Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, είναι "τέρας υποκριτικής"... Ευχαριστημένος τώρα;

Τερας υποκριτικης δεν ειναι αλλα ουτε και ατάλαντος. Εχει παιξει σε πολύ καλες ταινιες με αξιολογες ερμηνείες και δεν ειναι τυχαια εκει που ειναι... ''Καπου ακουσα ότι ζητανε κοσμο στην Ακαδημια, σκεψου πολύ σοβαρα να πας, θα σε χρειαστουν για τα επόμενα βραβεια,''

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγχαρητήρια...

Πιο έξω δεν θα μπορούσες να πέσεις

Προφανώς και είμαι σαρκαστικός αλλά με καλή διάθεση πάντα. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ο Di Caprio έπρεπε να είχε πάρει όσκαρ χρόνια τώρα, σε πολύ καλύτερες ταινίες όπου είχε σαφώς ανώτερες ερμηνείες. Δεν μου άρεσε "η επιστροφή" σαν ταινία και δε θεωρώ ότι ήταν για όσκαρ. Απλώς προφανώς λόγω του ότι έπρεπε να είχε πάρει στο παρελθόν όσκαρ, του το έδωσαν φέτος.

Δημοσ.

Ο μεγάλος Ennio Morricone κέρδισε πρώτη φορά βραβείο Όσκαρ στα 87 του και εδώ κάνουμε ολόκληρη κουβέντα για τον Ντι Κάπριο... Παρεπιπτόντως θεωρώ τον "Κυνόδοντα" μία από τις πιο σιχαμερές και αισχρές παραγωγές ΟΛΩΝ των εποχών

• Like 2
Δημοσ.

Ο ντι κάπριο είναι καλός ηθοποιός σε αρκετές καλές ταινίες,σαν ταινία το Revenant είναι πανέμορφη, απο άποψη "κινηματογραφική" με ορισμένα απίστευτα πλάνα/φωτογραφία γενικώς σε φοβερά τοπία,με μεγάλες σκηνές λήψης,με φυσικούς φωτισμούς (πχ περίμεναν συγκεκριμένη ώρα της ημέρας να εχουν το φυσικό φώς ώστε γυρίσουν πολλές σκηνές και είχαν μόνο 1 η 2 ώρες να τις γυρίσουν σε αυτό τον φωτισμό..)κλπ Απο ερμηνείες ήταν πολύ καλές αλλά πιθανώς υπήρξαν και καλύτερες.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το παραπάνω Post,για τον TitanoΤεράστιο Morricone έπρεπε να έχει μαζέψει το λιγότερο μισή ντουζίνα Οσκαρ ως τώρα,όμως κάλιο αργά παρά ποτέ,χάρηκα ιδιαίτερα οχι τόσο για το βραβείο αλλά που φάνηκε να τον αναγνωρίζουν τιμώντας των όρθιοι οι παρευρισκόμενοι εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...