michael92 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ακόμα και η φτηνότερη ηλεκτρική των 20€ καλύτερη από τις συμβατικές είναι νομίζω...τώρα οκ τα λεφτά που λέει το άρθρο είναι μάλλον υπερβολικά και για λίγους. Χωρίς οδοντικό νήμα δεν γίνεται δουλειά. Δεν πα να έχει και πυρηνικό αντιδραστήρα η οδοντόβουρτσα. 2
driverpit Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Νήμα οδοντόβουρτσα και μια καλή οδοντόκρεμα δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα χρήματα 1 1
Καρκίνος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 200€? Καλυτερα να πάω να πάρω κανα grill, και να κανω πλύσεις με κωδεΐνη να το παίζω south rapper. 1
NOTIOS1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 οδοντοβουρτσα ή sex toy με τοσα λεφτα;
Highlander Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει, περιμένω το επόμενο app να σου λέει αν πηδάς καλά. Και μετά θα σου λέει τι έκανες λάθος και δεν υπήρχε ταυτόχρονος οργασμός.
NOTIOS1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Θα βγει και εφαρμογή που θα βλέπεις κατευθείαν στο κινητό ποσο δυνατά σκουπίζεις τον @@@@ σου μετά το χεσιμο... Ναι ξέρω....το android έχει χιλιάδες περισσότερες εφαρμογές από windows blackberry kai λοιπά... εχω και πιασαρικο ονομα για αυτο. ProkTech Σας πιανουμε τον Κ@@@ απαλά. Μονο 399€ 2
abitolive Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει, περιμένω το επόμενο app να σου λέει αν πηδάς καλά. Και μετά θα σου λέει τι έκανες λάθος και δεν υπήρχε ταυτόχρονος οργασμός. Lol... υπάρχει, μαζί με το σχετικό tracker βεβαίως: http://www.engadget.com/2015/06/04/lovely-genital-activity-tracker/
Neg Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Άντε καιρός να βγάλουν και την Smart τουαλέτα γιατί πάντα με ενδιέφεραν τα στατιστικά από αυτά που προσγειώνονται κάθε μέρα στην τουαλέτα μου. Δεν πάει καλά ο κόσμος, κοιτάνε να αρμέξουν τον κόσμο με οτιδήποτε βρούνε πλέον. Ας τα κάνουμε όλα Smart. 1
spectaculator Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Παναγίτσα μου! 200€ για μια οδοντόβουρτσα! Καλύτερα να σταματήσω το βούρτσισμα! Μάλλον δεν υπάρχει χώρος για νέες καινοτομίες και το έριξαν στις χαζομάρες. Πανάκριβη χαζομάρα πάντως, αν και παραδέχομαι πως οι ηλεκτιρκές οδοντόβουρτσες κάνουν πολύ καλή δουλειά.
BACK12345 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Παναγίτσα μου! 200€ για μια οδοντόβουρτσα! Καλύτερα να σταματήσω το βούρτσισμα! Μάλλον δεν υπάρχει χώρος για νέες καινοτομίες και το έριξαν στις χαζομάρες. Πανάκριβη χαζομάρα πάντως, αν και παραδέχομαι πως οι ηλεκτιρκές οδοντόβουρτσες κάνουν πολύ καλή δουλειά. Moνο που οι ηλεκτρικες οδοντοβουρτσες κανουν 20 οχι 200 Αυτη δεν ειναι απλη ηλεκτρικη, ειναι οδοντοβουρτσα terminator για τους καμμενους Σορρυ κι ολας για την εκφραση, αλλα ειναι ξεφτιλα αυτες οι τιμες 2
nickarmy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 αν έδειχνε τα δοντια θα ειχε πλακα ... , αλλα ακόμα για πολύ λιγους
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 link ? Η 7000 με bluetooth κλπ από 250 είναι σε προσφορά στα 130 περίπου (https://www.skroutz.gr/c/1026/odontovourtses_ilektrikes.html?keyphrase=braun+7000) 1
tosodoula Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για τα λεφτα που εχει θα μπορουσε να εχει ενδοστοματικη καμερα με ελεγχο οδοντικης πλακας και ενημερωση για την ποιοτητα καθαρισμου κάθε δοντιου ξεχωριστα και εντοπισμο τερηδωνας ώστε να ξερεις ότι πρεπει να πας σε οδοντιατρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα