Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχεδόν παράλληλα με το Mi 5, το οποίο αποτελεί και την ναυαρχίδα της εταιρείας, η Κινέζικη και δημοφιλής Xiaomi ανακοίνωσε το Mi 4s, το οποίο βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο Mi 5 και στο Mi 4.

Η συσκευή διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο και γυαλί, τόσο μπροστά όσο και στην πίσω όψη του. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5,0 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Στο εσωτερικό του διαθέτει το γνωστό SoC της Qualcomm, Snapdragon 808 που συνοδεύεται από 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος είναι επεκτάσιμος (διαθέτει microSD slot).

Εκτός από την εμπρόσθια κάμερα, η συσκευή εξοπλίζεται με κύρια κάμερα 13MP με phase detection auto-focus και dual-tone LED flash. Κάτω από την κάμερα, και στην “πλάτη” διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Από άποψη συνδεσιμότητας, το Xiaomi Mi 4s υποστηρίζει δίκτυα 4G+, VoLTE, USB Type-C ενώ διαθέτει δύο υποδοχές για κάρτες SIM.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3260mAh και υποστηρίζεται Quick Charge 2.0. Οι διαστάσεις είναι 139,26 x 70,76 x 7,8 χιλιοστά ενώ το βάρος της συσκευής είναι 133 γραμμάρια.

Από άποψη λογισμικού, το Xiaomi Mi 4s βασίζεται στο Android, πάνω από το οποίο η εταιρεία έχει εγκαταστήσει το δικό της MIUI 7. Θα είναι διαθέσιμο αρχικά στην αγορά της Κίνας σε μαύρο, λευκό, χρυσό και ροζ με τιμή κοντά στα $260 (¥1699).

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Εξαιρετικό! Δεν έχω πάρει ποτέ...είμαι motorola-nexus fan...αλλά είναι πολύ πολύ ...παρά πολύ λέμε ομως... Ελκυστικό!!! ...αλλά σε κανένα 6μηνο που θα έχει πάει κάτω από 200...

Δημοσ.

Ίσως από τα πιο όμορφα κινητά που έχω δει, ιδίως στο σαμπανιζέ χρώμα.

ειναι να το πιεις στο ποτήρι ε?

• Like 1
Δημοσ.

Στις IP καμερές της (Xiaomi Ant Yi), στο τελευταιο firmware upgrade, συμπεριελαβε "λειτουργικότητα" που αχρηστεύει μια κάμερα με φωνητικό μήνυμα "this camera can only be used within China". Χρειάστηκε να ψάξω στο ιντερνετ για τρόπο να κάνω downgrade στο προηγουμενο firmware που λειτουργουσε, και ειλικρινά μετά από αυτή την αναιτιολόγητη εχθρικότητα της εταιρίας απέναντι στους πελάτες της δεν θα την εμπιστευτώ ξανά σε καμία αγορά μου. Τί γελοιότητες είναι αυτές - region locking σε hardware? Aν ξυπνήσουν μια μέρα και αποφασίσουν να απενεργοποιήσουν τα κινητά που αγοράστηκαν από κίνα δεν θέλω να είμαι εγώ ο αποδέκτης αυτής της παράνοιας.

Δημοσ.

Είναι ιδέα  μου ή το τηλέφωνο κεντάει?Δε βλέπω κανένα αρνητικό..Off topic νομίζω πως θα πρέπει να αλλάξει όνομα η Xiaomi και να πάει σε κάτι πιο international...θα ανεβάσει αρκετά στις ήδη υψηλές πωλήσεις της.

Δημοσ.

Τί γελοιότητες είναι αυτές - region locking σε hardware? Aν ξυπνήσουν μια μέρα και αποφασίσουν να απενεργοποιήσουν τα κινητά που αγοράστηκαν από κίνα δεν θέλω να είμαι εγώ ο αποδέκτης αυτής της παράνοιας.

Εδω εχουμε επιλεκτικο κλειδωμα υπερυθρων... τοπικα! Στο πηγαδι κατουρισαν αυτοι?

Τουλαχιστον στο λεει στα ισα κ δε σε στελνει στο service...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...