νομίζεις οτι αν αγοράσει Samsung από μεγάλη αλυσίδα και το Samsung χαλάσει θα της θα το φτιάξουν στο Πλαίσιο ή στα Public? Όχι...θα το πάνε στην Smartech στο Χαϊδάρι. Επομένως αντί να μπλέκεις με το κατάστημα, το πας εσύ ο ίδιος στην Smartech. Όπως κάνουν και τα skroutzομάγαζα. Αν είναι δυνατόν εν έτει 2016 ακόμα να εξηγούμε τα αυτονόητα και οτι τα skroutzoμαγαζα δεν πουλάνε υποδεέστερες συσκευές. 

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα κ βοήθησαν πολύ όλα! καταλήξαμε τελικά στο s6 και ο θεός βοηθός. διάβασα ότι θα ήθελαν καλύτερη μπαταρία αλλά κατα τ άλλα είναι εκπληκτικό ειδικά για την αδερφή μου που θα του κάνει ήπια χρήση ξέρετε λίγο ίντερνετ φβ ινστα candy crush mail! 

Δημοσ.

Πιστευω πηρες την σωστη αποφαση φιλε,αν κ προσωπικα στα λεφτα του θα επερνα αλλο τηλ κ οχι το S6 αλλα σιγουρα θα το χαρει πολυ περισσοτερο απο κατι s5 neo κ Α5..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...