lazal44 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Στις 11/3/2016 στις 7:46 ΜΜ, Grim Ripper είπε Μου έχει τύχει και σε εμένα με ένα lenovo laptop να μην λειτουργούν οι θύρες usb και wan/lan μετά από format. Δεν υπήρχε λόγος να βγάλεις το σκληρό δίσκο, κάνε bootable usb με linux και κάνε boot από εκεί. Διαλέγεις απλά να το τρέξεις χωρίς εγκατάσταση και απλά βάζεις τα drivers στο δίσκο που έχει τα windows. Είτε τα κατεβάζεις από το browser που έχει η διανομή είτε συνδέεις δεύτερο usb stick όπου έχεις τα drivers και απλά τα αντιγράφεις. Ένα usb stick με 2gb αρκούν. Ελπίζω να βοήθησα και την επόμενη φορά που θα τύχει κάτι τέτοιο να μην σου πάρει περισσότερο απ' όσο πρέπει. έχω ένα ίδιο στο χέρι και έχω τρελαθεί από χθες, μου το κάνεις λίγο λιανά πώς το κατάφερες; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Grim Ripper Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Για αρχή δες στο bios μια επιλογή για τις usb, νομίζω θα λέει ότι θα είναι σε έκδοση 3.0. Άλλαξε την επιλογή και δοκίμασε να δεις αν θα δουλέψουν οι usb τώρα (μετά αφού βάλεις τα drivers άλλαξε το πάλι). Αλλιώς φτιάξε ένα bootable usb με Linux και κάνε boot εκεί ώστε να κατεβάσεις κάποια drivers και να τα περάσεις στον σκληρό. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από Grim Ripper 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα