Andy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το σπιτι ειναι ισογειο και πρωτος οροφος.το ρουτερ ειναι στον 1ο και εγω απλα θελω να πιανει καλα και στο ισογεια γιατι τωρα κανει αποσυνδεσεις!τι μπορω να κανω?επισης να τραβαω καλωδια κτλπ δεν θελω επομενως ψαχνω κατι ασυρματο
Lolarikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Κοινός μετρητής ΔΕΗ βάζεις powerline. Αλλιώς βάζεις στο ισόγειο ένα extender repeater. Αν έχεις καλωδίωση με ethernet και στο ισόγειο και στον πρώτο μπορείς να στείλεις Fast Ethernet από τον πτρώτο στο ισόγειο και περισσεύει και ένα ζεύγος. Αλλά αν δεν είναι σχετικά καινούρια η οικοδομή δεν θα έχεις utp δυστυχώς.
Andy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ειναι παλια η οικοδομη και γενικα η καλωδιωση ειναι γτπ.με wifi θελω να ναι γιατι θα ειναι μονο λαπτοπ στο ισογειο.εχεις να προτεινεις καποιο extender repeater?
Lolarikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Χωρίς να το έχω δοκιμάσει μου φαίνεται πολύ καλό: http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/TP-Link-WiFi-Extender-AC750-RE210.htm 1
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κοινος ο μετρητης αλλα ιδια η φαση. Πολλοι μετρητες ειναι πανω σε ιδια φαση...........
patriot21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Να ρωτησω και εγω κατι παρομοιο,για να μην ανοιγω νεο θεμα... Μετακομισα σε μια πολυκατοικια,βρισκομαι σε ημιυπογειο διαμερισμα,και οι ανθρωποι απο το πρωτο οροφο ειχαν τη καλοσυνη να μου δωσουν το κωδικο του ιντερνετ τους.Εχω μια απλη κεραια wifi tp-link.. Το θεμα μου ειναι οτι πιανει μονο μια γραμμη,αντε 2 στο τσακιρ κεφι..Αν αγορασω καποια καλυτερη κεραια,θα δυναμωσει το ιντερνετ,να μπορω τουλαχιστον να δω κανα βιντεακι στο γιουτουμπι χωρις διακοπες? Ευχαριστω!
Lolarikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ενδεχομενως. Αλλα στο wifi παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα