Προς το περιεχόμενο

Αγορά mini smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα στο forum. 

Θέλω να αγοράσω νέο μίνι κινητό, εννοείται android με camera μπρος πίσω και εννοείται να έχει ράδιο και φακό. Επίσης, οι διαστάσεις του να είναι οσο το δυνατόν μίνι. Αυτά ως προς τις απατήσεις μου.

Δε με νοιάζει αν είναι μοντέλο του 2015 ή 2014 ή να έχει τελευταία έκδοση android όσο να είναι αυτό που λέμε valye for money. Ένα μοντέλο που μου έρχεται τώρα, για να σας δώσω παράδειγμα είναι το Samsung galaxy s4 mini.

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Το s4 mini ειναι για πεταμα πραγματικα

Κοιτα κατι αλλο οπως moto g 3 αλλα δενξ ξερω αμα εχει ραδιο

Τα Moto έχουν ράδιο :)

• Like 1
Δημοσ.

Γαμάτο αλλά υπάρχει στην τιμή που ψάχνει ο φίλος; (Max 200€)

απο εξω ναι ή σε μτχ

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/htc/537578-htc-one-mini-2/

φωτος απο την συσκευη την ειχα και ειναι οτι πρεπει για μινι και πανεμορφο

Δημοσ.

απο εξω ναι ή σε μτχ

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/htc/537578-htc-one-mini-2/

φωτος απο την συσκευη την ειχα και ειναι οτι πρεπει για μινι και πανεμορφο

Το ξέρω το κινητό, το είχα πάρει δώρο στην κοπέλα μου ;) . Απλά υπέθεσα ότι έχουμε αποκλείσει τα μεταχειρισμένα

• Like 1
Δημοσ.

αν μιλάμε για αγορά απ έξω ή μεταχειρισμένα αλλάζει το πράγμα. Δεν ζήτησε μεταχειρισμένο, οπότε ας απαντήσει ο fh84 πρώτα...

Δημοσ.

παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Όπως προ είπα, η αγορά θα γίνει από ebay εκτός κι αν βρω κάτι πιο οικονομικό. Όσο αφορά το μοντέλο και επειδή οι γνώσεις μου στα μοντέλα είναι περιορισμένες ακούω γνώμες και στο τέλος θα αποφασίσω. 

Πάντως, από ότι είδα, το htc mini 2 δεν έχει ράδιο...

Όσο αφορά το μεταχειρισμένο, δεν το έχω σκεφτεί, αξίζει τι λέτε? 

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όσο αφορά το μεταχειρισμένο, δεν το έχω σκεφτεί, αξίζει τι λέτε?

Αν επιλέξεις άτομο με πολλές αξιολογήσεις και δε ζητάει κατάθεση σε τράπεζα για την πληρωμή του αντικειμένου, τότε ναι,αξίζει το μεταχειρισμένο. Εγώ προσωπικά όποιο αντικείμενο στέλνω ή παραλαμβάνω, χρησιμοποιώ και τον έλεγχο κατά την παραλαβή.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες αν σε αυτα τα χρηματα που θελεις μπορεις να βρεις το sony z1 compact ή το sony z3 compact.

Το htc mini 2 παρολο που ειναι 4.5" ειναι χοντροτερο, βαρυτερο κ εχει μηκος ιδιο με το nexus 5 των 5".

Οποτε καλυτερα να προτιμησεις το nexus 5 που ειναι αισθητα πιο γρηγορο κ εχει ουσιαστικα ιδιες ή μικροτερες διαστασεις παρολο την μεγαλυτερη οθονη.

Το nexus 5 το βρισκεις στα ~150€ με εγγυηση απο αγγελια στο φορουμ εδω.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Δες αν σε αυτα τα χρηματα που θελεις μπορεις να βρεις το sony z1 compact ή το sony z3 compact.

Πολύ καλές επιλογές θα έλεγα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...