κλικ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους Πριν μερικες μερες μου παρουσιαστηκε η γνωστη Blue Screen Of Death Aφου παιδευτηκα αρκετα καταφερα και επανεφερα το συστημα μου σε λειτουργια (Αναγκαστηκα να αφερεσω την μια απο τις 4 ram που ειχα) Το προβλημα ειναι το εξης : Γιατι καποιες ρυθμισεις του Bios ειναι με γκρι χρωμα ? Αυτο ειναι το συστημα μου τωρα Οι μνημες μου ειναι δυο Team Group T800(ή 600)1024ΜΒ CL 5-5-5-15 καιμια S3+ PC5300/DDRII-667 1024MB/SL26671GBEI Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του ? Ευχαριστω εκ των προτερων
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σε λάθος ενότητα είσαι, αλλά αυτά εκεί μου φαίνονται πληροφορίες, όχι επιλογές που μπορείς να αλλάξεις (τουλάχιστον άμεσα).
mad-proffessor Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Στα έχει με γκρι γιατι είναι όλα στο auto. Αν τα βάλεις manual θα μπορέσεις να αλλάξεις τα timmings. Σου έβγαλε bsod γιατι μάλλον οι μνήμες είναι ασύμβατες μεταξυ τους. Κράτα μόνο μνήμες μιας μάρκας και θα δεις οτι θα δουλευει κανονικά.
κλικ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Στα έχει με γκρι γιατι είναι όλα στο auto. Αν τα βάλεις manual θα μπορέσεις να αλλάξεις τα timmings. Σου έβγαλε bsod γιατι μάλλον οι μνήμες είναι ασύμβατες μεταξυ τους. Κράτα μόνο μνήμες μιας μάρκας και θα δεις οτι θα δουλευει κανονικά. Το θεμα ειναι οτι για δυο χρονια περιπου δουλευε κανονικα με τον συνδυασμο των συγκεκριμενων καρτων , πραγματι στο manual μπορω να κανω αλλαγες αλλα πρεπει ? και τι αλλαζω ? Λογω οικονομικων δεν προβλεπετεται αλλαγη καρτων αμεσα , αν και με την πρωτη ευκαιρια θα γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα