kfyros Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Όντως για καμένους. H ORAL-B TRIZONE 700 που έχω είναι μια χαρά (οποιαδήποτε trizone είναι μια χαρά). Την πήρα 34 ευρώ το Νοέμβριο.Σίγουρα καλύτερη από το βούρτσισμα με τις κλασσικές.Αλλά μην καταφεύγουμε και σε υπερβολές. Η βασική στοματική υγιεινή είναι:1. Βουρτάκια TEPES ή νήμα ανάμεσα στα δόντια (καμιά οδοντόβουρτσα δεν πιάνει τα σημεία αυτά, ιδιαίτερα σε συνωστισμένα δόντια).2. Βούρτσισμα τουλάχιστον μια φορά τη μέρα.3. Καθαρισμός σε οδοντίατρο τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.Νομίζω το υπερβολικό κόστος μιας τέτοιας οδοντόβουρτσας δικαιολογείται μόνο αν αντικαταστήσει τον καθαρισμό του οδοντιάτρου.
chris456 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Από site τεχνολογίας γίναμε site οδοντιατρικής. Το topic να μετανομαστει σε " η τερηδόνα μου και εγω".
Καρκίνος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Από site τεχνολογίας γίναμε site οδοντιατρικής. Το topic να μετανομαστει σε " η τερηδόνα μου και εγω".Χαχαχαχ
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Χωρίς οδοντικό νήμα δεν γίνεται δουλειά. Δεν πα να έχει και πυρηνικό αντιδραστήρα η οδοντόβουρτσα. Ναι οκ, απλά λέω για τις οδοντόβουρτσες. Δηλαδή ηλεκτρική και νήμα πιστεύω είναι καλύτερο από απλή και νήμα.
johnnieinlab Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Περιμένω να βγουν τα νανορομπότ που θα καθαρίζουν τα δόντια κάθε βράδυ κάνοντας ταυτόχρονα τη δουλειά της βούρτσας και του νήματος.
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Περιμένω να βγουν τα νανορομπότ που θα καθαρίζουν τα δόντια κάθε βράδυ κάνοντας ταυτόχρονα τη δουλειά της βούρτσας και του νήματος. Εγώ περιμένω ένα υγρό στυλ στοματικό διάλυμα που να μην χρειάζεται βούρτσισμα πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα