Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλημέρα Θες να σου πω πόσα έχουμε αλλάξει συνολο 40 ρουτερ Ο ts αναφέρει ότι δεν έχει αλλάξει router σε αυτόν απευθυνομουν
Georgegr3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μου το πρότειναν και εμένα. Συγκεκριμένα μου είπαν να δοκιμάσω άλλης μάρκας και όχι Thomson, το θέμα είναι ομως ότι δεν έχω..
bill2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 δεν σου ειπαν να σου κανουν αντικατασταση ? δες απο καπιον φιλο σου αν μπορεις να παρεις
Georgegr3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Έχουν μόνο το ίδιο να μου δώσουν Thomson 585 v8 αλλα δεν θεωρούν ότι υπάρχει πρόβλημα .
bill2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Απο μεσα απο τον κατανεμητη εως τη πριζα και η εσωτερικη σου μιπως αλλαξες κατι η εχεις πριζακι του οτε με πυκνωτη ?
Georgegr3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μπα όχι δυστυχώς δεν έχω αλλάξει κάτι για να το επαναφέρω.. Τους πήρα προηγουμένως ξανά. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί τα βλέπουν όλα καλά.. Router μου δίνουν μόνο αν κάνω νέο συμβόλαιο αλλιώς δανεικό δεν προβλέπεται. Βρήκα ένα άλλο απο φίλο μου θα ενημερώσω ξανά αν έχω κάτι νεότερο μόλις το συνδέσω.
Georgegr3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Χαιρετώ και πάλι. Δανείστηκα απο έναν φίλο μου το technicolor td5130, το οποίο είναι ένα απο τα 2 μόντεμ που προμηθεύει η forthnet. Το κακό είναι πως η γραμμή συγχρονίζει στα 9+ περίπου 1,5 Mbps κάτω απο το Thomson 585 και σχεδόν 6mbps κάτω σε σχεςη με τα 14+ που συγχρόνιζε πέρυσι. Στατιστικά γραμμής στο screenshot.
giannisopc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Χαιρετώ και πάλι. Δανείστηκα απο έναν φίλο μου το technicolor td5130, το οποίο είναι ένα απο τα 2 μόντεμ που προμηθεύει η forthnet. Το κακό είναι πως η γραμμή συγχρονίζει στα 9+ περίπου 1,5 Mbps κάτω απο το Thomson 585 και σχεδόν 6mbps κάτω σε σχεςη με τα 14+ που συγχρόνιζε πέρυσι. Στατιστικά γραμμής στο screenshot. κανονικα με 26 att και 6αρι snr πρεπει να παιζει καπου στα 15 16 φιλε μου... αυτο που εχεις παθει λογικα ειναι το φαινομενο crosstalk....
Georgegr3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έψαξα για το φαινόμενο που λες γιατί δεν γνώριζα τον όρο, αλλα δε βρήκα κάποια λύση. Τι προτείνεις;
corsair1985 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ακου μεγαλε οτι σου ειπε το παλικαρι Georgegr3 ειναι 1> ειναι εποιτιχια η καλωδιοση σου εκει το τηλ καλοδιο παιζει να εχει το θεμα εαν ειναι παλιο το καλοδιο πας στην παροχη του σπιτιου και κοτσαρις επανω ενα καλοδιο cat 5 η cat6 αλλαζεις και το μοντεμακι σου σε κατι καλιτερο απο το thomson την τοστιερα και μετα εαν δεν γινει κατι τους bippppp στην forthnet ειναι θεμαα τους 100 τις 100
giannisopc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 φιλε για εμενα μη μπεις σε διαδικασία να σκάσεις λεφτά για router τις περισσότερες φορες δεν φταίει αυτό αλλα καλωδιακά προβλήματα αν όπως λες δεν έχεις πειράξει τίποτα από μπρίζες και καλώδια μέσα στο σπίτι η δεν έχει γίνει κάποια τρυπα σε κάνα τοίχο πχ κάρφωσες κανένα κάδρο η ο ηλεκτρολόγος που ήρθε για χ ψ λόγο σου ρήμαξε κάνα καλώδιο μέσα στο σπίτι τότε το θέμα σου είναι εξωτερικό και εκεί τρέχα γύριε ( όπως έχω και εγώ παρόμοιο θέμα )για αρχή βρες στην πολυκατοικία σου ποιο είναι το εξωτερικό ζευγάρι που έρχεται μέσα στο σπίτι ξεενωσε το και βάλε πάνω ένα πρόχειρο μπριζακι τηλεφώνου και σύνδεσε απευθείας πάνω το router μπες ασύρματα στην ip του router σου και δες αν άλλαξε κάτι σε ταχύτητα αν όχι τότε δεν ευθύνεσαι εσύ ειναι θέμα παρόχου... αν απ ότι λες δεν έχει γίνει καμια αλλαγή στο σπίτι και καμια εργασία που μπορεί να προκάλεσε ζημια τότε η κάνα σκαπτικό ρήμαξε καμια πλεξούδα απ έξω και έγινε μετά ένωση ότι να ναι η απλά έχεις crostalk δημιουργείται όταν δυο παραλια σήματα αλληλοεπιδρούν το ένα στο άλλο και δημιουργείται παραπάνω θόρυβος σε όλο το δίκτυο μάλιστα, αυτό συμβαίνει όταν παίζει και πολύ κακός χαλκός .. η αν έχουν πέσει μαζικές αλλαγές από adsl σε vdsl ακούγεται πως το vdsl ρίχνει την ποιότητα σήματος σε κατόχους adsl οποτε παίζει και αυτό... για εμενα πήγαινε καρφί για vdsl και τέλος!
Georgegr3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 "Δυστυχώς" δεν έχω κάνει κάνει καμία αλλαγή στο σπίτι ούτε καν να συνδέσω κάποια νέα ηλεκτρική συσκευή.. Μπα για vdsl αποκλείεται, ήδη δίνω 30€/μήνα και ψάχνω πως θα τα μειώσω..
dbconan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ειναι φαινομενο των καιρων η πτωση ταχυτητας σε συνδεσεις adsl,σε ολους τους παροχους.. Ισως οπως λενε προσπαθουν να "σπρωξουν" το vdsl...Kανεις δεν ξερει...
Georgegr3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Χωρις προφανώς να ξέρω κάτι, αυτό υποπτεύομαι κ γω.. Σιγά 10€ το μήνα παραπάνω είναι.. Φίλε giannisopc, επειδή δεν το έχω πολύ σχετικά με αυτά που είπες, ο τεχνικός που ήρθε βρήκε ότι και στον κατανεμητη όπως και στο σπίτι συγχρόνιζε στην ίδια ταχύτητα όποτε δεν νομίζω ότι είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Απλά όλο και περισσότεροι βάζουν Ίντερνετ και ρίχνουν την ταχύτητα τεχνητά σε όλους γιατί δεν μπορούν να την υποστηρίξουν. Σε άλλη γραμμή που έχω σε άλλο νόμο, ξαφνικά συγχρόνιζε στα 16 απο τα 22 πάλι χωρις να αλλάξω τίποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα