Προς το περιεχόμενο

Δίκτυο με DECT

weater60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ασύρματο DECT και πρόσφατα έβαλα ISDN. Το ασύρματο που έχω δεν είναι ISND και άρα μπορεί να απαντά στη μία μόνο γραμμή κάθε φορά. Σκέφτομαι τώρα να πάρω και ένα δεύτερο, γιατί είναι μεγάλο το σπίτι, και να καταχωρήσω σε κάθε βάση και τα δυο ακουστικά και σε κάθε ακουστικό και τις δυο βάσεις. Έτσι θα μπορώ να έχω και ενδοεπικοινωνία και θα πιάνουν σχεδόν παντού μέσα στο σπίτι. Η απορία μου έιναι πώς να τα συνδέσω στο NETMOD. Αν βάλω το ένα στην μια έξοδο RJ-11 και το άλλο στην άλλη, τότε θα μπορώ να έχω ασύρματο και στις δυο γραμμές. Αν είναι και τα δύο στην εμβέλια της βάσης #1 π.χ. χτυπήσει το τηλέφωνο και μετά χτυπήσει και η άλλη γραμμή, το δεύτερο DECT θα κληθεί από την #2 βάση ή δε θα μπορώ να απαντήσω αυτή την κλήση;;;

Αν κάποιος ξέρει ή έχει κάνει κάτι αντίστοιχο, θα τον ευχαριστούσα πολύ για τη βοήθειά του :shock:

Δημοσ.

Ego echo vali ena asirmato isdn tilefoniko kentro tis siemes. Mporis na kanis ta panta. Apo endoepikinonia eos ke diaforetikos arithmos klisis tu kathe akustiku.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...