Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις προφανώς να ξέρω κάτι, αυτό υποπτεύομαι κ γω.. Σιγά 10€ το μήνα παραπάνω είναι.. Φίλε giannisopc, επειδή δεν το έχω πολύ σχετικά με αυτά που είπες, ο τεχνικός που ήρθε βρήκε ότι και στον κατανεμητη όπως και στο σπίτι συγχρόνιζε στην ίδια ταχύτητα όποτε δεν νομίζω ότι είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Απλά όλο και περισσότεροι βάζουν Ίντερνετ και ρίχνουν την ταχύτητα τεχνητά σε όλους γιατί δεν μπορούν να την υποστηρίξουν. Σε άλλη γραμμή που έχω σε άλλο νόμο, ξαφνικά συγχρόνιζε στα 16 απο τα 22 πάλι χωρις να αλλάξω τίποτα..

για εμενα φιλε μου πήγαινε καρφί για hol και εγώ αν δεν είχε το nova να με κρατάει θα είχα φύγει τρέχοντας από την forthnet με έχουν εδώ και 3 μήνες σε vdsl με ταχύτητες από 12 έως 22 ναι καλά άκουσες αυτό είναι το vdsl που μου προσφέρουν και πληρώνω για 50ari!!! με hol 33e το μηνα και έχεις 50ari vdsl απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτά προς κινητά με λίγα λόγια 3e πάνω από αυτά που δίνεις τώρα και έχεις 50ari vdsl που και 50 να μην είναι 40 θα είναι σίγουρα!

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

για εμενα φιλε μου πήγαινε καρφί για hol και εγώ αν δεν είχε το nova να με κρατάει θα είχα φύγει τρέχοντας από την forthnet με έχουν εδώ και 3 μήνες σε vdsl με ταχύτητες από 12 έως 22 ναι καλά άκουσες αυτό είναι το vdsl που μου προσφέρουν και πληρώνω για 50ari!!! με hol 33e το μηνα και έχεις 50ari vdsl απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτά προς κινητά με λίγα λόγια 3e πάνω από αυτά που δίνεις τώρα και έχεις 50ari vdsl που και 50 να μην είναι 40 θα είναι σίγουρα!

Εφόσον δεν θα σκαψει η hol ναι σου φέρει καινούργιο καλώδιο μέχρι το σπίτι σου θα έχεις ίδιες ταχύτητες μην περιμένεις θαύματα αλλάζοντας παροχο εφόσον όλοι με το ίδιο δυκτιο του ΟΤΕ δουλεύουν
Δημοσ.

Εφόσον δεν θα σκαψει η hol ναι σου φέρει καινούργιο καλώδιο μέχρι το σπίτι σου θα έχεις ίδιες ταχύτητες μην περιμένεις θαύματα αλλάζοντας παροχο εφόσον όλοι με το ίδιο δυκτιο του ΟΤΕ δουλεύουν

φιλε μου μη το λες σε πρώτη φάση αν μπει σε vdsl το ποιο πιθανό είναι να πάρει από καφάο και αν πχ τώρα παίρνει από 1.5 χιλιόμετρο απόσταση με vdsl θα παίρνει από 100-500 μετρα λογικά οποτε αν το θέμα είναι στα πρώτα 1000 μετρα θα λυθεί αυτόματα...ακόμα αν επίσης έχει θέμα στα τελευταία 500 μετρα η hol είναι ικανή να βάλει τον οτε να σκάψει και να βρει το πρόβλημα έγινε σε φίλο μέσα στο forum σκάψαν έξω από το σπίτι του να του βρούν καλωδιακή βλάβη και όντως μέσα σε 3 μετρα καλώδιο υπήρχαν 4 κοψίματα και σάπια μούφα με νερό μέσα... απλά η forthnet δε τα πάει και τόσο καλά με τον οτε η hol έχει πολύ καλύτερη επικοινωνία μαζί τους και λύνουν άμεσα και γρήγορα βλάβες...

• Moderators
Δημοσ.

φιλε μου μη το λες σε πρώτη φάση αν μπει σε vdsl το ποιο πιθανό είναι να πάρει από καφάο και αν πχ τώρα παίρνει από 1.5 χιλιόμετρο απόσταση με vdsl θα παίρνει από 100-500 μετρα λογικά οποτε αν το θέμα είναι στα πρώτα 1000 μετρα θα λυθεί αυτόματα...ακόμα αν επίσης έχει θέμα στα τελευταία 500 μετρα η hol είναι ικανή να βάλει τον οτε να σκάψει και να βρει το πρόβλημα έγινε σε φίλο μέσα στο forum σκάψαν έξω από το σπίτι του να του βρούν καλωδιακή βλάβη και όντως μέσα σε 3 μετρα καλώδιο υπήρχαν 4 κοψίματα και σάπια μούφα με νερό μέσα... απλά η forthnet δε τα πάει και τόσο καλά με τον οτε η hol έχει πολύ καλύτερη επικοινωνία μαζί τους και λύνουν άμεσα και γρήγορα βλάβες...

Απο που βγηκαν αυτα τα δεν τα παει καλα δεν ξερω και εγω εχω δηλαδη βλαβη στην forthnet και μεσα σε 3ις μερες ηταν εδω τα συνεργεια και σκαβαν το δρομο

επισης το αν περνεις απο ΑΚ η ΚΑΦΑΟ ειναι αλλη ιστορια ,

εγω περνω απο ΑΚ (μονο ADSL) η ακριβως πισω οικοδομη στο ιδιο τετραφωνο περνει VDSL απο καφαο

Αρα ο γειτοντας απεναντι εχει καλυτερη ταχυτητα δεν μου λεει κατι

Δημοσ.

τα δεν πάει καλά βγήκαν από το ότι εγώ πληρώνω 50ari vdsl και με έχουν εδώ και 3 μήνες μΕ ταχύτητες από 13 έως 23 φιλε μου το sn margin μου παίζει σαν τρελό αποσυνδέσεις συνεχεια και μετά από 3 συνδυαστικά ραντεβού με οτε μου είπαν αυτό είναι κύριε και άμα σας αρέσει... ούτε καν μείωση στο λογαριασμό δε μου κάνουν και μιλάμε για πελάτη από το 07 με full nova full κινητά full σταθερά και εξωτερικό... υπάρχει 100% καλωδιακό πρόβλημα στο ζευγάρι μου και ούτε σκάβουν να το βρούν ούτε τίποτα! γι αυτό σου λέω πως forthnet και οτε ΔΕΝ

Δημοσ.

Ας μην κρυβομαστε.απο την στιγμη που και οι 2 εταιριες πουλανε το ιδιο σχεδον προιον και η μια απο αυτες εχει δικο της τον χαλκο,τοτε ειναι σιγουρο οτι οι επαφες τους θα ειναι σχεδον χαλια....

Ειχα και τις 2 και το περασα για χρονια...Απο την μερα μπηκα στην hol ,οτι βλαβη εδινα,λυνοταν αμεσως...Τωρα αν η forthnet δεν δινει να πω ,δεν κανει σωστα την δουλεια της,δεν το ξερω....δεν νομιζω οτι θελει να χανει πελατες...

Το μεγαλο λαθος ειναι που δεν αφηνουν τις εταιριες να σκαβουν και να περνανε δικα τους καλωδια,μεχρι το σπιτι του πελατη...Μονο τοτε θα ηταν σωστος ανταγωνισμος,τωρα ειναι κατι σαν ντ@βατζιλικη απο τον ΟΤΕ...Εχω τον χαλκο ,κανω οτι γουσταρω...

Πραγμα που δεν θα γινει σχεδον ποτε,αρα ας διαλεγουμε σωστους παροχους,οσο αυτο γινετε...

Δημοσ.

Καλημέρα 

για να ανταγωνίζονται όλες μεταξύ τους πρέπει να βάλουν οπτικές ίνες μέχρι στο ρουτερ μας και μετά να ανταγωνιστούν ,εμείς στην Ελλάδα έχουμε το πιο παλιό και σάπιο σύστημα τηλεπικοινωνιών 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ας μην κρυβομαστε.απο την στιγμη που και οι 2 εταιριες πουλανε το ιδιο σχεδον προιον και η μια απο αυτες εχει δικο της τον χαλκο,τοτε ειναι σιγουρο οτι οι επαφες τους θα ειναι σχεδον χαλια....

Ειχα και τις 2 και το περασα για χρονια...Απο την μερα μπηκα στην hol ,οτι βλαβη εδινα,λυνοταν αμεσως...Τωρα αν η forthnet δεν δινει να πω ,δεν κανει σωστα την δουλεια της,δεν το ξερω....δεν νομιζω οτι θελει να χανει πελατες...

Το μεγαλο λαθος ειναι που δεν αφηνουν τις εταιριες να σκαβουν και να περνανε δικα τους καλωδια,μεχρι το σπιτι του πελατη...Μονο τοτε θα ηταν σωστος ανταγωνισμος,τωρα ειναι κατι σαν ντ@βατζιλικη απο τον ΟΤΕ...Εχω τον χαλκο ,κανω οτι γουσταρω...

Πραγμα που δεν θα γινει σχεδον ποτε,αρα ας διαλεγουμε σωστους παροχους,οσο αυτο γινετε...

Σωστός παροχος για εσένα δεν σημαίνει ότι είναι σωστός με όλους, πριν την forthnet είχα hol πριν 4 χρονια περίπου μου είχαν βγάλει την Παναγία, πολύ χαμηλός συγχρονισμός με πάρα πολλές αποσυνδεσεις μόλις έγινε η σύνδεση στην forthnet από 3με 4 που συγχρονιζε ξαφνικά πήγα στα 9 περίπου (που ήταν και ο μέσος στην οικοδομή μου)
Δημοσ.

Σωστός παροχος για εσένα δεν σημαίνει ότι είναι σωστός με όλους, πριν την forthnet είχα hol πριν 4 χρονια περίπου μου είχαν βγάλει την Παναγία, πολύ χαμηλός συγχρονισμός με πάρα πολλές αποσυνδεσεις μόλις έγινε η σύνδεση στην forthnet από 3με 4 που συγχρονιζε ξαφνικά πήγα στα 9 περίπου (που ήταν και ο μέσος στην οικοδομή μου)

Δεν ανεφερα οτι ειναι για ολους μας,ειπα οτι για εμενα εκατσε...και πιο κατω γραφω οτι πρεπει να διαλεγουμε τους σωστους ο καθενας μας....Αρα...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανερχομαι στο θεμα μετα απο καιρο για να ενημερωσω για τις εξελιξεις. Εχουν ερθει αλλες 2 φορες τεχνικοι (συνολικα 3 επισκεψεις). Την 2η το ζητησα εγω και ο τεχνικος που ηρθε μου εδωσε και νεο μοντεμ, το τρομερο zte h108n. Συγχρονισε στα 12.800 και ο τεχνικος απεδωσε τα σφαλματα και στο thomson 585 v8 αλλα και στο καινουριο td5130 που ειχα δανειστει. Μετα απο μιση ωρα επεσε στα 8.800 και μετα καπακι 2η επανεκινηση στα 8.000. Εστειλαν παλι τεχνικο απο μονοι τους την επομενη μερα, ο οποιος δηλωσε τη βλαβη στον ΟΤΕ. Μετα απο μερικες μερες εγινε συνδιαστικο ραντεβου, στο οποιο μου αλλαξαν καλωδια στο Καφαο που ειναι κατω απο το σπιτι μου. Ταχυτητα 12.200 η οποια επεσε στα ~9.500 και εκει παιζει συνηθως, αντε και στο τσακιρ κεφι κατι πρωινα να ανεβαινει 10+, οχι ομως πιο κατω, τουλαχιστον εδω και μια βδομαδα.

Επικοινωνησαν αργοτερα μαζι μου να μου πουν πως δεν μπορει να γινει κατι αλλο και δεν μπορουν να βρουν που οφειλεται η πτωση της ταχυτητας και οι προηγουμενες μεγαλες διακυμανσεις και μου εκαναν, για να παραμεινω, προσφορα απο 30/μηνα που εδινα (ειχα ξεμεινει εκει απο παλιο συμβολαιο) στα 20/μηνα με 5 ωρες το μηνα κινητα αντι για 12 που ειχα, οποτε και ανανεωσα για 1 χρονο.

Ας ελπισω τουλαχιστον να μην πεσω απο τα 9  στα 6,7 που ειχα πιο πριν με τις διακυμανσεις..

post-272056-0-07581900-1466253607_thumb.png

Επεξ/σία από Georgegr3
Δημοσ.

Οι περισσότεροι πάνω κάτω έτσι είμαστε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα παλιά καλώδια στις πολυκατοικίες.

• Moderators
Δημοσ.

Οι περισσότεροι πάνω κάτω έτσι είμαστε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα παλιά καλώδια στις πολυκατοικίες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κατεστημένο δίκτυο του ΟΤΕ κάθε ένα μέτρο το καλώδιο έχει 15 ενώσεις το κομμάτι μέσα στις οικοδομες είναι το μόνο εύκολο να βρεις - διορθώσεις το δίκτυο του ΟΤΕ όμως είναι πολύ δύσκολο
Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κατεστημένο δίκτυο του ΟΤΕ κάθε ένα μέτρο το καλώδιο έχει 15 ενώσεις το κομμάτι μέσα στις οικοδομες είναι το μόνο εύκολο να βρεις - διορθώσεις το δίκτυο του ΟΤΕ όμως είναι πολύ δύσκολο

Δεν είναι τόσο εύκολο στις οικοδομές να αποκαταστήσεις το πρόβλημα λόγω έλλειψης συννενόησης των κατοίκων.

Δημοσ.

Επανερχομαι στο θεμα μετα απο καιρο για να ενημερωσω για τις εξελιξεις. Εχουν ερθει αλλες 2 φορες τεχνικοι (συνολικα 3 επισκεψεις). Την 2η το ζητησα εγω και ο τεχνικος που ηρθε μου εδωσε και νεο μοντεμ, το τρομερο zte h108n. Συγχρονισε στα 12.800 και ο τεχνικος απεδωσε τα σφαλματα και στο thomson 585 v8 αλλα και στο καινουριο td5130 που ειχα δανειστει. Μετα απο μιση ωρα επεσε στα 8.800 και μετα καπακι 2η επανεκινηση στα 8.000. Εστειλαν παλι τεχνικο απο μονοι τους την επομενη μερα, ο οποιος δηλωσε τη βλαβη στον ΟΤΕ. Μετα απο μερικες μερες εγινε συνδιαστικο ραντεβου, στο οποιο μου αλλαξαν καλωδια στο Καφαο που ειναι κατω απο το σπιτι μου. Ταχυτητα 12.200 η οποια επεσε στα ~9.500 και εκει παιζει συνηθως, αντε και στο τσακιρ κεφι κατι πρωινα να ανεβαινει 10+, οχι ομως πιο κατω, τουλαχιστον εδω και μια βδομαδα.

Επικοινωνησαν αργοτερα μαζι μου να μου πουν πως δεν μπορει να γινει κατι αλλο και δεν μπορουν να βρουν που οφειλεται η πτωση της ταχυτητας και οι προηγουμενες μεγαλες διακυμανσεις και μου εκαναν, για να παραμεινω, προσφορα απο 30/μηνα που εδινα (ειχα ξεμεινει εκει απο παλιο συμβολαιο) στα 20/μηνα με 5 ωρες το μηνα κινητα αντι για 12 που ειχα, οποτε και ανανεωσα για 1 χρονο.

Ας ελπισω τουλαχιστον να μην πεσω απο τα 9  στα 6,7 που ειχα πιο πριν με τις διακυμανσεις..

Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και χειρότερο! Εδώ και δύο έτη είχα πακέτο με adsl και συγχρόνιζε στα 18mpbs , πρόσφατα όμως αναβάθμισα σε έως 50mbps ( vdsl) και αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο...Από τις 15:00 έως και τις 21:00, ώρες αιχμής δηλαδή, η ταχύτητα μου πέφτει κάτω από τα 2mbps....όπως το διαβάζεις! Κάτω από τα 2mbps..Ήρθε τεχνικός ΟΤΕ, όλα καλά στην VDSL καμπίνα ήρθε τεχνικός Forthnet και όλα καλά στις μετρήσεις. Έφερα ηλεκτρολόγο εγκαταστάσεων και όλα τέλεια με την εσωτερική μου καλωδίωση...

Όμως έχω παρατηρήσει ότι στο μεσοδιάστημα 15:00 -21:00 το λαμπάκι του router , στο internet, γίνεται κόκκινο και κόβεται και η σύνδεση. Άρα δύο σκηνικά παίζουν: ή το router είναι χάλια, που είναι άλλωστε ή ο κόμβος είναι τόσο μπουκωμένος που στις ώρες αιχμής παραδίδει ψυχή.

Τώρα που σας γράφω είμαι στα 49mbps κολλημένος, στις 15;00 θα πέσει κάτω από 2mbps...

Μεν η Forthnet δεν έχει βρει λύση αλλά θα το φτάσω μέχρι τα άκρα το σκηνικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...