Προς το περιεχόμενο

lenovo p70 lte

nickv6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εν λόγω κινητό είναι στα carzy sundays. Τα specs του φαίνονται ικανοποιητικά, ωστόσο διάβασα για προβλήματα στην διάρκεια της μπαταρίας και στο 3G. Η lenovo πρέπει να έβγαλε update (καθώς υποστήριζε ότι είναι πρόβλημα του software) όμως δεν έχω καταφέρει να βρω αν έλυσε τα θεματάκια του. Υπάρχει κανένας που να το έχει χρησιμοποιήσει ή να γνωρίζει κάτι επί του θέματος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

p.s. Ταπεινά συγγνώμη αν το ερώτημά μου έχει απαντηθεί αλλού. Παρακαλώ αν με διορθώσετε θα με βοηθούσε ένα link στο σωστό thread.

Δημοσ.

με 15-20 ευρω παραπανω παιρνεις το asus zenfone 2, lg g3, flex 2 γιατι να μπλεξεις με το λενοβο το οποιο ζητημα αν θα παρει καποια αναβαθμιση λογισμικου

• Like 1
Δημοσ.

Τρου στόρι. Έχω τσεκάρει όλα τα threads για smartphones και έχω υπόψη αυτά που προτείνεις (αν θυμάμαι καλά από δικές σου απαντήσεις :P). Ωστόσο θα ήθελα να μάθω για το συγκεκριμένο smartphone και τα πιθανά προβλήματα που εμφανίζει.

Δημοσ.

Eγω θα προτεινα να δεις κανα meizu m2 note, p8 lite, moto g 3

Δεν ειναι και καμια το ευκαιρια το lenovo

+ το οτι με λιγα ακομη οπως ειπε και ο ziaba παιρνεις flex 2, περσινη ναυαρχιδα

• Like 1
Δημοσ.

Τρου στόρι. Έχω τσεκάρει όλα τα threads για smartphones και έχω υπόψη αυτά που προτείνεις (αν θυμάμαι καλά από δικές σου απαντήσεις :P). Ωστόσο θα ήθελα να μάθω για το συγκεκριμένο smartphone και τα πιθανά προβλήματα που εμφανίζει.

αστο lenovo αν δεν θες αυτα που σου προτείνω δες κατι αλλο σε μοτορόλα, xiaomi, meizu που δινουν  αναβαθμισεις σε mid συσκευες

Δημοσ.

Και εγω πιστευω πως δεν ειναι καμια super-duper προσφορα το συγκεκριμενο lenovo για καποιον που ψαχνετε.

Στα συν του βεβαια πως ειναι αρκετα αξιοπιστα, εχουν περασει αλο την παρεα αρκετα και κανενα δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα κ παραδοξως οι μπαταριες τους κρατανε πολυ καλα(2.5χρονια+) καθημερινης λειτουργιας.

Μεγαλο μειονεκτημα η μη υποστηριξη τους σε αναβαθμισεις ουτε απο την lenovo ουτε και απο την κοινοτητα.

Δημοσ.

Ok ok αφήνω το lenovo στην άκρη.

Eγω θα προτεινα να δεις κανα meizu m2 note, p8 lite, moto g 3

Δεν ειναι και καμια το ευκαιρια το lenovo

+ το οτι με λιγα ακομη οπως ειπε και ο ziaba παιρνεις flex 2, περσινη ναυαρχιδα

Από αυτά τα 3 ξεχωρίζει κάποιο? Διακρίνω μια υπεροχή του moto g 3 αλλά μου αρέσει περισσότερο το p8. Έχουν αισθητή διαφορά?

Δημοσ.

Από αυτά τα 3 ξεχωρίζει κάποιο? Διακρίνω μια υπεροχή του moto g 3 αλλά μου αρέσει περισσότερο το p8. Έχουν αισθητή διαφορά?

Koιτα δεν τα εχω δει απο κοντα για να σου πω διαφορες αλλα ξερω οτι ειναι ολα καλα

Οποιο και να παρεις δεν θα απογοητευτεις, εγω θα εβλεπα moto ή p8 λογω του οτι ειναι φθηνοτερα

Αλλα λογω και της υποστηριξης απο τη μοτο και του καλου λογισμικου ισως διαλεγα το μοτο, για τα λευτα που ζηταει ειναι ευκαιρια

Δημοσ.

το moto g3 εχει καλυτερη μπαταρια, αδιαβροχο, απιστευτο στο κρατημα, καλυτερη καμερα, υποστηριξη απο ρομς εχει παρει android 6 το huawei μπορει να μην το παρει καν αλλα ειναι με 2γιγα ραμ τα οποια μπορει μην τα καταλαβεις ποτε λογω του στοκ android του motorola

Δημοσ.

το moto g3 εχει καλυτερη μπαταρια, αδιαβροχο, απιστευτο στο κρατημα, καλυτερη καμερα, υποστηριξη απο ρομς εχει παρει android 6 το huawei μπορει να μην το παρει καν αλλα ειναι με 2γιγα ραμ τα οποια μπορει μην τα καταλαβεις ποτε λογω του στοκ android του motorola

Bασικα η huawei εχει πει οτι θα του δωσει την 6 μεσα στο μηνα κι ολας νομιζω

Απλα μετα απο την 6 τι γινεται; :P 

Θα ξεχαστει ετσι οπως το βλεπω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...