Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου αποτελείται απο δυο κάρτες gtx 780 και θέλω τωρα που εχω και τις δυο κάρτες να αλλάξω την οθόνη γιατι εχω μια κλασική full hd 60hz παίζω κυρίως παιχνίδια όπως το çs go το call of duty και κάτι αλλα Mmo

Τι εχετε να προτείνετε ;

τωρα για τα λεφτα δεν εχω αποφασίσει ακομα αλλα πειτε μου εσείς τι πιστεύετε οτι θα ηταν καλο να παρω και θα δω τι θα κανω μετα. Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου αποτελείται απο δυο κάρτες gtx 780 και θέλω τωρα που εχω και τις δυο κάρτες να αλλάξω την οθόνη γιατι εχω μια κλασική full hd 60hz παίζω κυρίως παιχνίδια όπως το çs go το call of duty και κάτι αλλα Mmo

Τι εχετε να προτείνετε ;

τωρα για τα λεφτα δεν εχω αποφασίσει ακομα αλλα πειτε μου εσείς τι πιστεύετε οτι θα ηταν καλο να παρω και θα δω τι θα κανω μετα. Ευχαριστώ πολυ

Φιλέ χωρις παρεξήγηση αλλά πήρες 2 780 για cs go, cod και mmo; Αυτά τρέχουν και σε 760 :P

Εάν δεν δώσεις κάποιο μπάτζετ πάντως δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς, στο περίπου τουλάχιστον ποσά θες να δώσεις;

Δημοσ.

Παίζω γενικα οτι καινούριο παιχνίδι βγαίνει οχι μονο αυτά και η δεύτερη καρτα ήταν δώρο δεν είχα σκοπό να παρω δεύτερη

Ξερω γω ας που γύρω στα 400€

Δημοσ.

Αν δεν μας δωσεις ενα χρηματικο οριο δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε,Μπορεις να βρεις καλη οθονη και με 300 και με 900.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...