bill2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλημέρα Άλλο router έχεις δοκιμάσει η να δοκιμάσεις το δικό σου σε άλλη γραμμή η να δοκιμάσεις το δικό σου σε άλλη γραμμή
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και χειρότερο! Εδώ και δύο έτη είχα πακέτο με adsl και συγχρόνιζε στα 18mpbs , πρόσφατα όμως αναβάθμισα σε έως 50mbps ( vdsl) και αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο...Από τις 15:00 έως και τις 21:00, ώρες αιχμής δηλαδή, η ταχύτητα μου πέφτει κάτω από τα 2mbps....όπως το διαβάζεις! Κάτω από τα 2mbps..Ήρθε τεχνικός ΟΤΕ, όλα καλά στην VDSL καμπίνα ήρθε τεχνικός Forthnet και όλα καλά στις μετρήσεις. Έφερα ηλεκτρολόγο εγκαταστάσεων και όλα τέλεια με την εσωτερική μου καλωδίωση... Όμως έχω παρατηρήσει ότι στο μεσοδιάστημα 15:00 -21:00 το λαμπάκι του router , στο internet, γίνεται κόκκινο και κόβεται και η σύνδεση. Άρα δύο σκηνικά παίζουν: ή το router είναι χάλια, που είναι άλλωστε ή ο κόμβος είναι τόσο μπουκωμένος που στις ώρες αιχμής παραδίδει ψυχή. Τώρα που σας γράφω είμαι στα 49mbps κολλημένος, στις 15;00 θα πέσει κάτω από 2mbps... Μεν η Forthnet δεν έχει βρει λύση αλλά θα το φτάσω μέχρι τα άκρα το σκηνικό. 2mbps βλέπεις συγχρονισμό στο router? Η από speed test? Αρχικά δοκίμασε άλλο router
HadesGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 2mbps βλέπεις συγχρονισμό στο router? Η από speed test? Αρχικά δοκίμασε άλλο router Ο συγχρονισμός στο router είναι στα 48mbps αλλά το αποτέλεσμα που έχω από τις 15:00 έως και τις 21:00 το βράδυ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ την ίδια ώρα!!!) είναι κάτω από τα 2mbps! Είναι αποκλειστικά θέμα της Forthnet και αναμένω δύο εβδομάδες (μπήκαμε στην 2η αισίως) να το λύσουν. Να δοκιμάσω άλλο router με δικά μου έξοδα, δεν υπάρχει περίπτωση , είναι ευθύνη του παρόχου μου συν....το router απλά επιλέγει σε ώρες αιχμής να μην λειτουργεί σωστά;;; Τίποτα, έχει μπουκώσει ο κόμβος και κάνουν τον Αλέκο. Καταγγελία στην ΕΕΤΤ και αλλαγή παρόχου εάν δεν επιλυθούν τα ζητήματα μου
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ο συγχρονισμός στο router είναι στα 48mbps αλλά το αποτέλεσμα που έχω από τις 15:00 έως και τις 21:00 το βράδυ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ την ίδια ώρα!!!) είναι κάτω από τα 2mbps! Είναι αποκλειστικά θέμα της Forthnet και αναμένω δύο εβδομάδες (μπήκαμε στην 2η αισίως) να το λύσουν. Να δοκιμάσω άλλο router με δικά μου έξοδα, δεν υπάρχει περίπτωση , είναι ευθύνη του παρόχου μου συν....το router απλά επιλέγει σε ώρες αιχμής να μην λειτουργεί σωστά;;; Τίποτα, έχει μπουκώσει ο κόμβος και κάνουν τον Αλέκο. Καταγγελία στην ΕΕΤΤ και αλλαγή παρόχου εάν δεν επιλυθούν τα ζητήματα μου Αυτό το 2mbps πως τι βγάζεις? Ειδικά όταν λες ότι κλειδώνει στα 48, αν έχει μπουκωσει ο κόμβος όπως λες όπου και να πας τα ίδια θα έχεις, ζητά από την τεχνική υποστήριξη αλλαγή μόντεμ, κοίταξες μήπως συνδέεται κάνεις και κάνει παρτυ με την σύνδεση σου?
bill2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Για αρχή άλλαξε κωδικό στο ασύρματο και όνομα και μετά ξαναδες γιατί παίζει να είναι αυτό που λέει πάνω ο φίλος Inuyasha
HadesGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Αυτό το 2mbps πως τι βγάζεις? Ειδικά όταν λες ότι κλειδώνει στα 48, αν έχει μπουκωσει ο κόμβος όπως λες όπου και να πας τα ίδια θα έχεις, ζητά από την τεχνική υποστήριξη αλλαγή μόντεμ, κοίταξες μήπως συνδέεται κάνεις και κάνει παρτυ με την σύνδεση σου? Από μετρήσεις που έχει κάνει και η Forthnet, επίσης σε ώρες μη αιχμής και πάλι με μετρήσεις τις Forthnet η γραμμή είναι στα 48mpbs και τώρα που γράφω πάει σφαίρα. Λάθος, με τον ΟΤΕ δεν είχα κανένα θέμα οπότε σίγουρα το πρόβλημα είναι στην Forthnet. Ζήτησα άμεση επίσκεψη από τεχνικό και θα έρθει με άλλο μόντεμ, αλλά το να επιλέγει το μόντεμ να παίρνει ρεπό από τις 15:00 -21:00...πρώτη φορά το βλέπω. Ασύρματα δεν μπαίνει κανείς, διότι έχω κάνει deactivate το wifi. Και άλλος να είχε μπει , με vdsl γραμμή δεν γονατίζει έτσι ούτε χάνεται και η σύνδεση. Μετράω 3 ημέρες πριν την καταγγελία σε ΕΕΤΤ και αλλαγή παρόχου
bill2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 φίλε και εγω ote vdsl έω ότι ώρα και να δω 49999 λέει
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Σε μενα εγινε θαυμα Εκει που εμπαινα μεχρι 8-9 κοπηκε πριν λιγο το ρευμα και τωρα βλεπω Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1021 / 18081 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1211 / 19440
rfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Γενικως οσοι εχετε forthnet-nova, δωστε ιδιατερη προσοχη επειδη το πιθανοτερο ειναι να κυρηξει πτωχευση μεχρι τελους του χρονου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Γενικως οσοι εχετε forthnet-nova, δωστε ιδιατερη προσοχη επειδη το πιθανοτερο ειναι να κυρηξει πτωχευση μεχρι τελους του χρονου. Kαι το 14 τα ιδια ακουγα και το 15 τα ιδια και τωρα τα ιδια , εφοσον το αναφερεις δωσε και μια πηγη να το διαβασουμε και εμεις
rfc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Kαι το 14 τα ιδια ακουγα και το 15 τα ιδια και τωρα τα ιδια , εφοσον το αναφερεις δωσε και μια πηγη να το διαβασουμε και εμεις Δεν ειναι το ιδιο τωρα φιλε..... το 14 και το 15 δεν σε σκαγανε οι τραπεζες, τωρα με τα κοκκινα δανεια ομως θα γινει αναγκαστικα. Γινεται ηδη δλδ. Δε θα την γλυτωσει κανενας να ξερεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι το ιδιο τωρα φιλε..... το 14 και το 15 δεν σε σκαγανε οι τραπεζες, τωρα με τα κοκκινα δανεια ομως θα γινει αναγκαστικα. Γινεται ηδη δλδ. Δε θα την γλυτωσει κανενας να ξερεις.Γιατι οι άλλοι 3ις δεν έχουν κόκκινα δάνεια έχω βαρεθεί να ακούω αυτά τα χαζά
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δώσε μου κάποιο link από έγκυρη πηγή να το δεκτό όταν πατάμε αερολογιες χωρίς αποδείξεις δεν πρόκειται να μας πάρει κανείς σοβαρά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα