Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.......εντελως ξαφνικα μου εβγαλε μηνυμα το avast δεν ειστε προστατευμενοι......η συνδρομη εληξε ......και δεν κανει ενημερωση για ειναι ενεργο το antivirus..........ti ginetai prepei na αγορασω το προγραμμα με συνδρομη οπως μου λεει?? σας ευχαριστω οποιος ξερει να μου πει....

Δημοσ.

Απ' ό,τι θυμάμαι (παλιά το χρησιμοποιούσα), αν λήξει η δωρεάν έκδοση, που διαρκεί για έναν χρόνο, αρκεί να κάνεις μια ανανέωση του προγράμματος βάζοντας ένα email, και το έχεις για έναν χρόνο ακόμα. Κάπου μέσα στο μενού πρέπει να έχει την αντίστοιχη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό.

Απλά ξανακάνεις συνδρομή, δωρεάν. Πιο έντονα σου λέει να αγοράσεις, αλλά υπάρχει και επιλογή ανανέωσης συνδρομής δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό.

Απλά ξανακάνεις συνδρομή, δωρεάν. Πιο έντονα σου λέει να αγοράσεις, αλλά υπάρχει και επιλογή ανανέωσης συνδρομής δωρεάν.

τωρα κατεβασα το avast τη δοκιμαστικη εκδοση για μια εβδομαδα επειδη δεν ηξερα τι να κανω ....μην κολησω κανενα ιο......τι να κανω τωρα ξερεις??

τωρα κατεβασα το avast τη δοκιμαστικη εκδοση για μια εβδομαδα επειδη δεν ηξερα τι να κανω ....μην κολησω κανενα ιο......τι να κανω τωρα ξερετε??

Δημοσ.

τωρα κατεβασα το avast τη δοκιμαστικη εκδοση για μια εβδομαδα επειδη δεν ηξερα τι να κανω ....μην κολησω κανενα ιο......τι να κανω τωρα ξερεις??

Κατεβάζεις τη δωρεάν έκδοση. Ανοίγεις το Avast > Ρυθμίσεις > Εγγραφή > Βάζεις ένα e-mail και έναν κωδικό και έχεις το πρόγραμμα για έναν ακριβώς χρόνο. Μόλις παρέλθει ο ένας χρόνος, επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία.

• Like 1
Δημοσ.

+1 μακρια απο Avast η τελευταια εκδοση βγαζει προβληματα στα Win10

Μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος; Το έχω εδώ και τέσσερα χρόνια, πλέον σε Windows 10 και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό θέμα.

Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος; Το έχω εδώ και τέσσερα χρόνια, πλέον σε Windows 10 και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό θέμα.

μεγαλη καταναλωση cpu σε σημειο που δημιουργει κολημα και προβληματα με τον ηχο , προβλημα με το nvidia geforce experience δεν το αφηνει να τρεξει οτι και να κανεις και αλλα που εχουν αναφερθει .

Δημοσ.

μεγαλη καταναλωση cpu σε σημειο που δημιουργει κολημα και προβληματα με τον ηχο , προβλημα με το nvidia geforce experience δεν το αφηνει να τρεξει οτι και να κανεις και αλλα που εχουν αναφερθει .

Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέματα απόδοσης στον υπολογιστή με το Avast. Μόνο μερικά mail δεν ανοίγει που και που στο yahoo mail, οπότε καμιά φορά αναγκάζομαι να το απενεργοποιώ. Κατά τα άλλα, το έχω εγκαταστήσει σε διάφορα μηχανήματα οικογένειας - φίλων - γνωστών και όλα πήγανε/πάνε καλά.

Δημοσ.

Κατεβάζεις τη δωρεάν έκδοση. Ανοίγεις το Avast > Ρυθμίσεις > Εγγραφή > Βάζεις ένα e-mail και έναν κωδικό και έχεις το πρόγραμμα για έναν ακριβώς χρόνο. Μόλις παρέλθει ο ένας χρόνος, επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία.

το εκανα αυτο αυτο ....εβαλα  e-mail και κωδικο .......μου εστειλε μηνυμα στο μαιλ για επιβεβαιωση.......αλλα παλι οταν το  ανοιγω μου λεεει απομενουν ακομα 8 μερες μεχρι να ληξει το δοκιμαστικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...