Προς το περιεχόμενο

Modulation Type

Lolarikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο router μου όλα τα modulation types είναι ticked, παρότι είμαι σε vdsl είναι και αυτά του adsl. Μπορώ να τα απενεργοποιήσω και να αφήσω μόνο το τελευταίο ή θα έχω θέμα;

Untitled.jpg

Δημοσ.

Οχι δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Τουλαχιστον σε μαμα μοντεμ,σε πειραγμενο δεν ξερω,,και το δικο μου το παρταλι τα εχει ολα τσεκαρισμενα..

Δημοσ.

Τελική απάντηση κανείς; Νομίζω και εγώ ότι μπορώ να το κάνω, απλά θέλω και μία δεύτερη γνώμη. Το είχε προτείνει μάλιστα και πρόσφατα ο κύριος πουλινός σε κάποιον που η σύνδεσή του άλλαζε προφίλ χωρίς λόγο και αιτία, να κάνει untick τα adsl.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο router μου όλα τα modulation types είναι ticked, παρότι είμαι σε vdsl είναι και αυτά του adsl. Μπορώ να τα απενεργοποιήσω και να αφήσω μόνο το τελευταίο ή θα έχω θέμα;

Untitled.jpg

μπορεις να το κανεις χωρις κανενα θεμα.το router θα κλειδωσει εκει που του εχει πει το dslam με μια προτεραιοτητα.δηλαδη αν ειναι το ρουτερ multimode τοτε το dslam θα το κλειδωσει σε adsl2+ σαν πρωτο.αν το ρουτερ ειναι g.dmt καρφωτα τοτε το dslam θα συχρονισει σε g.dmt.αν ειναι πολλα modulation θα παει στο πιο μεγαλο το πιο γρηγορο να το πω ετσι.καποιες φορες βεβαια υπαρχουν και ασυμβατοτητες,πχ ενα linksys ηταν απο default multimode και δεν συγχρονιζε καποτε.επρεπε να του περασεις νεο firmware ωστε να βγουν και οι αλλες επιλογες και επρεπε να το βαλεις g.dmt για να παιξει.παλια αποχη που επαιζαν g.dmt. οποτε σε troubleshooting μπορει να χρειαστει να ξετσεκαρεις κατι.υπο νορμαλ συνθηκες οχι δεν χρειαζεται.

Οχι δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Τουλαχιστον σε μαμα μοντεμ,σε πειραγμενο δεν ξερω,,και το δικο μου το παρταλι τα εχει ολα τσεκαρισμενα..

συνηθως σε ξεκλειδωτα ρουτερ μπορεις να τα πειραξεις αυτα.αν ειναι κλειδωμενο το ρουτερ μπορει να χρειαστει να μπεις σαν admin για να τα πειραξεις.δεν υπαρχει θεμα που ειναι ολα.παλι στο σωστο θα κλειδωσεις εκτος αν υπαρχει προβλημα.

Γιατί δεν δοκιμάζεις νομίζω ότι μπορείς, όχι ότι θα κερδίσεις τίποτα.

Η δοκιμη σε αυτα τα πραγματα παντα ειναι κατι απλο :) και ακινδυνο αφου και στην χειροτερη με hard reset  ξαναγυρνας οπως πριν.αν και αν μπεις μεσα παλι το αλλαζεις.

Τελική απάντηση κανείς; Νομίζω και εγώ ότι μπορώ να το κάνω, απλά θέλω και μία δεύτερη γνώμη. Το είχε προτείνει μάλιστα και πρόσφατα ο κύριος πουλινός σε κάποιον που η σύνδεσή του άλλαζε προφίλ χωρίς λόγο και αιτία, να κάνει untick τα adsl.

ναι μπορεις να το κανεις .αλλα εφοσον δεν εχεις θεμα δεν θα κερδισεις απολυτως τιποτα.εγω που παιζω σε annex m νομιζω οτι αμα το αφησω multimode δεν μου παιζει σε annex m ενω κανονικα θα πρεπε οποτε το εχω βαλει καρφωτα.εχω καιρο να το ξαναδοκιμασω να δω αν ισχυει ακομα γιατι δεν θυμαμαι και με ποιο ρουτερ το ειχα δοκιμασει.

το ειχα κάνει εγω σε ενα ztezxhnh168n

eixa vdsl αφησα μονο τα vdsl δοκιμασε μιπως αλλα  για πιο λογο θες να τα πειραξεις

συνηθως θα χρειαστει σε σπανιες περιπτωσεις.

Πληροφοριακα.

στον αλλον πρεπει να ηταν θεμα στην καρτα αλλα ηταν και αυτο μια δοκιμη μηπως και εστρωνε μεχρι να δουν τι φταιει.

A ok

Δεν αλλαξει π.x ειναι σαν το κινητο που επιλεγεις μονο 3g

ακριβως.το υποχρεωνεις να παιξει σε αυτα που θες εσυ μονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...