Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω γνήσια windows 7 home premium 64 bit και θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση των win 10 με αυτόν ΕΔΩ τον οδηγό.

Κάποιος μου είπε ότι αν κατά τη διαδικασία επιλέξω καθαρή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση δεν θα ενεργοποιηθούν τα win 10. Πρεπει πρώτα να κάνω αναβάθμιση για να μπορέσει η microsoft να μου δώσει ενεργοποιημένα τα 10.

Να προσθέσω ότι είχα κάνει κράτηση αλλά μετά απο φορματ χάθηκε το εικονίδιο των windows 10.

Κατά πόσο ισχύει αυτό που μου είπαν?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω γνήσια windows 7 home premium 64 bit και θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση των win 10 με αυτόν ΕΔΩ τον οδηγό.

Κάποιος μου είπε ότι αν κατά τη διαδικασία επιλέξω καθαρή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση δεν θα ενεργοποιηθούν τα win 10. Πρεπει πρώτα να κάνω αναβάθμιση για να μπορέσει η microsoft να μου δώσει ενεργοποιημένα τα 10.

Να προσθέσω ότι είχα κάνει κράτηση αλλά μετά απο φορματ χάθηκε το εικονίδιο των windows 10.

Κατά πόσο ισχύει αυτό που μου είπαν?

Εγώ θα έπαιρνα ένα back up και θα έκανα καθαρή εγκατάσταση όχι πλέον δεν ισχύει αυτό μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να χρησιμοποιήσεις το product key των windows 7 (ανάλογη έκδοση στα windows 10) 

• Like 1
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά αυτό που μου είπαν ίσχυε αλλά στις αρχές, οπότε προχωράω σε backup και καθαρή εγκατάσταση...

Σας ευχαριστώ a040.gif

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι τελευταίο. Όπως προείπα εχω γνήσια windows 7 home premium 64 bit και 3G RAM, έτσι τα ειχα αγοράσει μαζί με το λαπτοπ.

Είναι καλύτερα να εγκαταστήσω windows 10 64bit ή 32bit?

Έκαψα ένα iso με 64 bit αλλά αν δεν κάνει για τη μνήμη που έχω να το αλλάξω.

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο. Όπως προείπα εχω γνήσια windows 7 home premium 64 bit και 3G RAM, έτσι τα ειχα αγοράσει μαζί με το λαπτοπ.

Είναι καλύτερα να εγκαταστήσω windows 10 64bit ή 32bit?

Έκαψα ένα iso με 64 bit αλλά αν δεν κάνει για τη μνήμη που έχω να το αλλάξω.

64 bit εννοείται και πολύ απλά κάποια στιγμή εάν θες φτάνεις την χωρητικότητα της μνήμης στο μέγιστο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...