Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το mate 8 νομιζω εχει καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων/μπαταρια απο το S6 + Για λογισμικο δεν ξερω αλλα χειροτερο απο της samsung αμφιβαλω αν θα ειναι 

Έχω το P8 και μετά την αναβάθμιση σε Marshmallow το κινητό πετάει, κάνει τρομερή διαχείριση μνήμης και η μπαταρία μου κρατάει σχεδόν δύο μέρες (χωρίς παιχνίδια) με παιχνίδια (μία μέρα). Το εσωτερικό θυμίζει κομματάκι iOS αλλά έχει διάφορα θέματα για να το αλλάξεις. Το S6 το έχει μία γνωστή μου και δεν έμεινε ευχαριστημένη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερα 3gb ram με διαχειριση/λογισμικο nexus παρα 4gb ram με λογισμικο/διαχειριση samsung 

Ναι ξερω για το αισχρο touchwiz της σαμσουνγκ και ναι αν διαλέξω τελικα το σαμσουνγκ θα το περασω την cyanogen. Το νεχους εχει πλεονεκτημα εδώ γιατι εχει καθαρο αντροιντ

• Like 1
Δημοσ.

Γνωμη μ ΝΑ παρεις ενα κινητο που να μην θελει cyanogen ροοταρισματα κ τετοια

Aν θες κινητο με 4gb ram υπαρχει το lg v10/mate 8 k το meizu 5pro το οποιο ομως δεν ξερω τι ψαρια πιανει 

• Like 2
Δημοσ.

Σωστο και αυτό. Ωστοσο παρατηρω και το πισω μερος του nexus  και δεν μου φαινεται τοσο ομορφο οσο το σαμσουνγκ. Βεβαια αυτό είναι δικια μου γνωμη αλλα το σασμουνγκ νικαει το nexus οσον αναφορα το design

Δημοσ.

Ναι το εχω ακουσει, ευχαριστω για την συμβουλη. Κοιταω τωρα και το 6p αλλα δεν ξερω ο 810 είναι ισος με τον 7420? Επισης είναι και τα 3gb που με ενοχλουν γιατι δεν σκοπευω να αλλαξω κινητο στα επομενα 3 χρονια...

Tα σπεκς του νεξους μπορει να μην τοσο wow οσο αλλων flagship, θα πει κανεις μονο 3 γκιγκα ραμ;

Αλλα το πολυ καλο λογισμικο σε συνδυασμο με την συνεχη υποστηριξη της googlw το κανουν να εχει πολυ καλη εμπειρια χρησης, και για μενα ειναι το καλυτερο all around smartphone που υπαρχει οπως ειπα και πανω

Οχι οτι οι υπολλοιπες επιλογες ειναι κακες,καθε αλλο, αλλα εγω αν μου ελεγες διαλεξε και παρε ενα απο ολα αυτα το νεξους θα επαιρνα

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το s6 edge plus είναι από τα πιο όμορφα κινητά.

Όσο αφορά το multitasking δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με 4 ram.

Από αυτονομία είναι μια χαρά εγώ του βγάζω το λάδι από το πρωί μέχρι το βράδυ με παει.

Από κάμερα δεν χρειάζεται να πω κάτι (από της καλύτερες)

Και το κρίνω αντικείμενικα όχι επειδή το εχω.

Έχουν περάσει πολλές ναυαρχίδες από τα χέρια μου αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο πραγματικά

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Νομιζω ηρθε ο καιρος να αλλαξω κινητο και αποφασισα να παρω την πρωτη μου ναυαρχιδα. Ειδα πολλα κινητα αλλα κατεληξα στο Samsung s6 edge plus. Θα είναι το πρωτο μου κινητο Samsung. Τι αποχη εχετε ι αυτό; Εχετε να προτείνεται και κατι άλλο; Δεν εχω θεμα να παρω και από κινα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κινητο που να το περναει...

Κοίταξε το Xiaomi Mi5 pro που μόλις ανακοινώθηκε. Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο (η έκδοση 3/32 είναι τώρα σε προπαραγγελία), αλλά πιστεύω είναι καλύτερο από το S6 edge.

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi516gb

Δημοσ.

Πάνε σε edge plus που είναι πανέμορφο με την marshmallow έκδοση όλα φτιάχνονται και τα Samsung από τις εκδοσεις s6 και πάνω γίνονται άπιαστα. Το touchwizz στο s6 μου που πέρασα τη stock marshmallow είναι τέλειο.

Η μπαταρία αφού είπες εχεις powerbank θα είσαι κομπλέ, δεν είναι και τόσο τραγική.

Δημοσ.

Εοδα το xiaomi και meizυ. Ωραια ειναι τα κινητα αλλα ππιο ομορφο ειναι το edge. Οποτε αποφασισα. Με την πρώτη ευκαιρια θα το δω απο κοντα. Ευχαριστω όλους για την βοηθεια

• Like 1
Δημοσ.

Όπου να ναι θα έρθουν τα s7, s7 edge και lg g5, οπότε με 600 ευρώ που διαθέτεις θα μπορέσεις να πάρεις απο Skroutz, Bestpice κάποιο απο6 αυτά,

Από την άλλη αν βιάζεσαι, Nexus 6p, Note 5,S6 edge plus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...