alx1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 καλημέρα σε όλους, ψάχνω για κινητό που θα χρησιμοποιώ με το δεύτερο αριθμό μου και επειδή δε ξέρω και πάρα πολλά πράγματα θα ήθελα λίγη βοήθεια. με ενδιαφέρει κινητό που να βρίσκεται ψιλοεύκολα μεταχειρισμένο γύρω στα 150 €. δε με ενδιαφέρει το λειτουργικό γιατί όλα θα με βολέψουν δεδομένου ότι μιλάμε για δεύτερη συσκευή. απλά να μην είναι iPhone γιατί έχω ήδη. δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το μέγεθος της οθόνης, ενώ το να έχει καλή κάμερα θα είναι μεγάλο + με μια πρώτη έρευνα έχω καταλήξει ότι ένα Nexus 5 παίζει και να είναι ιδανικό. κάποια άλλη ιδέα;
Neg Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το είπες μόνος σου Nexus 5, ή Moto G 3 καινούργιο και τα δύο τρέχουν Marshmallow οπότε θα έχεις πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας με το 6.0. 1
alx1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 το θέμα της μπαταρίας είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, δε θα είναι δύσκολο να βρω nexus 5 που να μην έχει ταλαιπωρημένη μπαταρία έπειτα από δύο χρόνια χρήσης; κατά τ' άλλα το nexus 5 μάλλον είναι καλύτερο σε όλα σε σχέση με το moto g ε (οθόνη, επιδόσεις κτλ)
Neg Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 το θέμα της μπαταρίας είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, δε θα είναι δύσκολο να βρω nexus 5 που να μην έχει ταλαιπωρημένη μπαταρία έπειτα από δύο χρόνια χρήσης; κατά τ' άλλα το nexus 5 μάλλον είναι καλύτερο σε όλα σε σχέση με το moto g ε (οθόνη, επιδόσεις κτλ) Καλύτερα όμως να πάρεις καινούργιο κινητό, το Nexus είναι σαφώς καλύτερο σε επιδόσεις. Άλλα η γνώμη μου είναι, αν είναι να διαθέσεις 150€ πάρε καλύτερα το Moto. Έχει πολύ καλή απόδοση μπαταρίας και ειδικά τώρα με το Marshmallow κάνει πολύ καλή διαχείριση.
driverpit Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ότι είπε ο Neg καλύτερα καινούργιο σε μεταχειρισμένο ρισκάρεις τα χρήματά σου https://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.html 1 1
alx1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 στο moto g με προβληματίζει το 1gb ram και τα 8 gb χωρητικότητας (αυτό με τα 2 gb ξεφεύγει σε τιμή), έχω πολύ άσχημη εμπειρία από android κινητά με 1 gb μνήμης. το Meizu δε το ξέρω καν, θα το ψάξω. θενξ! Play store έχει κανονικά;
tpapage Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ φίλε μου αγόρασα πριν από λίγες μέρες σε αυτή την τιμή lg g2 που ακόμα και τώρα είναι εξαιρετικό κινητό με πάρα πολυ καλή κάμερα, και 2gb ram κλπ.
alx1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ φίλε μου αγόρασα πριν από λίγες μέρες σε αυτή την τιμή lg g2 που ακόμα και τώρα είναι εξαιρετικό κινητό με πάρα πολυ καλή κάμερα, και 2gb ram κλπ. ωραία τα lg (όσα έχω δει δηλαδή), αλλά μάλλον το nexus 5 μου αρέσει περισσότερο σαν κινητό (lg είναι και αυτό, καταλαβαίνεις τι εννοώ)
driverpit Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 το Meizu δε το ξέρω καν, θα το ψάξω. θενξ! Play store έχει κανονικά; Υποστηρίζει κανονικά το playstore 1 1
alx1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 και το Lumia 640 με ψήνει αρκετά για καινούριο, έχει κανείς προσωπική εμπειρία;
driverpit Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ η προδιαγραφές του από το meizu m2 http://www.gsmarena.com/meizu_m2-7455.php 1
alx1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ η προδιαγραφές του από το meizu m2 http://www.gsmarena.com/meizu_m2-7455.php φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το software πώς είναι; είναι γρήγορο; τρώει κολλήματα; είχα δοκιμάσει ένα xiaomi κάποια στιγμή και με είχε εντυπωσιάσει, είναι αντίστοιχης ποιότητας;
BACK12345 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το software πώς είναι; είναι γρήγορο; τρώει κολλήματα; είχα δοκιμάσει ένα xiaomi κάποια στιγμή και με είχε εντυπωσιάσει, είναι αντίστοιχης ποιότητας; Ναι τα meizu ειναι απο τα πιο ποιοτικα και αξιοπιστα κινεζικα
alx1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 για το m2 note τι γνώμη έχετε; είναι το ίδιο με το απλό με μεγαλύτερη οθόνη;
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Συνηθως οταν λεμε για 2ρο κινητο/νουμερο ο νους πηγαινει σε κατι μικροτερο απο αυτο που εχουμε σαν πρωτη συσκευη.Αρα μου φενεται λιγο περιεργο να κοιτας σε 5ιντσα+κινητα οταν λες οτι εχεις ηδη Iphone εκτως αν εχεις καποιο plus. Οντως δεν αξιζει να αγορασεις μτχ κινητο με τα χρηματα αυτα οταν μπορεις να αγορασεις καινουργιο Lumia 640 και Lumia 640XL ή MotoG 3rd gen κλπ., 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα