i_sinig Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Έχω imcac 27'' μοντέλο του 12. Μου έβγαλε το εξής πρόβλημα, όταν το ανοίγω ένα μέρος της οθόνης δείχνει σαν να ζεσταίνεται και αρχίζει και γίνεται θολό. Όταν το κλείνω και η οθόνη μαυρίζει εκείνο το σημείο συνεχίζει και φαίνεται κάπως καμένο μέχρι να κρυώσει. Χθες όμως που το άνοιξα θόλωσε τον άφησα αρκετή ώρα ανοιχτό και μετά σιγά σιγά εξαφανίστηκε η θολούρα και λειτουργούσε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Σας επισυνάπτω φωτογραφία , η οθόνη πάνω δεξιά έχει και το κλασικό πρόβλημα με τις ''σκιές'' το οποίο δεν είναι το ζήτημα μου τώρα. Ευχαριστώ
SaFiS Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για συγκέντρωση υγρασίας μοιάζει. Το panel θέλει την γνωστή διαδικασία καθαρισμού, είτε απο 'σένα είτε απο κάποιον ειδικό...
i_sinig Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 όχι δεν είναι το καινούριο είναι το προηγούμενο μοντέλο
dkotanid Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 όχι δεν είναι το καινούριο είναι το προηγούμενο μοντέλο Μάλιστα, για τις γνωστές σκιές πρέπει να την αφαιρέσεις να την ανοίξεις και να την καθαρίσεις. Για το άλλο πρόβλημά σου δε γνωρίζω γιατί μπορεί να συμβαίνει!
i_sinig Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 για θεσσαλονίκη ξέρετε κανέναν αξιόπιστο να το αναλάβει? Το είχα πάει σε ανθρώπους που διαφήμιζαν ότι ασχολούνται με μακ και μου είχαν πει τότε για σκιές ααα εμείς δεν τα πειράζουμε αυτά... Δεν μεταφέρεται και εύκολα..
Neg Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 για θεσσαλονίκη ξέρετε κανέναν αξιόπιστο να το αναλάβει? Το είχα πάει σε ανθρώπους που διαφήμιζαν ότι ασχολούνται με μακ και μου είχαν πει τότε για σκιές ααα εμείς δεν τα πειράζουμε αυτά... Δεν μεταφέρεται και εύκολα.. Για δες εδώ: http://www.isquare.gr/shops
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μάλιστα, για τις γνωστές σκιές πρέπει να την αφαιρέσεις να την ανοίξεις και να την καθαρίσεις. Για το άλλο πρόβλημά σου δε γνωρίζω γιατί μπορεί να συμβαίνει! Οι σκιές σε αυτό το μοντέλο (έχω το ίδιο στο γραφείο εδώ και χρόνια) δεν είναι απλά πίσω από το τζάμι, αλλά μέσα στο ίδιο το panel... Είναι σχεδόν αδύνατον να το καθαρίσεις χωρίς να το ...καταστρέψεις!
dkotanid Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δεν είναι απλά πίσω από το τζάμι, θέλει μακρά διαδικασία. Περιγράφεται καλά στο παρακάτω video:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα