Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το Lumia 640 με ψήνει αρκετά για καινούριο, έχει κανείς προσωπική εμπειρία;

Αφού δεν σε ενοχλεί το μέγεθος δες το XL που έχει κορυφαία κάμερα στα λεφτά του και πολύ καλή μπαταρία. Και εννοείται άψογο σερφάρισμα και εμπειρία χρήσης σαν wp. Σε καινούριο εννοείται.

Δημοσ.
Συνηθως οταν λεμε για 2ρο κινητο/νουμερο ο νους πηγαινει σε κατι μικροτερο απο αυτο που εχουμε σαν πρωτη συσκευη.Αρα μου φενεται λιγο περιεργο να κοιτας σε 5ιντσα+κινητα οταν λες οτι εχεις ηδη Iphone εκτως αν εχεις καποιο plus.

Οντως δεν αξιζει να αγορασεις μτχ κινητο με τα χρηματα αυτα οταν μπορεις να αγορασεις καινουργιο Lumia 640 και Lumia 640XL ή MotoG 3rd gen κλπ.,

χαχ δίκιο έχεις σε όλα, απλά η δική μου χρήση είναι λίγο διαφορετική, σπάνια χρειάζεται να κουβαλάω και τα δυο κινητά μαζί, οπότε δεν είναι ιδιαίτερο θέμα το μέγεθος. είχα περάσει αρκετό καιρό με ένα lumia 1520 για να καταλάβεις.

τα lumia τα αγαπώ γενικά οπότε αν βρω κάνα 640 xl σε καλή κατάσταση και τιμή παίζει και να το προτιμήσω.

Δημοσ.

δεν είναι ότι θέλω οπωσδήποτε μεταχειρισμένο, απλά συνήθως σε αυτά τα λεφτά (έως 150 €) μπορείς να βρεις κάποιο λίγο παλιότερο μοντέλο με καλή οθόνη κτλ.

το 640 XL με έχει ψήσει, το μόνο που με τρομάζει είναι η χαμηλής ανάλυσης οθόνη σε συνάρτηση με το μέγεθος της, θα έχει τρομερή διαφορά σε σχέση με το iPhone ε;

(το ξέρω ότι και του IPhone είναι σχετικά χαμηλή η ανάλυση αλλά δε χρειάζομαι παραπάνω, μου είναι μια χαρά)

Δημοσ.

Aν ειναι να παρεις μεταχειρισμενο, πηγαινε σε nexus 5 ή lg g2 ή sony z1 compact.

Ειναι πολυ πιο γρηγορα απο το lumia 640xl που κοιτας. Σε καινουριο, πηγαινε σε moto g 3rd gen ή lumia 640.

Δημοσ.

Το 640xl παντως το βρισκεις καινουργιο με λιγοτερα απο 150,αλλο ενα τεραστιο + για σενα ειναι οτι παιρνει 2 καρτες sim.

Eπειδη το εχω κανει και εγω 2 αριθμους/2κινητα, το βρισκω τρελη ταλαιπωρια και σαν χωρο/βαρος και οτι πρεπει θα πρεπει να εισαι με τον φορτιστη στο χερι..

Να μου τα χαριζανε δεν θα ξαναπηγαινα σε τετοιο setup απο την στιγμη που υπαρχουν αξιοπρεπεστατα κινεζικα (xiaomi/meizu κτλ) και windows phone δικαρτα.

Δημοσ.

δεν είναι ότι θέλω οπωσδήποτε μεταχειρισμένο, απλά συνήθως σε αυτά τα λεφτά (έως 150 €) μπορείς να βρεις κάποιο λίγο παλιότερο μοντέλο με καλή οθόνη κτλ.

το 640 XL με έχει ψήσει, το μόνο που με τρομάζει είναι η χαμηλής ανάλυσης οθόνη σε συνάρτηση με το μέγεθος της, θα έχει τρομερή διαφορά σε σχέση με το iPhone ε;

(το ξέρω ότι και του IPhone είναι σχετικά χαμηλή η ανάλυση αλλά δε χρειάζομαι παραπάνω, μου είναι μια χαρά)

Η αναλυση χαμηλη ειναι, αλλα εχω ακουσει απο χρηστες και review οτι η οθονη ειναι πανεμορφη οποτε μη το φοβασαι

Δημοσ.

Το 640XL είναι καλό κινητό αλλά δε ξέρω αν θα σε βολέψει το λειτουργικό του.Πάντως μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες συσκευές στα ίδια χρήματα αν ψάξεις καλά (LG G2 πχ,όπως αναφέρθηκε) οι οποίες θα είναι πολύ καλύτερες από οτιδήποτε βρεις καινούριο στα 150 ευρώ.

Δημοσ.

Το 640XL είναι καλό κινητό αλλά δε ξέρω αν θα σε βολέψει το λειτουργικό του.Πάντως μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες συσκευές στα ίδια χρήματα αν ψάξεις καλά (LG G2 πχ,όπως αναφέρθηκε) οι οποίες θα είναι πολύ καλύτερες από οτιδήποτε βρεις καινούριο στα 150 ευρώ.

το λειτουργικό δεν είναι θέμα γιατί υπήρξα χρήστης Windows Phone για χρόνια (αν και τα Windows 10 όσο τα είχα δει ήταν απογοητευτικά)

έχει αρχίσει να με ψήνει αρκετά η ιδέα του 640 ή 640 XL, αλλά μη σας κουράζω άλλο, ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις!

Δημοσ.

χαχ δίκιο έχεις σε όλα, απλά η δική μου χρήση είναι λίγο διαφορετική, σπάνια χρειάζεται να κουβαλάω και τα δυο κινητά μαζί, οπότε δεν είναι ιδιαίτερο θέμα το μέγεθος. είχα περάσει αρκετό καιρό με ένα lumia 1520 για να καταλάβεις.

τα lumia τα αγαπώ γενικά οπότε αν βρω κάνα 640 xl σε καλή κατάσταση και τιμή παίζει και να το προτιμήσω.

Αρα και εγω σου λεω να χτυπησεις το Lumia 640xl στα χρηματα αυτα σε καινουργιο του κουτιου(με τις ζελατινες πανω)να το εχεις σαν Mini tablet ξερω γω.

Αυτο που γραφεις για τα used θα μπορουσαμε να πουμε οτι ισχυει(στα windows παντα)για τα 1520 και 930,στο μεν 1520 οτι θες ενα Mini tablet Full Hd και δεν σε ενδιαφερει το Continuum των 950/950Xl,και με αψογη μπαταρια,στο δε 930 για την ποιοτητα κατασκευης,Full HD αναλυση και καλα specs αρκει και τα δυο να ειναι σε λογικες τιμες και κυριως στο 930 να μην εχει προβληματα με θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Αρα και εγω σου λεω να χτυπησεις το Lumia 640xl στα χρηματα αυτα σε καινουργιο του κουτιου(με τις ζελατινες πανω)να το εχεις σαν Mini tablet ξερω γω.

Αυτο που γραφεις για τα used θα μπορουσαμε να πουμε οτι ισχυει(στα windows παντα)για τα 1520 και 930,στο μεν 1520 οτι θες ενα Mini tablet Full Hd και δεν σε ενδιαφερει το Continuum των 950/950Xl,και με αψογη μπαταρια,στο δε 930 για την ποιοτητα κατασκευης,Full HD αναλυση και καλα specs αρκει και τα δυο να ειναι σε λογικες τιμες και κυριως στο 930 να μην εχει προβληματα με θερμοκρασιες.

μάλλον στο 640 XL καταλήγω κι εγώ, έστω το 3g που είναι εντός μπάτζετ, αλλά θα κοιτάξω πρώτα μπας και το δω live σε κάνα μαγαζί γιατί η ανάλυση της οθόνης με προβληματίζει, φοβάμαι μήπως είναι σαν κάτι Samsung Core που είχα πριν 3 χρόνια!

Δημοσ.

Καμια σχέση. Δες το και θα με θυμηθείς. Η ανάλυση είναι ένας απ τους παράγοντες της οθόνης. Ούτε οι μοναδικός και μπορεί ούτε και ο καθοριστικος

Δημοσ.

θα προσπαθήσω να το δω κάπου, ευχαριστώ!

Παρέλαβα σήμερα ένα για δώρο και το δοκιμαζω σήμερα πριν το δώσω.

Αρχικά ήμουν και εγώ επιφυλλακτικος σε σχέση με την οθόνη αλλά μπορώ να πω πως δενανυαηχιας δεν υπάρχει κανένας λόγος ανυσηχιας.

Αν και τελικά η οθόνη είναι "μόνο" 259ppi λόγω μεγέθους δεν το κρατάς τόσο κοντά οποτε δεν αντιλαμβάνεσαι το μικρό ppi.

Επιπλέων εάν βρεις κάποιο και κανεις δοκιμή στον browser και σου φανούν οι φωτογραφιες/εικονες pixelιασμενες δεν φταει η οθόνη.

Υπάρχει ρύθμιση που φαινοντε καλύτερα-ψαξτο-.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...