xristos_2011 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Την καλησπέρα μου σε όλους Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής : Πως μπορώ να «συνδέσω» ένα 2ο χειριστήριο στο 360 ?? Μου έδωσε ένα ς φίλος το δικό του και περίμενα ότι θα το δει για να παίξω διπλό με τον γιό μου , αλλά δεν !!!! :( Μήπως πρέπει να κάνω κάτι κατά το άνοιγμα ??? Ευχαριστώ πολύ
UncleKim Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πρέπει να κάνεις "connect" με την κονσόλα Πατάς πάνω στο gamepad, ένα κουμπάκι μικρό που έχει με το σήμα του να μοιάζει σαν το WiFi. Ο κεντρικός δακτύλιος θα αρχίσει να αναβοσβήνει. Μετά πατά και το αντίστοιχο μικρό κουμπάκι πάνω στην κονσόλα και έτσι θα γίνει pair με την συσκευή. Δοκίμασε και με άλλη σειρά αν δεν παίξει το παραπάνω. Πχ, πάτα πρώτα στην κονσόλα το κουμπάκι που έχει, και μετά στο χειριστήριο. Πες μας αν τα κατάφερες 1
xristos_2011 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι το βράδυ και επανέρχομαι
xristos_2011 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δούλεψε : ) πρώτα στο κοντρόλ και μετά στην κονσόλα Ευχαριστώ παρά παρα πολύ! !!
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το ίδιο θα κανεις εαν θέλεις να βάλεις κ 3ο 4ο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα