Vapir Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Προσπαθώ να τρέξω το pcsx2 , μου πετάει 0xc000007b error. Δοκίμασα τα πάντα ,επανεγκατάσταση redistx86,x64 ακόμα και να αντικαταστήσω τα dll στο system32 και sysWOW64 που υπάρχει σε ανάλογα thread σαν fix. Κανένα αποτέλεσμα έτρεξα το cc cleaner για errors στην registry και μου βγάζει τα παρακάτωπατάω fix , υποτίθεται τα φτιάχνει αλλα όταν scanάρω τα βρίσκει και πάλι μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? ασχολούμαι ψάχνοντας λύση εδώ και τρεις ώρες , δεν βλέπω φως . Τα windows 10 64bit είναι original , κατεβασμένα απο την microsoft thanks
TheELF Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Dx9 πέρασες; Αυτό το error το βγάζει όταν λείπει κάποιο δευτερεύων πρόγραμμα. 1
Vapir Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Dx9 πέρασες; Αυτό το error το βγάζει όταν λείπει κάποιο δευτερεύων πρόγραμμα. προσπάθησα τώρα μου βγάζει αυτό το error
TheELF Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Θες το 9.0c runtimehttps://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=35 1
Vapir Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 το έκανα αλλα συνεχίζει. Εγκατέστησα πάλι μια άλλη version του pcsx2 και δουλεύει , όμως σε αυτή δεν μπορώ να λειτουργήσω το controller μου ενώ στην παλιότερη το αναγνώριζε .. οπότε θα συνεχίσω να προσπαθώ να το φτιάξω. .
TheELF Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως το mod για το controller χρειάζεται κάποιο αρχείο; Ποια έκδοση είναι αυτή που δεν σου δουλεύει; 1
Vapir Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως το mod για το controller χρειάζεται κάποιο αρχείο; Ποια έκδοση είναι αυτή που δεν σου δουλεύει; τελικά κατάφερα να ρυθμίσω και να δει το χειριστήριο !! σ ευχαριστώ για την βοήθεια , τελικά απότι κατάλαβα το πρόβλημα δεν ήταν στο pc μου αλλα στο pcsx2 αφού ήταν με extract και όχι με install άρα κάτι έλειπε . άντε να παίξω επιτέλους τα jrpg που δεν κατάφερα να παίξω με το ps2 αφού ψόφησε πρόωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα